اخبار قهوه, قهوه و سلامتی

بیماری های مختلف و ارتباط آن ها با قهوه

بیماری ها و قهوه

مردم معمولاً برای رفع خستگی ذهنی و جسمی و افزایش هوشیاری ذهنی قهوه می نوشند. همچنین از قهوه برای جلوگیری از بیماری پارکینسون ، زوال عقل و بسیاری از بیماری ها استفاده می شود ، اما شواهد علمی خوبی برای تأیید بسیاری از این موارد وجود ندارد.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

قهوه چگونه کار می کند؟

قهوه حاوی کافئین است. کافئین با تحریک سیستم عصبی مرکزی (CNS) ، قلب و ماهیچه ها عمل می کند. قهوه همچنین حاوی مواد شیمیایی دیگری است که ممکن است فواید دیگری نیز داشته باشد.

موارد استفاده و اثربخشی در مقابل بیماری ها

به احتمال زیاد برای هوشیاری ذهنی. بنظر می رسد نوشیدن قهوه و سایر نوشیدنی های حاوی کافئین در طول روز باعث افزایش هوشیاری و تفکر روشن می شود. کافئین همچنین می تواند هوشیاری بعد از کم خوابی را بهبود بخشد. حتی یک نوشیدنی قهوه می تواند خستگی را کاهش داده و هوشیاری را افزایش دهد. احتمالاً برای
اختلال در حرکت غذا از طریق روده پس از جراحی. نوشیدن قهوه ممکن است سرعت اولین مدفوع و توانایی فرد در خوردن غذای جامد را پس از جراحی های خاص روده سرعت بخشد.

قهوه و بیماری ها

قهوه و بیماری ها

دیابت

به نظر می رسد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که قهوه بیشتری می نوشند ، است. هرچه مصرف قهوه بیشتر باشد ، خطر کاهش می یابد. افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که قهوه بیشتری می نوشند ممکن است کمی خطر مرگ داشته باشند.

مرگ به هر علتی

نوشیدن قهوه هر روز با خطر کمی پایین آمدن به علت یا بیماری قلبی در ارتباط است. مشخص نیست که آیا نوشیدن قهوه با خطر کمتری از مرگ ناشی از سرطان ارتباط دارد یا خیر.

بیماری پارکینسون

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد افرادی که از نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه ، چای و کولا استفاده می کنند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می دهند. جالب اینجاست که به نظر نمی رسد قهوه در جلوگیری از بیماری پارکینسون در افرادی که سیگار می کشند کمک می کند و احتمالاً بی اثر است.

سرطان مری

به نظر می رسد بیشتر افرادی که قهوه بیشتری می نوشند کمتر در معرض سرطان مری هستند.

تصلب شرایین

تجمع پلاک های حاوی کلسیم در عروق ، نشانه اولیه تصلب شرایین است. به نظر نمی رسد نوشیدن قهوه با تجمع کمتر پلاک حاوی کلسیم در رگ ها ارتباط داشته باشد.

ضربان قلب نامنظم (فیبریلاسیون دهلیزی)

بنظر نمی رسد نوشیدن قهوه بیشتر با کاهش خطر فیبریلاسیون دهلیزی ارتباط داشته باشد.

سرطان مثانه

به نظر نمی رسد نوشیدن قهوه خطر سرطان مثانه را تغییر دهد.

سرطان مغز

برخی از شواهد اولیه نشان می دهد که افراد آسیایی که قهوه بیشتری می نوشند کمتر در معرض ابتلا به سرطان مغز قرار دارند. به نظر نمی رسد که این امر در مورد افراد غیر آسیایی صحت داشته باشد.

سرطان پستان

به نظر می رسد افرادی که قهوه بیشتری می نوشند کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.

بیماری قلبی

مشخص نیست که آیا نوشیدن قهوه احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد. اما ممکن است خطر نارسایی قلبی و احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش دهد.

پست مرتبط با نارسایی قلب

بیماری کلیوی طولانی مدت (بیماری مزمن کلیه یا CKD)

به نظر می رسد افرادی که قهوه می نوشند کمی دچار CKD می شوند. افراد مبتلا به CKD که قهوه می نوشند ممکن است خطر کمتری در کلیه یا مرگ به دلیل نارسایی کلیه داشته باشند.

مهارت های حافظه و تفکر (عملکرد شناختی)

شواهدی در دست است که نوشیدن قهوه بیشتر در طول زندگی ممکن است مهارت تفکر را در زنان بالاتر از 80 سال بهبود بخشد. قهوه همچنین ممکن است سرعت تفکر و انواع خاصی از حافظه را در بزرگسالان سالم بهبود بخشد.

سرطان روده بزرگ (سرطان راست روده)

برخی شواهد نشان می دهد که ژاپنی هایی که قهوه بیشتری می نوشند شانس کمتری برای ابتلا به سرطان روده بزرگ یا مقعد دارند. اما تحقیقات انجام شده در آمریکای شمالی و اروپا ارتباطی بین نوشیدن قهوه و خطر سرطان روده بزرگ و مقعد پیدا نکرده است. بنظر می رسد نوشیدن بیشتر قهوه خطر مرگ را در افرادی که سرطان روده بزرگ یا مقعد دارند ، کمی کاهش می دهد.

بیماری هایی مانند بیماری آلزایمر که در تفکر اختلال ایجاد می کند (زوال عقل)

به نظر می رسد افرادی که قهوه بیشتری می نوشند احتمال زوال عقل کمتری دارند.

افسردگی

افرادی که قهوه بیشتری می نوشند ممکن است احتمال افسردگی کمتری داشته باشند.

سرطان مخاط رحم (سرطان آندومتر)

تأثیر قهوه بر روی خطر سرطان آندومتر مشخص نیست. برخی تحقیقات نشان می دهد خطر ابتلا به سرطان آندومتر در زنانی که قهوه بیشتری می نوشند ، است. اما تحقیقات دیگر ارتباطی بین نوشیدن قهوه و خطر سرطان آندومتر پیدا نکرده است.

بیماری کیسه صفرا

به نظر می رسد افرادی که نوشیدنی هایی مانند قهوه می نوشند و حداقل 400 میلی گرم کافئین در روز تأمین می کنند ، در معرض خطر ابتلا به سنگ صفرا قرار دارند. هرچه مصرف کافئین بیشتر باشد ، خطر کاهش می یابد.

سرطان معده

به نظر نمی رسد خطر ابتلا به سرطان معده در افرادی که قهوه بیشتری می نوشند ، باشد.

نقرس

برخی شواهد نشان می دهد که به نظر می رسد هر دو قهوه کافئین دار و بدون کافئین به جلوگیری از نقرس کمک می کنند. اما به نظر می رسد قهوه کافئین دار نتیجه بهتری دارد.

از دست دادن شنوایی

به نظر می رسد مردانی که روزانه حداقل یک فنجان قهوه می نوشند کمی کاهش شنوایی دارند. اما به نظر نمی رسد نوشیدن قهوه در زنان این تأثیر را دارد.

سطح بالایی از کلسترول یا سایر چربی ها (لیپیدها) در خون (افزایش چربی خون)

برخی تحقیقات نشان می دهد که به نظر می رسد نوشیدن قهوه کافئین باعث کاهش مقدار کلسترول کل ، LDL یا “کلسترول بد” و چربی خون به نام تری گلیسیرید با مقدار کمی می شود. اما تحقیقات دیگر نشان می دهد که نوشیدن قهوه میزان تری گلیسیرید و کلسترول را افزایش می دهد.

فشار خون بالا

افرادی که به مدت طولانی قهوه می نوشند ممکن است کمتر در معرض فشار خون بالا باشند. اما سیگار کشیدن ممکن است این مزیت را از بین ببرد. بنظر می رسد نوشیدن 1-3 فنجان در روز بسیار مفید است.

فشار خون پایین

بنظر می رسد نوشیدن نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه باعث افزایش فشار خون در افراد مسنی می شود که به دلیل فشار خون پایین بعد از غذا دچار سرگیجه می شوند.

نارسایی کلیه

به نظر می رسد افراد مبتلا به بیماری کلیوی طولانی مدت که قهوه می نوشند کمی نارسایی کلیوی یا مرگ ناشی از نارسایی کلیه دارند.

مطالب مرتبط
تاریخچه قهوه ترک | طرز تهیه قهوه ترک | فواید قهوه ترک

سرطان کبد

افرادی که قهوه بیشتری می نوشند ممکن است کمتر در معرض خطر سرطان کبد باشند.

بیماری کبد

افرادی که قهوه بیشتری می نوشند ممکن است خطر کمتری در بیماری کبد داشته باشند.

پست مرتبط با سلامت کبد

سرطان ریه

برخی تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن قهوه کافئین می تواند به جلوگیری از سرطان ریه کمک کند ، اما تحقیقات دیگر با این نظر مخالف هستند. برای نتیجه گیری قاطعانه خیلی زود است. در همین حال ، برخی تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن قهوه بدون کافئین می تواند به جلوگیری از سرطان ریه کمک کند.

جدی ترین نوع سرطان پوست (ملانوم)

وقتی عواملی مانند سن و قرار گرفتن در معرض آفتاب در نظر گرفته شود ، به نظر نمی رسد نوشیدن قهوه با احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پوست ارتباط داشته باشد.

تجمع چربی در کبد در افرادی که الکل کم یا بدون الکل مصرف می کنند (بیماری کبد چرب غیرالکلی یا NAFLD)

مشخص نیست که آیا نوشیدن قهوه خطر ابتلا به NAFLD را کاهش می دهد یا خیر.

سرطان پوست غیر ملانوم

برخی تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن بسیاری از فنجان های قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به نوع خاصی از سرطان پوست به نام کارسینوم سلول بازال را کاهش دهد. اما به نظر نمی رسد نوشیدن قهوه بدون کافئین تاثیری در خطر ابتلا به سرطان پوست داشته باشد.

چاقی

تأثیر قهوه بر کاهش وزن در افرادی که دارای اضافه وزن یا چاقی هستند مشخص نیست. نتایج حاصل از تحقیقات متناقض است. برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف مواد شیمیایی قهوه ، به نام mannooligosaccharides ، به مدت 12 هفته ممکن است به کاهش وزن در مردان کمک کند ، اما در زنان اینگونه نیست. به نظر می رسد نوشیدن یک قهوه کباب تیره به کاهش مصرف غذا کمک می کند و به کاهش وزن کمک می کند ، در حالی که یک قهوه کباب سبک این کار را نمی کند. تحقیقات دیگر نشان می دهد که نوشیدن قهوه با کافئین یا بدون کافئین به کاهش وزن کمک نمی کند.

سرطان دهان

به نظر نمی رسد خطر ابتلا به سرطان دهان در افرادی که قهوه بیشتری می نوشند ، باشد.

سرطان تخمدان

به نظر نمی رسد نوشیدن قهوه خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در فرد تغییر دهد.

تورم (التهاب) لوزالمعده (پانکراتیت)

برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که نوشیدن 3 فنجان یا بیشتر فنجان قهوه خطر پانکراتیت را کاهش می دهد.

نوعی سرطان گلو (سرطان حلق)

افرادی که قهوه بیشتری می نوشند ممکن است شانس کمتری برای ابتلا به سرطان حلق داشته باشند.

سرطان پروستات

به طور کلی ، به نظر می رسد افرادی که قهوه بیشتری می نوشند ، خطر ابتلا به سرطان پروستات که به خارج از پروستات گسترش نیافته است ، کمی کمتر است.

سرطان تیروئید

بنظر می رسد نوشیدن قهوه بیشتر با کاهش خطر ابتلا به سرطان تیروئید ارتباط دارد.

اختلال نقص توجه یا بیش فعالی (ADHD)، یبوست و شرایط دیگر…

برای ارزیابی اثربخشی قهوه برای این موارد ، شواهد بیشتری لازم است.

اثرات جانبی

هنگام مصرف از راه دهان:

قهوه برای بیشتر بزرگسالان سالم در صورت مصرف متوسط ​​(در حدود 4 فنجان در روز) به احتمال زیاد ایمن است. قهوه حاوی کافئین می تواند باعث بی خوابی ، عصبی و بی قراری ، ناراحتی معده ، حالت تهوع و استفراغ ، افزایش ضربان قلب و تنفس و سایر عوارض جانبی شود.

قهوه کافئین دار وقتی به مدت طولانی یا با دوز بالا (بیش از 4 فنجان در روز) از طریق دهان مصرف شود ، احتمالاً بی خطر است. نوشیدن مقادیر زیادی قهوه کافئین دار ممکن است باعث سردرد ، اضطراب ، تحریک ، زنگ زدن در گوش و ضربان نامنظم قلب شود. دوزهای بیشتر ممکن است باعث سردرد ، اضطراب ، تحریک و درد قفسه سینه شود.

وقتی به صورت انما (به صورت مقعدی) داده می شود:

قهوه وقتی از نظر مقعدی به عنوان تنقیه داده شود احتمالاً ایمن نیست. تنقیه قهوه با مواردی از عوارض جانبی شدید ، از جمله مرگ مرتبط است.

هشدارها و احتیاط های ویژه بارداری و شیردهی:

قهوه کافئین دار احتمالاً برای زنان باردار در مقادیر 3 فنجان در روز یا کمتر ایمن است. این مقدار قهوه حدود 300 میلی گرم کافئین تأمین می کند. مصرف مقادیر بیشتر در دوران بارداری یا زمانی که شیردهی احتمالاً بی خطر است. نوشیدن بیش از 3 فنجان در روز در طول بارداری با افزایش خطر سقط جنین ، زایمان زودرس و وزن کم هنگام تولد مرتبط است. این خطرات با افزایش میزان قهوه ای که مادر در دوران بارداری می نوشد ، افزایش می یابد. همچنین ، کافئین می تواند به شیر مادر منتقل شود ، بنابراین مادران شیرده باید مصرف کافئین را از نزدیک کنترل کنند تا مطمئن شوند که در سمت کم است (1-2 فنجان در روز). مصرف زیاد کافئین توسط مادران شیرده می تواند باعث مشکلات خواب ، تحریک پذیری و افزایش فعالیت روده در نوزادان شیرده شود.

پست مرتبط با بارداری
قهوه و بارداری

قهوه و بارداری

  • dren: قهوه حاوی کافئین در صورتی که توسط کودکان و نوجوانان به مقدار معمول در غذاها و نوشیدنی ها مصرف شود ، ایمن است.
  • اختلالات اضطرابی: کافئین موجود در قهوه ممکن است اضطراب را بدتر کند.
  • اختلال دو قطبی: کافئین موجود در قهوه ممکن است علائم شیدایی را بدتر کند.
  • اختلالات خونریزی: نگرانی وجود دارد که ممکن است قهوه باعث بدتر شدن اختلالات خونریزی شود.
  • بیماری قلبی: نوشیدن قهوه فیلتر نشده (آب پز) میزان کلسترول و سایر چربی های خون را افزایش می دهد و همچنین سطح هموسیستئین را افزایش می دهد ، همه اینها با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط هستند. برخی تحقیقات نشان می دهد ارتباطی بین حملات قلبی و نوشیدن قهوه وجود دارد.
  • دیابت: برخی تحقیقات نشان می دهد که کافئین موجود در قهوه ممکن است روش مبتلایان به دیابت را در پردازش قند تغییر دهد. گزارش شده است که کافئین باعث افزایش و همچنین کاهش قند خون می شود. در صورت ابتلا به دیابت با احتیاط از کافئین استفاده کنید و قند خون خود را با دقت کنترل کنید.
  • اسهال: قهوه حاوی کافئین است. کافئین موجود در قهوه ، به ویژه اگر مقدار زیادی مصرف شود ، می تواند اسهال را بدتر کند.
  • صرع: قهوه حاوی کافئین است. افراد مبتلا به صرع باید از مصرف کافئین در دوزهای بالا خودداری کنند. دوزهای پایین کافئین باید با احتیاط مصرف شود.
  • گلوکوم: نوشیدن قهوه کافئین دار فشار داخل چشم را افزایش می دهد. این افزایش ظرف 30 دقیقه شروع می شود و حداقل 90 دقیقه طول می کشد.
  • فشار خون بالا: نوشیدن قهوه کافئین دار ممکن است فشار خون را در افرادی که فشار خون بالا دارند افزایش دهد. با این حال ، این اثر ممکن است در افرادی که به طور منظم قهوه می نوشند کمتر باشد.
  • سندرم روده تحریک پذیر (IBS): قهوه حاوی کافئین است. کافئین موجود در قهوه ، به ویژه اگر مقدار زیادی مصرف شود ، ممکن است اسهال و سایر علائم IBS را بدتر کند.
  • از دست دادن کنترل مثانه: قهوه حاوی کافئین است. کافئین با افزایش دفعات ادرار و تمایل به ادرار می تواند کنترل مثانه را بدتر کند.
  • آرتروز: نوشیدن 7 فنجان یا بیشتر قهوه در روز با احتمال بیشتری برای آرتروز زانو در مردان کره ای ارتباط دارد ، اما زنان این طور نیستند.
  • نازک شدن استخوان ها (پوکی استخوان): نوشیدن قهوه کافئین دار می تواند مقدار کلسیم خارج شده در ادرار را افزایش دهد. این ممکن است استخوان ها را ضعیف کند. اگر پوکی استخوان دارید ، مصرف کافئین را به کمتر از 300 میلی گرم در روز (کمتر از 3 فنجان قهوه کافئین دار) محدود کنید. مصرف مکمل های کلسیم ممکن است به جبران کلسیم از دست رفته کمک کند. اگر به طور کلی سالم هستید و کلسیم کافی از مواد غذایی و مکمل های بدن خود دریافت می کنید ، به نظر نمی رسد مصرف روزانه 400 میلی گرم کافئین (حدود 4 فنجان قهوه) خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد. زنان یائسه که دارای یک بیماری ارثی هستند و آنها را از پردازش طبیعی ویتامین D باز می دارد ، باید به خصوص هنگام استفاده از کافئین محتاط باشند.

فعل و انفعالات بدن در مواجهه با تعامل مواد مختلف با قهوه

فعل و انفعالات بدن در مواجهه با قهوه

فعل و انفعالات بدن در مواجهه با قهوه

افدرین با قهوه تعامل دارد

داروهای محرک سیستم عصبی را تسریع می کنند. کافئین موجود در قهوه و افدرین هر دو داروی محرک هستند. نوشیدن قهوه و مصرف افدرین ممکن است باعث تحریک بیش از حد و گاهی اوقات عوارض جانبی جدی و مشکلات قلبی شود. محصولات حاوی کافئین و افدرین را به طور همزمان مصرف نکنید. با این ترکیب محتاط باشید

مطالب مرتبط
قهوه جامائیکا در آمریکای مرکزی
آدنوزین (آدنوکارد) با کافئین تداخل می کند

کافئین موجود در قهوه ممکن است جلوی آدنوزین (Adenocard) را بگیرد. آدنوزین (آدنوکارد) اغلب توسط پزشکان برای انجام آزمایش قلب استفاده می شود. این تست را آزمایش استرس قلبی می نامند. حداقل 24 ساعت قبل از آزمایش استرس قلبی ، مصرف قهوه یا سایر محصولات حاوی کافئین را متوقف کنید.

الکل با قهوه تعامل می کند

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. الکل می تواند سرعت تجزیه کافئین در بدن را کاهش دهد. مصرف قهوه همراه با الکل ممکن است باعث ایجاد بیش از حد کافئین در جریان خون و عوارض جانبی کافئین از جمله بی حسی ، سردرد و ضربان قلب سریع شود.

آلندرونات (Fosamax) با قهوه تعامل دارد

قهوه می تواند میزان جذب آلندرونات (Fosamax) بدن را کاهش دهد. مصرف همزمان قهوه و آلندرونات (Fosamax) می تواند اثربخشی آلندرونات (Fosamax) را کاهش دهد. ظرف دو ساعت از مصرف آلندرونات (Fosamax) قهوه نخورید.

آنتی بیوتیک ها (آنتی بیوتیک های کینولون) با قهوه تداخل می کنند

بدن برای از بین بردن آن کافئین را تجزیه می کند. بعضی از آنتی بیوتیک ها ممکن است سرعت تجزیه کافئین در بدن را کاهش دهند. مصرف این آنتی بیوتیک ها به همراه قهوه می تواند خطر عوارض جانبی از جمله احساس خستگی ، سردرد ، افزایش ضربان قلب و سایر عوارض را افزایش دهد.

برخی از آنتی بیوتیک ها که سرعت شکستن کافئین در بدن را کاهش می دهند شامل سیپروفلوکساسین (سیپرو) ، انوکساسین (پنترکس) ، نورفلوکساسین (چیبروکسین ، نوروکسین) ، اسپارفلوکساسین (زاگام) ، تروافلوکساسین (ترووان) و گریپافلوکساسین (راکسار) است.

کلوزاپین (کلوزاریل) با قهوه تعامل می کند

بدن کلوزاپین (کلوزاریل) را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. کافئین موجود در قهوه ممکن است سرعت تجزیه کلوزاپین در بدن (کلوزاریل) را کاهش دهد. نوشیدن قهوه همراه با کلوزاپی می تواند اثرات و عوارض جانبی کلوزاپین (کلوزاریل) را افزایش دهد.

دی پیریدامول (پرستین) با کافئین تداخل می کند

کافئین موجود در قهوه ممکن است اثرات دی پیریدامول (Persantine) را مسدود کند. از دیپیریدامول (پرسانتین) اغلب توسط پزشکان برای انجام آزمایش قلب استفاده می شود. این تست را آزمایش استرس قلبی می نامند. نوشیدن قهوه یا سایر محصولات حاوی کافئین را حداقل 24 ساعت قبل از آزمایش استرس قلبی متوقف کنید.

دی سولفیرام (Antabuse) با قهوه تعامل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. دی سولفیرام (Antabuse) می تواند سرعت بدن در کاهش کافئین را کاهش دهد. مصرف قهوه همراه با دی سولفیرام (Antabuse) ممکن است اثرات و عوارض جانبی قهوه از جمله لرزش ، بیش فعالی ، تحریک پذیری و سایر موارد را افزایش دهد.

استروژن ها با کافئین برهم کنش دارند

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. استروژن ها می توانند سرعت تجزیه کافئین در بدن را کاهش دهند. مصرف قرص های استروژن و نوشیدن قهوه می تواند باعث لرزش ، سردرد ، ضربان قلب سریع و سایر عوارض جانبی شود. اگر قرص های استروژن مصرف می کنید ، مصرف کافئین خود را محدود کنید.

برخی از قرص های استروژن شامل استروژن های اسب متصل (Premarin) ، اتینیل استرادیول ، استرادیول و سایر موارد هستند.

فلوووکسامین (Luvox) با قهوه تعامل می کند

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. فلووکسامین (Luvox) می تواند سرعت تجزیه کافئین در بدن را کاهش دهد. مصرف کافئین همراه با فلووکسامین (Luvox) ممکن است باعث کافئین بیش از حد در بدن شود و اثرات و عوارض جانبی کافئین را افزایش دهد.

لیتیوم با قهوه تعامل می کند

بدن شما به طور طبیعی از شر لیتیوم خلاص می شود. کافئین موجود در قهوه می تواند به سرعت بدن شما از لیتیوم خلاص شود. اگر محصولی حاوی کافئین مصرف می کنید و لیتیوم مصرف می کنید ، مصرف محصولات کافئین را به آرامی متوقف کنید. توقف سریع کافئین می تواند عوارض جانبی لیتیوم را افزایش دهد.

داروها برای افسردگی (MAOI) با کافئین تداخل می کنند

کافئین موجود در قهوه می تواند بدن را تحریک کند. برخی از داروهایی که برای افسردگی استفاده می شوند نیز می توانند بدن را تحریک کنند. نوشیدن قهوه و مصرف برخی از داروها برای افسردگی ممکن است باعث تحریک بیش از حد و عوارض جانبی جدی از جمله ضربان قلب سریع ، فشار خون بالا ، عصبی شدن و سایر موارد شود.

برخی از این داروها برای افسردگی استفاده می شود شامل فنلزین (Nardil) ، ترانسیل پرومین (Parnate) و سایر موارد است.

داروهایی که لخته شدن خون را کند می کنند (داروهای ضد انعقاد / ضد پلاکت) با کافئین تداخل می کنند

قهوه ممکن است لخته شدن خون را کند کند. مصرف قهوه همراه با داروهایی که لخته شدن آنها نیز کند است ، ممکن است احتمال کبودی و خونریزی را افزایش دهد.

مطالب مرتبط
اسیدهای غیرفرار قهوه | اسید کلروژنیک قهوه

برخی از داروها که لخته شدن خون را کند می کنند شامل آسپیرین ، کلوپیدوگرل (پلاویکس) ، دیکلوفناک (ولتارن ، کاتافلام ، دیگران) ، ایبوپروفن (ادویل ، موترین ، دیگران) ، ناپروکسن (آناپروکس ، ناپروسین ، دیگران) ، دالتپارین (فراگمین) ، انوکساپارین (لوونوکس) است. ، هپارین ، وارفارین (کومادین) و دیگران.

داروهای افسردگی (داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای) با قهوه اثر متقابل دارند

قهوه حاوی مواد شیمیایی به نام تانن است. تانن می تواند به بسیاری از داروها متصل شود و میزان داروی بدن را کاهش دهد. برای جلوگیری از این تعامل ، یک ساعت قبل و دو ساعت پس از مصرف داروهایی برای افسردگی به نام داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای از قهوه خودداری کنید.

برخی از داروهای افسردگی شامل آمیتریپتیلین (الاویل) یا ایمی پرامین (توفرانیل ، جانیمین) است.

پنتوباربیتال (نمبوتال) با قهوه تعامل می کند

اثرات محرک کافئین موجود در قهوه می تواند جلوی تولید خواب پنتوباربیتال را بگیرد.

فنوتیازین با کافئین برهم کنش دارد

قهوه حاوی مواد شیمیایی به نام تانن است. تانن می تواند به بسیاری از داروها متصل شود و میزان داروی بدن را کاهش دهد. برای جلوگیری از این تداخل ، یک ساعت قبل و دو ساعت پس از مصرف داروهای فنوتیازین از قهوه خودداری کنید.

برخی از داروهای فنوتیازین شامل فلوفنازین (پرمیتیل ، پرولیکسین) ، کلرپرومازین (تورازین) ، هالوپریدول (هالدول) ، پروکلرپرازین (کمپازین) ، تیوریدازین (ملاریل) و تری فلووپرازین (استلازین) است.

فنیل پروپانول آمین با قهوه تداخل می کند

کافئین موجود در قهوه می تواند بدن را تحریک کند. فنیل پروپانولامین همچنین می تواند بدن را تحریک کند. مصرف کافئین و فنیل پروپانول آمین با هم ممکن است باعث تحریک بیش از حد و افزایش ضربان قلب ، فشار خون و ایجاد عصبی شود.

 ریلوزول (Rilutek) با قهوه تداخل می کند

بدن ریلوزول (Rilutek) را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. نوشیدن قهوه می تواند سرعت تجزیه ریلوزول (Rilutek) در بدن را کاهش داده و اثرات و عوارض ریلوزول را افزایش دهد.

داروهای محرک با قهوه تداخل می کنند

داروهای محرک سیستم عصبی را تسریع می کنند. با تسریع در سیستم عصبی ، داروهای محرک می توانند احساس لرزش کنند و ضربان قلب را تسریع کنند. کافئین موجود در قهوه همچنین می تواند سیستم عصبی را تسریع کند. نوشیدن قهوه همراه با داروهای محرک ممکن است مشکلات جدی از جمله افزایش ضربان قلب و فشار خون بالا ایجاد کند. از مصرف داروهای محرک همراه با قهوه خودداری کنید.

برخی از داروهای محرک شامل دی اتیل پروپیون (تنوات) ، اپی نفرین ، فن ترمین هستند
(یونامین) ، سودوافدرین (سودافد) و بسیاری دیگر.

تئوفیلین با قهوه تعامل دارد

کافئین موجود در قهوه مانند تئوفیلین کار می کند. کافئین همچنین می تواند به سرعت بدن از تئوفیلین خلاص شود. نوشیدن قهوه و مصرف تئوفیلین ممکن است اثرات و عوارض جانبی تئوفیلین را افزایش دهد.

وراپامیل (Calan ، Covera ، Isoptin ، Verelan) با کافئین تداخل می کند

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. وراپامیل (Calan ، Covera ، Isoptin ، Verelan) می تواند سرعت بدن را از کافئین خلاص کند. نوشیدن قهوه و مصرف وراپامیل (کالان ، کوورا ، ایزوپتین ، ورلان) می تواند خطر عوارض جانبی قهوه از جمله بی حسی ، سردرد و افزایش ضربان قلب را افزایش دهد.

لووتیروکسین (سینتروئید ، لووتروئید ، لووکسیل و غیره) با قهوه تعامل دارد

نوشیدن برخی از انواع قهوه ممکن است مقدار لووتیروکسین را که هنگام مصرف از طریق دهان جذب می شود ، کاهش دهد. این می تواند میزان عملکرد لووتیروکسین را کاهش دهد. از نوشیدن قهوه همزمان با مصرف لووتیروکسین و یک ساعت بعد از آن خودداری کنید.

قرص های جلوگیری از بارداری (داروهای ضد بارداری) با قهوه تداخل می کنند

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. قرص های ضد بارداری می توانند سرعت تجزیه کافئین در بدن را کاهش دهند. مصرف قهوه همراه با قرص های جلوگیری از بارداری می تواند باعث لرزش ، سردرد ، ضربان قلب سریع و سایر عوارض جانبی شود.

برخی از قرص های جلوگیری از بارداری شامل اتینیل استرادیول و لوونورژسترل (تری فازیل) ، اتینیل استرادیول و نوراتیندرون (Ortho-Novum 1/35 ، Ortho-Novum 7/7/7) و سایر موارد است.

سایمتیدین (Tagamet) با قهوه تعامل می کند

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. سایمتیدین (Tagamet) می تواند سرعت تجزیه کافئین در بدن را کاهش دهد. مصرف سایمتیدین (Tagamet) همراه با قهوه ممکن است احتمال بروز عوارض جانبی کافئین از جمله لرزش ، سردرد ، ضربان قلب سریع و سایر موارد را افزایش دهد.

فلوكونازول (Diflucan) با قهوه تعامل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. فلوکونازول (Diflucan) ممکن است سرعت بدن را از کافئین خلاص کند. مصرف فلوکونازول (Diflucan) و نوشیدن قهوه ممکن است اثرات و عوارض جانبی قهوه از جمله عصبی بودن ، اضطراب و بی خوابی را افزایش دهد.

داروهای دیابت (داروهای ضد دیابت) با کافئین تداخل دارند

قهوه ممکن است قند خون را افزایش دهد. از داروهای دیابت برای کاهش قند خون استفاده می شود. با افزایش قند خون ، قهوه ممکن است اثر داروهای دیابت را کاهش دهد. قند خون خود را از نزدیک کنترل کنید. دوز داروی دیابت ممکن است لازم باشد تغییر کند.

برخی از داروهایی که برای دیابت استفاده می شود شامل گلیمپیرید (آماریل) ، گلیبوراید (دیابا ، گلیناز پرس تاب ، میکروناز) ، انسولین ، پیوگلیتازون (اکتوس) ، روزیگلیتازون (آوندیا) ، کلروپروپامید (دیابینز) ، گلیپیزید (گلوکوترول) ، تولبوتامید و سایر (اوریناز) .

مکسیلتین (Mexitil) با قهوه تداخل می کند

قهوه حاوی کافئین است. بدن برای از بین بردن آن کافئین را تجزیه می کند. مکسیلتین (مگزیتیل) می تواند سرعت تجزیه کافئین در بدن را کاهش دهد. مصرف مکسیلتین (مگزیتیل) همراه با قهوه ممکن است اثرات کافئین و عوارض جانبی قهوه را افزایش دهد.

تربینافین (لامیزیل) با کافئین تداخل می کند

بدن کافئین موجود در قهوه را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. تربینافین (لامیزیل) می تواند سرعت بدن در کاهش کافئین را کاهش دهد و خطر عوارض جانبی از جمله لرزشی ، سردرد ، افزایش ضربان قلب و سایر اثرات را افزایش دهد.

منبع:webmd.com

 

در مطالب دیگر به صورت جزئی تر به تاثیرات مستقیم قهوه بر هر عضو بدن پرداخته یا خواهیم پرداخت
با ما همراه باشید♥

6 نظر در “بیماری های مختلف و ارتباط آن ها با قهوه

  1. بازتاب: شما می توانید با داروهای تیروئید خود قهوه بنوشید | brtcoffee.ir
  2. بازتاب: سالم ترین فنجان قهوه را دم کنیم | brtcoffee.ir
  3. بازتاب: قهوه و هیدراته ، آیا قهوه مایع محسوب می شود؟قهوه به هیدراته بدن شما کمک میکند؟ | brtcoffee.ir
  4. بازتاب: قهوه صبحگاهی، چگونه می توان از قهوه خود بیشترین بهره را برد؟ | brtcoffee.ir
  5. بازتاب: Grounds for Health حراجی بشر دوستانه و سخاوت صنعت قهوه | brtcoffee.ir
  6. بازتاب: قهوه بولت پروف را بشناسید و طرز تهیه آن را یاد بگیرید. | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *