آموزش قهوه, اخبار قهوه, رست قهوه, طرز تهیه قهوه

قهوه تخم مرغ سوئدی را چگونه تهیه کنیم؟

قهوه تخم مرغ

در اینجا نحوه دم کردن قهوه با تخم مرغ خام که میتواند خوشمزه ترین نوشیدنی صبحگاهی باشد را به شما آموزش خواهیم داد


هنگامی که در مورد یک فنجان قهوه “ملایم” صحبت می کنیم. در مورد نوشیدنی با طعم متعادل بدون تلخی یا اسیدیته بیش از حد صحبت میکنیم.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

دستیابی به این مشخصات عطر و طعم برای باریستاهای آماتور کاری دشوار است. اما سبک دم کردن جذابی به نام “قهوه تخم مرغ” به شما کمک خواهد کرد تا به عطر و طعم ایده آل برسید.

قهوه تخم مرغ چیست؟

ابتدا یک تخم مرغ خام را به همراه پوست آن در یک فنجان بشکنید. سپس آن را با قهوه آسیاب شده مخلوط کنید و روی اجاق بپزید. تخم مرغ به ناخالصی های قهوه می چسبد. و آنها را از مایعی که در آخر در فنجان می ریزید و می نوشید خارج می کند. حالا صاف ترین فنجان قهوه را درست کرده اید.
کسی که به دانشکده آشپزی رفته باشد و صد ها بار کنسومه درست کرده باشد. می تواند تأیید کند که سفیده تخم مرغ ناخالصی ها ی موجود در مایعات را از بین می برد.
هنگام تهیه کنسومه ، سفیده تخم مرغ و مرغ خام آسیاب شده با یکدیگر مخلوط می شود. تخم مرغ خام موجود در قهوه تخم مرغ سوئدی نیز هدف مشابه کنسومه را دارد.

از کجا می آید؟

بسیاری از متخصصان باریستا از این قهوه به عنوان “قهوه تخم مرغ اسکاندیناوی” یا “قهوه تخم مرغ سوئدی” یاد می کنند. و این بدین معنی است که این نوع قهوه از دانمارک، سوئد و یا نروژ امروزی می آید. آیا این مطلب درست است؟

آسر کریستنسن ، متخصص قهوه مستقر در دانمارک و بنیانگذار وبلاگ The Coffee Chronicler. معتقد است که “آنچه آمریکایی ها از آن به عنوان” قهوه تخم مرغ اسکاندیناوی “یاد می کنند ، امروزه در دانمارک ، سوئد و نروژ ناشناخته است.
همانطور که گفته شد ، کریستنسن معتقد است که قهوه تخم مرغ ممکن است ریشه در موج مهاجرت قرن نوزدهم از اسکاندیناوی به آمریکا داشته باشد. وی گفت: “قهوه سابقه بسیار طولانی در اسکاندیناوی دارد. و در گذشته از برخی مواد غیر معمول برای” پاک کردن ناخالصی های ” آن استفاده می شد.

مطالب مرتبط
مطالعات میگه که قهوه روزانه ممکن است به کاهش خطر نارسایی قلبی کمک کند

در دهه 1800 ، قهوه گران بود. در آن زمان هیچ روش تصفیه پیچیده ای در دسترس نبود. بنابراین مواد غنی از پروتئین مانند تخم مرغ ، پوست ماهی و شاخ گوزن برای کمک به فیلتر کردن ناخالصی ها به قهوه اضافه می شد.

به احتمال زیاد ایده اضافه کردن تخم مرغ به قهوه چیزی است که مهاجران اسکاندیناوی به آمریکا آورده اند. اما امروز، درست این خواهد بود که نام آن را “قهوه تخم مرغ Midwest” بگذاریم. زیرا Midwest تنها مکانی است که مردم به طور منظم آن را مصرف می کنند.
در حالی که ممكن است كشورهای اسكاندیناوی اعتبار زیادی بدست آورده باشد. نسخه های این نوشیدنی را در مناطق دیگر به ویژه در ویتنام نیز می توان یافت.
جایی كه قهوه تخم مرغ یا cà phê trung شامل یك فنجان قهوه با شیر غلیظ و زرده تخم مرغ زده شده خام برای ایجاد یک کف شناور و شیرین است.

تخم مرغ چه کاری با قهوه انجام می دهد؟

آیا تخم مرغ واقعاً می تواند بر طعم و کیفیت قهوه تأثیر بگذارد؟

طبق گفته متخصصان قهوه و منابع باریستا ، پاسخ “بله” است. پارکر راسل ، مالک و مدیر عامل سرویس قهوه اشتراکی Black Ink Coffee ، اشاره کرد. که هدف از استفاده کل تخم مرغ تغییر طعم نوشیدنی است. وی گفت: به طور خاص ، تخم مرغ به از بین بردن تلخی و اسیدیته همراه قهوه روست کمک می کند. تخم مرغ ناخالصی های قهوه را از بین میبرد و در نتیجه یک فنجان قهوه خوش طعم و صاف تر تولید میکند.
از نظر تأثیر پوسته های تخم مرغ ، شبیر نورالدین ، متخصص و وبلاگ نویس قهوه ، قهوه در رگهای من توضیح می دهد. که پوسته تخم مرغ اسیدهای موجود در قهوه را خنثی می کند. و از میزان ماتی و سنگینی قهوه می کاهد و درنتیجه این امر، برای معده بسیار ملایم و سبک است. خصوصاً اگر مشکلات معده داشته باشید. اگر فقط زرده و سفیده اضافه کنید ، بافتی خامه ای و کف آن به دست می آید. اما در کل فنجان اسیدی تر خواهد بود. قهوه اسیدی چیز بدی نیست فقط یک موضوع شخصی ترجیحی است!

مطالب مرتبط
جیمز هافمن کیست؟

آیا نوشیدن این نوع قهوه بی خطر است؟

آمریکایی ها از استفاده تخم مرغ خام در غذای خود محتاطانه عمل میکنند. بنابراین سوالات و نگرانی ها در مورد ایمنی مواد غذایی به همراه خواهد داشت.
. جانیلین هاچینگز ، یک متخصص ایمنی مواد غذایی معتبر از StateFoodSafety ، هشدار میدهد که به دلیل دمای آب مورد استفاده برای تهیه این قهوه ، هیچ تضمینی وجود ندارد فاقد سالمونلا باشد.

وی گفت: ” از آنجا که آب گرم در نظر گرفته شده برای قهوه معمولاً هنگام دم کشیدن به نقطه جوش نمی رسد. ممکن است تخم مرغ در طول فرآیند تولید کاملاً پخته نشود. خوردن تخم مرغ هایی که فقط کمی پخته شده اند. خطر ابتلا به سالمونلا را افزایش می دهد. به خصوص اگر از تخم مرغ های غیر پاستوریزه استفاده شود.

وی افزود : تعدادی از مطالعات نشان می دهد ممکن است قهوه دارای برخی از خواص باکتری باشد. یک مطالعه در ژوئیه 2011 اعلام کرد که قهوه فعالیت قابل توجهی در برابر رشد باکتری های فساد غذا دارد. اما به گفته هاچینگز انواع قهوه هایی که این محققان مطالعه کردند در پیشگیری از سالمونلا موثر نبودند. برای تقویت ایمنی کلی ، وی اکیداً توصیه می کند از تازه ترین تخم مرغ های پاستوریزه ممکن استفاده کنید. زیرا : فرآیند پاستوریزاسیون برای کاهش باکتری هایی مانند سالمونلا وافزایش سطح ایمن طراحی شده است. که احتمال بیمار شدن شما را کاهش می دهد.

دستور تهیه اسکاندیناوی

با تقدیر از تام ساکسون بنیانگذار Batch Coffee ، انگلستان
ساکسون ، یک متخصص قهوه است که از انواع مختلفی دم کرده ها در سراسر جهان نمونه برداری کرده است. وی از علاقه مندان کنجکاو قهوه میخواهد که حتما نوع اسکاندیناوی را امتحان کنند. تا به ویژه وقتیکه میخواهید روز خود را درست شروع کنید از یک فنجان قهوه با یک کیلیک اضافی استفاده کنید.

ساکسون به هاف پست گفت: “افزودن تخم مرغ به قهوه ، کافئین را اضافه نمی کند. اما از آنجایکه تخم مرغ تلخی را از بین می برد. شما می توانید مدت زمان دم را بیشتر از حد نرمال کرده و کافئین بیشتری را از قهوه استخراج کنید.”

مطالب مرتبط
دانه های کپک زده | آسیب قارچی | آسیب دیده وکرم خورده | دانه های نارس

مواد لازم برای یک وعده :

3 قاشق غذاخوری قهوه آسیاب درشت (همان آسیابی که هنگام دم کردن در فرنچ پرس استفاده می کنید)
10 اونس آب (برای دم کردن)
3 اونس آب سرد
1 تخم مرغ (زرده ، سفیده و پوسته)

دستورالعمل:

10 اونس آب جوش را در ظرف بریزید. و روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید.
قهوه را داخل یک کاسه یا لیوان بریزید سپس تخم مرغ را همراه پوسته به لیوان اضافه کنید. پوسته را خورد و کاملا مخلوط کنید .
اجازه دهید مخلوط قهوه و تخم مرغ به مدت 30 ثانیه بماند. به گفته ساکسون این مکث کوتاه اجازه می دهد تا “قهوه” شکوفا شود. و مقداری از CO2 تلخ آن از بین برود یا به اصطلاح فرار کند.

هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد. مخلوط را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا آرام بجوشد. حدود 4 دقیقه بجوشانید (هرچند ساکسون میگوید: “این به ذائقه شما و نوع قهوه شما بستگی دارد. در صورت تمایل می توانید زمان دم کرده را متناسب خود تنظیم کنید”).

قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید 1 دقیقه بماند. سپس آب سرد را اضافه کنید. به گفته ساکسون : “این مکث باعث می شود که ترکیب پوسته و تخم مرغ ته نشین شود.” “البته این مورد همیشه مطابق برنامه پیش نمی رود. و ممکن است مجبور شوید آب سرد بیشتری اضافه کنید. اگر غرق نشد. از یک قاشق شکاف دار استفاده کنید تا پوسته را با دقت بیرون بیاورید. ”
قهوه ای که می خواهید بنوشید در این مرحله به بالا رسیده است. آن را از طریق صافی داخل سرور یا فنجان های خود بریزید.

BRT Coffee

منابع:huffingtonpost.com.au
afoodieworld.com

یک نظر در “قهوه تخم مرغ سوئدی را چگونه تهیه کنیم؟

  1. بازتاب: فیکا چیست؟مفهومی ریشه دربهزیستی و کاوش در یک سنت قهوه سوئدی | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *