آموزش قهوه, اخبار قهوه

طرز تهیه چای ماسالا

تواین پست براتون طرز تهیه چای ماسالا خانگی رو آموزش بدیم . پس قدم به قدم با ماهمراه باشید.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

ماسالا چای ، به معنای “چای ادویه ای مخلوط”

ماسالا چای ،  از هندوستان تهیه شده و با شیر ، چای سیاه و ادویه درست می شود. این روزها در کافی شاپ ها  محبوبیت زیادی پیدا کرده و اغلب از پودرماسالا ، شربت ها و تی بگ (چای کیسه ای )  این چای را تهیه میکنند.

چای (Chai )( هم قافیه با “پای”) نوشیدنی ایست که  در بسیاری از نقاط جهان با کلمه تی  (Tea) شناخته شده است .

با این حال ، پیش ساخته  آن هرگز قابل مقایسه با ماسالای چای تازه دم (که به آن “تی چای chai tea ” نیز می گویند) نیست. تهیه  آن از ابتدا زمان زیادی  می برد اما بی نهایت رضایت بخش خواهد بود.

این دستور العمل ماسالا چای masala chai نسخه بیس و سنتی آن است که شامل میخک ، هل ، دانه های فلفل ، دارچین و زنجبیل است.

زنجبیل تازه رنده شده  برای چای ماسالا  ترجیح داده می شود . تفاوت زیادی بین کل ادویه ها و نسخه های قبل از آسیاب آنها وجود دارد. اما در صورت نیاز می توانید ادویه های  آن را به دلخواه خودتان تعویض کنید.

اگر در پیدا کردم برخی از این ادویه ها در فروشگاه مواد غذایی مشکل دارید ، به  فروشگاه مواد غذایی ویژه هند یا فروشگاه مواد غذایی بین المللی مراجعه کنید.

مطالب مرتبط
قهوه جوش دله را بیشتر بشناسید (انواع دله)

 ماسالا چای یک نوشیدنی آرامش بخش و گرم کننده است که دارای یک سوم کافئین به عنوان قهوه است. می تواند به هضم غذا کمک کند و برای یک نوشیدنی بعد از شام یا قبل از خواب مناسب خواهد بود.

زمان مورد نیاز:

زمان آماده سازی مواد اولیه : 5 دقیقه

زمان دم یا پخت : 15 دقیقه

زمان کل: 20 دقیقه

وعده ها: 4 وعده

مواد لازم :

  • 2 فنجان شیر (یا جایگزین شیر)
  • 2 فنجان آب
  • 4 عدد میخک کامل
  • 2 عدد هل سبز  (خرد شده)
  • 2 عدد دانه فلفل (خرد شده)
  • 1 عدد چوب دارچین
  • 1 قطعه زنجبیل 1/2 اینچی (پوست کنده و خرد شده یا رنده شده)
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری برگ چای سیاه (ترجیحاً چای آسام)

طرز تهیه چای ماسالا :

1.مواد را جمع کنید.

ماسالا چای (Masala Chai)

مواد لازم برای ماسالا چای

2.در یک قابلمه متوسط ، شیر ، آب و ادویه را ترکیب کنید. روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید.

ماسالا چای

روی حرارت ملایم هم بزنید

3.شکر و برگ چای را اضافه کنید. هم بزنید ، و سپس به مدت 5 دقیقه بپزید.

ماسالا چای (Masala Chai)خانگی

چای ماسالا یک نوشیدنی با طبع گرم

4.داخل لیوان ها یا فنجان ها صاف کنید و سرو کنید.

ماسالا چای (Masala Chai)خانگی

نوش جان کنید

طریقه مصرف چای ماسالا هندی

پس از انجام این روش ، در صورت تمایل بسیاری از ادویه های مخصوص موجود دردم نوش چای ماسالای خود را با هم مخلوط کنید .هیچ دستور العمل خاصی برای تهیه ماسالا چای  masala chai  وجود ندارد و نسخه های مختلف آن از خانوار هندی به خانه دیگر متفاوت است.

در حالی که به طور معمول از شیر کامل در هند استفاده می شود . شما می توانید شیر بدون چربی یا یک شیر جایگزین مانند شیر سویا ، شیر بادام یا شیر برنج یا شیر نارگیل استفاده کنید.

مطالب مرتبط
تفاله قهوه را دور نریزید از آنها اسکراب پوست ، رنگ مو و کود بسازید

ادویه جات دیگری که می توانید استفاده کنید شامل گشنیز ، دانه های رازیانه ، گیاه بادرنجبویه ، انیسون ستاره ای ، فلفل دلمه ای ، گل مروارید ، وانیل و جوز هندی است.

ویا میتوانید پودر آماده چای ماسالا را از سایت ما به آدرس https://www.brtcoffee.ir تهیه کنید.

منبع : https://www.thespruceeats.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *