ماکیاتو نوشیدنی بر پایه قهوه است که با اسپرسو و کف درست می شود. طرز تهیه کارامل ماکیاتو شبیه کاپوچینو و لاته است اما تفاوت اصلی آن در نسبت قهوه ، شیر و کف است. ماکیاتوی سنتی فقط یک سینگل شات اسپرسو است که با مقدار کمی شیر بخارپز تزیین می شود ، اما نسخه های با طعم و سرد نیز وجود دارد که می توانید امتحان کنید.
برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.
در بسیاری از کافی شاپ ها و کافه ها انواع ماکیاتو سرو می شود ، اما شما می توانید با چند قطعه تجهیزات نیز آنها را به تنهایی تهیه کنید.
ماکیاتو سنتی
(18 گرم) دانه قهوه
(60 میلی لیتر) آب
شیر (30 میلی لیتر)
طرز تهیه کارامل ماکیاتو نوشیدنی بسیار محبوب
مرحله اول :
اول به اندازه هر نفر یک شات قهوه اسپرسو بایستی قهوه را آسیاب کرد. اگر آسیاب قهوه ندارید میتونید از فروشگاه قهوه آسیاب شده مناسب اسپرسو خریداری کنید. که فروشگاه بی آر تی گزینه های با سایز آسیاب برای شمادراختیار گذاشته تا سایز مناسب قهوه ساز خودتان را انتخاب کنید.
.
مرحله دوم :
پورتافیلتر تمیز را با قهوه آسیاب شده پر کنید. جهت یکدست شدن قهوه سطح آنرا با دست صاف کنید و کمی با تمپر بکوبید. اگر دستگاه برقی ندارید از موکاپات میتونید استفاده کنید. و اگر دستگاه موکاپات قهوه ساز روگازی هم ندارید میتونید از اسپرسوی فوری استفاده کنید.
.
مرحله سوم :
پورتافیلتر را به سمت چپ از دستگاه ببندید و سپس به سمت راست بکشید تا در جایگاه خودش قفل شود. سپس دکمه اسپرسو را فشار دهید و حدودا 30 ثانیه اجازه بدید تا اسپرسو داخل فنجان بریزد.
.
مرحله چهارم :
خب اینجا باید شیر را بخار پز کنیم. به اندازه گفته شده در بالا شیر را داخل پیچر ( پارچ استیل مناسب ) بریزید و سپس سر استیم وند یا نازل بخار را در 45درجه ای پیچر قرار بدید و دکمه بخار را روشن کنید. حال میبینید که حجم شیر دوبرابر شده.
.
مرحله پنجم :
شیر را بلافاصله به فنجان اسپرسو بریزد و کمی شکر روی آن بپاشید. کارامل را بصورت گرم سرو میکنند.
.
مرحله ششم :
شما میتوانید با اضافه کردن سس شکلات شکلات – وانیل و کارامل طعم عالی را به آن بدهید که بنام کارامل ماکیاتو معروف است.
مرحله هفتم :
بعداز ریختن سس شکلات روی آن حتما کمی خامه همزده که میتونین بصورت آماده از شیرینی فروشی ها تهیه کنید اضافه کنید.
.
مرحله هشتم :
و درآخر گارنیش ( تزئین ) روی فنجتون حتما از شکلات رنده شده استفاده کنید.
.
و در آخر
وبعضی ها روی آن را با ادویه های خوش طعم استفاده میکنند. ادویه هایی چون پودر دارچین که مااینجا از آن استفاده کردیم همچنین از پودر هل یا جوز هندی میتونید استفاده کنید.
خیلی خوب و مفید و بااطلاعات کامل توضیح دادین مخصوصا فیلم ها خیلی بهم کمک کرد.