طرز تهیه اسپرسو با دستگاه برقی بصورت زیر و قدم به قدم با ما پیش بیایید :
طرز تهیه اسپرسو با دستگاه برقی
برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.
مرحله اول :
اگر سینگل شات یا قهوه یک نفره میخواهید بایستی همان بسکت را به داخل پورتافیلتر خود ببندید
این رو بدونید که اندازه قهوه برای بسکت سینگل حدودا 8 گرم و برای دبل حدودا 15 گرم قهوه لازم است.
مرحله دوم :
اگر آسیاب دارید به میزان بالاگفته شده قهوه تان را آسیاب کنید
یا اگر قهوه آسیاب شده خریداری کردید. اندازه پورتافیلتر رابا قاشق قهوه پر کنید. سایز آسیاب قهوه اسپرسو باید کمی از دونه های نمک ریز تر باشه.
مرحله سوم :
قهوه آسیاب شده را داخل پورتافیلتر ریخته و کمی با دست سطح آن را صاف کنید.
مرحله چهارم :
خب برای شروع آماده اید؟ دراین مرحله بایستی قهوه را مانند یک قرص محکم درست کنید.
سعی کنید شکاف و شیارهای داخل دانه های ریز قهوه نماند تا آب براحتی از آن عبور نکند. و عصاره گیری بخوبی انجام شود. بهمین دلیل بایستی لبه پورتافیلتر را روی لبه کابینت آشپزخانه قرار بدید . و با کمی فشار دست (البته دستتان بایستی صاف باشد تا سطح قهوه کاملا صاف باشد) تمپر را بر روی قهوه قرار داده و قهوه را تمپ یا بکوبید.
مرحله پنجم :
قبل از بستن پورتافیلتر به دستگاه حتما یکبار روشن کنید تا آب خالی از دستگاه خارج شود سپس پورتافیلتر را به دستگاه ببندید تا چفت شود
( لبه های برآمده روی پورتافیلتر بایستی به دستگاه قفل شود بهمین منظور بصورت کج یابه سمت دستگاه ببرید سپس دسته را به سمت خودتان بکشید تا دسته هم راستای بدن شما قرار بگیرد.)
اسپرسو یک نوشیدنی بسیار غلیظ و قوی ای میباشد زیرا تحت فشار آب داغ میباشد. و به نوعی یک عصاره گیری قوی ای میباشد بهمین دلیل باید در بازده زمانی 24 تا 30 ثانیه این امر انجام شود. اگر غیر ازاین بود شما بایستی قهوه ساز خودتون را تنظیم کنید تا اسپرسو مناسب و درستی را ارائه بدهد. اسپرسو درست عصاره گیری شده در حقیقت دارای کرما ( یا فوم ) غلیظ و به رنگ کاراملی روشن ویکنواختی روی فنجان شما قرار میگیره.
مرحله ششم :
بعد از هربار استفاده باید پورتافیلتر خود را تمیز کنید
حتما بعداز باز کردن پورتافیلتر از دستگاه دوباره دکمه اسپرسو را بزنید تا آب خالی بیاید .و تمام ته مانده های ریز قهوه از دستگاهتان خارج شود و عمر دستگاهتان را بالا میبرد.
اضافه کردن شیر به قهوه
اگر قهوهتان را به همراه شیر دوست دارید بنوشید باید تمامیه مراحل بالا را برید. و سپس قدم به قدم زیر باما جلو بیایید. خب نوشیدن زیاد قهوه در روز کلسیم کمی از بدنتان را دفع میکند نه زیاد. بهمین دلیل مناسبه که شیر را به قهوه اضافه کنید. و همچنین ترکیب قهوه با شیر طعم فوق العاده خوشمزه ای رامیدهد همچون طعمی کاراملی و پیچیده منحصربفرد.
مرحله اول :
به اندازه فنجانتان شیر را داخل پیچر ( پارچ استیل) ریخته و لوله بخار که به استیم وند معروف است داخل پیچر نگه میداریم
اینجا دقت کنید که استیم وند کمی به سمت راست تر از مرکز باشد و دکمه بخار را بزنید. سپس بعدازچندثانیه کمی بصورت دورانی سپس به سمت سطح شیر استیم وند را آورده تا گرما وبخار به تمام شیر برسد تا بخار وارد شده برروی شیر فوم ایجادکند.
مرحله دوم :
فوم ایجاد شده و میتوانید داخل فنجانتان بریزید و سپس قهوه را برروی آن ریخته و نوش جان کنین.
اگر ایرادی یا سوالی در طرز تهیه اسپرسو با دستگاه برقی اسپرسو ساز را دارید در قسمت نظرات بیان کنید تا در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ دهیم.
اینستاگرام مارو فالو کنید تااز تازه ترین محصولات و جدیدترین تخفیفات باخبر بشید : Brtcoffee.ir@
لطفا با بسکت غیر فشرده هم توضیح دهید
سلام دوست عزیز برای تهیه اسپرسو با بسکت تحت غیرفشار بایستی سایز قهوه آسیابتون ریزتر باشه تا فوم و عصاره گیری بهتری داشته باشید
آبجوش داخل مخزن اب دستگاه بریزیم؟
خیر، از آب جوشیده شده خنک شده، یا آب معدنی یا آب تصفیه شده حتما استفاده کنید.