اخبار قهوه, مزرعه قهوه

قهوه استنوفیلا (Coffea Stenophylla) ،دانه های جدید کشف شده قهوه

استنوفیلا

با ما همراه شوید تا با گونه جدید قهوه ،قهوه استنوفیلا آشنا شوید.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

قهوه استنوفیلا (Coffea Stenophylla ) دانه های جدید کشف  شده قهوه

دانه های قهوه  استنوفیلا ( Stenophylla ) در برابرتغییرات آب و هوا مقاوم اند و از “عطر و طعم برتری” برخوردار ند .

قهوه استنوفیلا (Coffea Stenophylla ) از سال 1954 در طبیعت دیده نشده است .تقریباً در طول یک قرن هم  به طور گسترده پرورش داده نشده است .

و حالا تیمی از محققان باتجربه نمونه ای از قهوه استنوفیلا را در جنگلی از جنگلهای آفریقای غربی در سال 2018 پیدا کردند.

این تحقیق در مقاله جدیدی  توسط دانشمندان باغ های گیاه شناسی سلطنتی (Royal Botanic Gardens  ) ، کیو ، دانشگاه گرینویچ CIRAD (مرکز تحقیقات کشاورزی فرانسه برای توسعه بین المللی) و سیرالئون (Sierra Leone ) منتشر شده است.

بیشتر دوستداران قهوه سطح بالا در جهان از نوشیدن عربیکا Arabica که در معرض تهدید افزایش دمای جهانی است ،.  لذت می برند . اما  استنوفیلا ( Stenophylla ) می تواند در دمای 6 درجه سانتیگراد بالاتر از دانه محبوب عربیکا رشد کند.

استنوفیلا

استنوفیلا ، ساحل عاج – ای کوتورون

تصحیح آینده قهوه

افزایش دمای کره زمین و رویدادهای شدید آب و هوایی مناطق رشد قهوه  را تحت تأثیر قرار می دهد.

کارشناسان بر این باورند که استنوفیلا که به تازگی کشف شده است از نظر تولید محصولات مقاوم و ایجاد “عطر و طعم برتر” می تواند یک تغییر دهنده بازی باشد.

استنوفیلا در مناطق گرمسیری فقط در 400 متری سطح دریا رشد می کند. و بومی گینه ، سیرالئون و ساحل عاج است. تصور می شود این محصول  در برابر خشکسالی مقاوم باشد.

مطالب مرتبط
قهوه یمن | آسیا

دکتر آرون دیویس ،نویسنده اصلی  این گزارش میگوید : “تصحیح آینده زنجیره تأمین قهوه برای مقابله با تغییرات آب و هوایی بسیار حیاتی است . قهوه یک صنعت جهانی چند میلیارد دلاری را هدایت می کند . از اقتصاد چندین کشور گرمسیری پشتیبانی می کند و  بیش از 100 میلیون کشاورز قهوه  از این طریق امرار معاش می کنند .”

“یافتن گونه ای از قهوه که در دماهای بالا شکوفا شود و دارای عطر و طعم عالی باشد . یک بار در طول عمر کشف علمی اتفاق افتاده است. این گونه  قهوه (استنوفیلا )می تواند برای آینده قهوه با کیفیت ضروری باشد.”

Stenophylla

کشف دوباره Stenophylla در طبیعت در سیرالئون

بهبود معیشت

این قهوه جدید را دکتر دیویس و یکی از همکارانش ، دکتر جرمی هاگار ، استاد زراعت شناسی در دانشگاه گرینویچ ، پس از سفر به سیرالئون پیدا کردند.

این زوج با کمک ، سازمان غیردولتی Welthungerhilfe و اداره جنگلداری سیرالئون و همکاری متخصص توسعه ،دانیل سرمو (Daniel Sarmu )، برای یافتن گونه های قهوه در طبیعت تلاش  میکردند.

125 میلیون نفر برای تأمین معاش خود در سراسر جهان به قهوه وابسته هستند. 80 درصد قهوه فروخته شده در مزارع کوچکتر از دو هکتار در سراسر آفریقا تولید می شود.در سایر نقاط جهان، آینده پرورش قهوه به طور جدی در معرض تهدید قرار دارد.

با توجه به تهدید محصولات قهوه با تغییر آب و هوا ، این کشف برای بسیاری از کشاورزان قهوه راهی برای حل مشکلات و آسایش خاطرشان خواهد بود.

دکتر هاگر توضیح می دهد که “به طور متوسط ، کشاورزان خرده مالک در سیرالئون کمتر از 100 پوند در سال از تولید قهوه درآمد دارند. بنابراین کشف مجدد این گونه قهوه بومی  ممکن است فرصتی را برای برخی از فقیرترین کشاورزان جهان فراهم کند تا محصولی را تولید کنند که قیمت مناسبی دارد. “

برداشت استنوفیلا

برداشت استنوفیلا – جزیره رونیون

ممکن است استنوفیلا بهترین طعم  باشد ؟

استنوفیلا در سال ۲۰۲۰  در  پنل مخصوص چشیدن در اتحادیه قهوه روست دستی ( Union Hand-Roasted Coffee )در لندن قرار گرفت و نمره ۸۰.۲۵ را کسب کرد . یعنی بیش از نمره مورد نیاز برای وضعیت “قهوه اسپشیالیتی “.

استنوفیلا توسط متخصصان قهوه از شرکت هایی از جمله JDE ، Nespresso و Belco به طور جداگانه بررسی شده است.دانه های جدید موجود در این بلوک به دلیل شیرینی طبیعی و بدنه خوب ، دارای نت های مزه دار از جمله هلو ، کارامل و آجیل اند.

مطالب مرتبط
دانه های کپک زده | آسیب قارچی | آسیب دیده وکرم خورده | دانه های نارس

منبع :https://www.euronews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *