آموزش قهوه, اخبار قهوه, رست قهوه

تفت دانه های قهوه به صورت اصولی چگونه است؟

بودادن قهوه توسط خودتان اقتصادی وسرگرم کننده است و یادگیری آن کار آسانیست

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

 

اگر چه این راهنمای شروع تفت سریع همه جزئیات را پوشش نمی دهد. اما یک نمای کلی از مهمترین نکات روست را به شما را ارائه می دهد. بو دادن قهوه هنری است که ریشه در حواس دارد.

درهنگام روست قهوه شما باید به مناظر ، صداها ، بوها ، مزه ها و احساسات لمسی فرآیند بو دادن توجه کنید تا بتوانید نتایج بدست آمده را با فنجان خود مرتبط کنید. تعامل خلاقانه شما باعث اکتشاف شما خواهد شد و مطمئناً در این راه بیش از چند فنجان قهوه عالی خواهید نوشید.

البته ، برای شروع ، شما به دانه های قهوه نیاز دارید. ازجستجوی اینترنتی “خرید قهوه سبز” شروع کنید. گزینه های زیادی برای انتخاب خواهید یافت. اما خودتان را اذیت نکنید. نگران نباشید ، در ابتدا شروع کنید  و یکی از آنها که به نظرتان جالب میرسد را بخرید.

وقتی قهوه ای سبز گرفتید ، حالا باید تصمیم بگیرید که چگونه آن را بو بدهید.

برخی توصیه ها: فروتنانه شروع کنید، قبل از اینکه پول نقدی پرداخت کنید بفهمید این سرگرمی برای شما مناسب خواهد بود .

برای تفت دادن قهوه ، تمام چیزی که به آن احتیاج دارید منبع گرما است ، جایی بین 350 تا 500 درجه فارنهایت

بسیاری از افراد در این مرحله خلاقیت به کار بسته اند و شما نیز می توانید خلاق باشید.

افراد اجاق گاز ، فرآشپزی ، گریل آتشی ، اسلحه گرمایی ، پاپ کورن برقی ، یا پاپ ویرلی دستی و روش های برشته سازی دیگری را در نظر گرفته اند. چرا با اجاق گاز و ماهیتابه شروع نمی کنید؟ همیشه فرصت خرید یه دستگاه خوب را دارید.

اگر باید چیزی خریداری کنید، ارزانترین دستگاه، بخور هوا برقی در نظر بگیرید. افراد زیادی از اینجا شروع کرده اند چون این دستگاه ها ارزانند ، نیاز به تلاش زیادی ندارند و نتایج خوبی از آن حاصل میشود. هر چند پاپرهای هوا می توانند نامناسب باشند زیرا قهوه زیادی در آنها جای نمیگیرد.

مطالب مرتبط
کمربند قهوه چیست؟ آیا این کمربندی، محیط ایده آل برای رشد قهوه را دارد؟

اما در مقایسه با لوازم شبیه آن در بازار ، یک پاپر هوا به سختی میشکند. و از طرف دیگر ،پول زیادی بابت آن نمیپردازید ، این دستگاه را بخرید.

یک برنامه تفت قهوه باید چگونه باشد؟

برای پاسخ به این ، شما باید جدول زمانی روست را بدانید. دنیای قهوه اصطلاحات مخصوص خودرا در مورد جدول زمانی دارد.

دانستن این زبان برای تفت دادن قهوه خیلی نیاز نیست. اما با دانستن این زبان شما قادر خواهید بود تا توصیه های روسترهای قهوه مرغوب و رستوران های دیگر را درک کرده و از آنها پیروی کنید.

حالا شما تفت خود را شروع کرده اید و دانه ها در حال گرم شدن هستند. اولین نکته در جدول زمانی “اولین ترک” نامیده می شود. با یک صدای بیرون آمدن یا صدای ناگهانی که می شنوید ، آن را خواهید شناخت.

از نظر بصری ، حبوبات تا حدودی منبسط می شوند ، رنگ آنها قهوه ای روشن مات خواهد بود. و ممکن است بوی مالت یا نان پخته داشته باشد ، که اغلب رایحه های اصلی آن مانند میوه ، گل یا گیاهان است.

این نکته قابل توجه است زیرا اینجاست که قهوه قابل نوشیدن میشود. در لینگو قهوه ، این سطح روست ” سیتی ” و با گذشت زمان بیشتر “سیتی پلاس ” نامیده می شود.

دومین لحظه مهم در جدول زمانی “ترک دوم” نام دارد. هنگامی که ترک دوم آغاز می شود ، قهوه روست را “فول سیتی” می نامند. صدای ترک دوم به آرامی شروع می شود اما با ادامه برشته شدن به تدریج افزایش می یابد.

مطالب مرتبط
استارباکس، کوستا و کافه نرو را چشیدم تا برنده نهایی را پیدا کنم.

واکنش دانه گسترش یافته ، و رنگ ثابت قهوه ای متوسط مات ، درخشش بیشتر و رایحه ی شکلات و نان تست را دارد. پایین تر از جدول زمانی ، ترک دوم بلندتر می شود.دانه ها قهوه ای تیره و براق روغنی به نظر می رسند و بسیار تیره و برشته می شوند. ممکن است دود کمی در این مرحله وجود داشته باشد. این منطقه وین ، و بعداً فرنچ نامیده می شود. فرنچ آخرین ایستگاه در جدول زمانی است.

برخی از دانه ها ممکن است وقتی تیره میشوند طعم بهتری داشته باشند ، در حالی که بعضی از آنها ممکن است هنگام تفت دادن کم بهترین باشند

اگر مطمئن نیستید که چه میزان تفت را باید هدف بگیرید ، سعی کنید قبل از اینکه خیلی تیره شوند ، بر رست سیتی تسلط بیابید. مدت کوتاهی پس از شنیدن اولین ترک ، رست را متوقف کنید ، این زمان برای شما خوب خواهد بود.

اکنون که جدول زمانی را فهمیدید ، در اینجا چند نکته اساسی برای پیمایش در آن آورده شده است. روست حرفه ای کاری کاملاً فنی محسوب می شود ، اما دو راهنمای ساده وجود دارد که رستوران های خانگی می توانند از آنها برای بدست آوردن نتایج خوب استفاده کنند.

ابتدا قهوه را در حین تفت دادن حرکت دهید. شما می توانید این کار را با دست یا تکان دادن ظرف خود و یا خمیده کردن یک پاپ چرخشی – یا با ماشین انجام دهید. در هر صورت ، جابجایی دانه به معنای گرما دادن یکنواخت و یک تفت ثابت است.

دستورالعمل دوم براساس برخی تحقیقات عمیق تجربی در جامعه روست ، و مربوط به گرما است. به طور خلاصه ، درابتدا دانه ها را سریع گرم کنید ، سپس با گذشت زمان گرما را آهسته تربه دانه ها انتقال دهید. در عمل ، این بدان معناست که قبل از افزودن دانه ها ، ظرف خود را از قبل گرم کنید ، سپس در لحظه اولین ترک حرارت را کمی پایین بیاورید.

مطالب مرتبط
اسید کوئینیک و اسید کافئیک | اسید سیتریک

در آخر ، باید بدانید که بو دادن می تواند کثیف کاری به همراه داشته باشد

دانه های قهوه سبز پوستی نازک و کاغذی می اندازند که به آن چاف یا پوسته نقره ای می گویند و ممکن است این پوسته ها در اطراف آشپزخانه شما ریخته میشود و آنجا را کثیف می کنند. همچنین بو دادن قهوه باعث تولید دود می کند. ممکن است ترجیح دهید در حیاط خانه قهوه تان را تفت دهید.

وقتی رست را متوقف کردید ، زمان خنک شدن دانه هاست. آنها را از گرما و یکدیگر دور کنید و به آنها جریان هوای زیادی بدهید. می توانید دسته های کوچک را در آبکش ریخته و دسته های بزرگتری را روی سینی بزرگ پهن پخش کنید.

سعی کنید دانه ها را طی سه تا پنج دقیقه در دمای اتاق خنک کنید. میتوانید از فن استفاده کنید. هنگامی که خنک هستند ، دانه ها را در دمای اتاق – نه در یخچال یا فریزر – و به دور از نور و هوا که طعم و عطر قهوه از بین نرود ، نگهداری کنید.

برای دم کردن حداقل بیست و چهار ساعت صبر کنید. در طول این دوره استراحت ، قهوه دی اکسید کربن آزاد می کند. در غیر این صورت در تولید طعم در هنگام دم اختلال ایجاد می کند. برای اوج طعم ، ظرف دو تا هفت روز از قهوه تازه تفت داده شده خود استفاده کنید.
موفق باشید.

منبع:thespruceeats.com

مطالب مرتبط

3 نظر در “تفت دانه های قهوه به صورت اصولی چگونه است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *