اخبار قهوه, قهوه و سلامتی, نوشیدنی گرم

چای سبز و قهوه: کدام یک برای سلامتی شما بهتر است؟

چای سبز و قهوه

چای نوشیدنی ای با بیشترین مصرف در جهان بعد از آب است. قهوه نیز نوشیدنی فوق العاده محبوبی است.

در ایالات متحده ، بیش از 85٪ بزرگسالان به طور منظم ، با متوسط مصرف روزانه 180 میلی گرم ، که مقدار کافئین موجود در 2 فنجان قهوه است. کافئین مصرف می کنند.
افراد قهوه و چای سبز را به دلیل طعم خاص و فوایدی که برای سلامتی دارند مصرف می کنند.

ممکن است از تهیه دانه های بو داده و آسیاب شده در یک فنجان قهوه لذت ببرید. در حالی که می توانید با تراشیدن برگهای تخمیر نشده گیاه Camellia sinensis. که به آن گیاه چای نیز می گویند چای سبز تهیه کنید.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

در این مقاله قصد داریم فواید و نکات منفی قهوه و چای سبز و همچنین روش های سالم و کمتر سالم برای تهیه آنها را مقایسه کنیم.

محتوای کافئین:

کافئین پرمصرف ترین داروی محرک در سراسر جهان است. که به طور طبیعی در قهوه و چای یافت می شود. در واقع ، قهوه و چای غالباً غالب ترین منابع کافئین در رژیم غذایی افراد هستند .
قهوه بیش از سه برابر چای سبز کافئین تأمین می کند. یک وعده 8 اونسی (240 میلی لیتر) قهوه 96 میلی گرم کافئین را تأمین می کند. در حالی که همان مقدار چای سبز 29 میلی گرم کافئین را تأمین می کند.

طبق تحقیقات ، مصرف 400 میلی گرم کافئین در روز برای بزرگسالان بی خطر تلقی می شود. با این حال ، حد توصیه شده برای نوجوانان به 100 میلی گرم در روز و برای کودکان 2.5 میلی گرم در کیلوگرم وزن آنها، در روز کاهش می یابد.

کافئین به دلیل اثرات مفید بر سلامتی ، یکی از مواد مورد مطالعه است. این موارد شامل است از:
افزایش سطح انرژی ، هوشیاری ، توجه و بیداری
کاهش خستگی روحی و جسمی
بهبود زمان واکنش سریع و د قت
افزایش عملکرد ورزشی
بهبود حافظه و روحیه

همچنین شواهد حاکی از آن است که کافئین اثرات محافظتی بر سلامت مغز دارد و خطر ابتلا به زوال عقل و سایر بیماری های دژنراتیو را کاهش می دهد.
برخی مطالعات مصرف کافئین را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط دانسته اند. با این حال ، تحقیقات در مورد کافئین و دیابت بی نتیجه به نظر می رسد. و شواهد بیشتر نشان می دهد که ممکن است مصرف کافئین سطح قند خون را افزایش دهد. دانشمندان باید تحقیقات بیشتری در مورد اثرات احتمالی کافئین انجام دهند.

خلاصه:

کافئین یک داروی محرک است که به طور طبیعی در قهوه و چای یافت می شود. این را در نظر داشته باشید ، قهوه حدود سه برابر چای سبز کافئین تأمین می کند.

فواید سلامتی:

چای سبز و قهوه دارای فواید متعدد برای سلامتی از جمله محتوای آنتی اکسیدان بالا و اثرات کاهش وزن هستند.

منابع آنتی اکسیدانی عالی:

رادیکال های آزاد نقش های مفید بیشماری در بدن ما دارند. با این حال ،مصرف بیش از حد آنها منجر به استرس اکسیداتیو می شوند . استرس اکسیداتیو یک روند مضر است. که می تواند با ایجاد بیماری و سرعت بخشیدن به روند پیری بر سلامتی شما تأثیر منفی بگذارد. خوشبختانه، قهوه و چای سبز مملو از آنتی اکسیدان است. (ترکیباتی با اثرات مفید در برابر استرس اکسیداتیو).
هر دو این نوشیدنی ها آنها در گروهی از آنتی اکسیدان ها به نام پلی فنول غنی که مسئول بسیاری از فوایدسلامتی و خوش طعمی هستند قرار دارند.

مطالب مرتبط
اسپرسو ساز قابل حمل همراه خوب شما در جاده و سفر

اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) و اسید کلروژنیک (CGA) به ترتیب بیشترین پلی فنول موجود در چای سبز و قهوه هستند. مطالعات انجام شده در آزمایشگاه روی حیوانات و انسان نشان می دهد که ممکن است اثرات ضد سرطانی قوی داشته باشند.
به عنوان مثال ، EGCG ممکن است مانع رشد و گسترش تومور و منجر به مرگ سلول تومور شود. واثر ضد التهابی آن ممکن است به جلوگیری از التهاب مزمن در بروز سرطان کمک کند .

همچنین به نظر می رسد CGA از رشد تومور جلوگیری می کند. و باعث مرگ سلول های سرطانی می شود .
مطالعات نشان می دهد که EGCG موجود در چای سبز می تواند بر سلولهای سرطانی در تومورهای سر و گردن و همچنین در سلول های سرطانی ریه ، پروستات ، پستان ، روده بزرگ و لوزالمعده تأثیرخوبی بگذارد. همچنین CGA قهوه ممکن است اثرات مفیدی در برابر سرطان های کبد ، آندومتر و پوست داشته باشد.
علاوه بر این ، CGA می تواند با تنظیم سطح تری گلیسیرید خون و بهبود چگونگی پاسخ دهی سلول های شما به هورمون انسولین ، برای سلامت قلب و کنترل قند خون مفید باشد .

اثرات کاهش وزن

CGA قهوه و EGCG چای سبز ، همراه با کافئین در هر دو نوشیدنی ،خاصیت کاهش وزن دارند.
مطالعات حیوانی نشان می دهد که CGA ممکن است انسولین ، کلسترول خون و تری گلیسیرید را در خون کاهش دهد. همچنین ممکن است باعث کاهش سطح لپتین ، هورمون تنظیم کننده گرسنگی و منجر به کاهش وزن و از بین رفتن چربی احشایی شود. چربی احشایی چربی ذخیره شده در داخل شکم و در اطراف اندام ها است. که با افزایش خطر بیماری های قلبی و دیابت مرتبط است .

به همین ترتیب ، مطالعات حیوانی نشان می دهد که EGCG با کاهش و تجزیه چربی منجر به کاهش وزن و کاهش چربی احشایی می شود. از جمله اثرات مفید دیگر این ماده تقویت رشد باکتریهای مفید در روده است. که به سوزاندن چربی و بهبود حساسیت به انسولین کمک می کند. علاوه بر این ، مطالعات نشان داده است که به نظر می رسد کافئین با کاهش گرسنگی وافزایش کالری سوزی در نتیجه کاهش وزن ارتباط دارد.

نوعی چربی بنام بافت چربی قهوه ای (BAT) در بدن ما وجود دارد. که با افزایش سن مقادیر آن کاهش می یابدBAT پتانسیل تولید مقادیر زیادی گرما و تعدیل متابولیسم چربی و گلوکز را دارد .

ال-تانین موجود در چای سبز آرامبخش میباشد.

ال-تانین یک اسید آمینه شناخته شده است که به طور طبیعی در چای از جمله چای سبز وجود دارد. این ترکیب بر مغز تأثیر می گذارد و باعث افزایش احساس هوشیاری وآرامش می شود .

در یک مطالعه تقریباً همان میزان ال-تانین را که ممکن است در 6.8 اونس (200 میلی لیتر) چای یا حدود یک وعده مصرف شود به شرکت کنندگان دادند. شرکت کنندگانی که ال-تانین نوشیدند امواج مغزی آلفا آنها فعالیت بیشتری داشته ، که نشان دهنده یک حالت روانی آرام و هوشیار است.

مطالب مرتبط
نحوه نگهداری قهوه آسیاب شده | نحوه نگهداری قهوه دم شده

شواهد نشان می دهد که چای سبز با کاهش خطر سکته ، دیابت و افسردگی ارتباط دارد .همچنین ، قهوه با کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی مرتبط است.

خلاصه:

قهوه و چای سبز مملو از آنتی اکسیدان هایی است که خواص ضد سرطانی را فراهم می کنند. همچنین ممکن است به شما در کاهش وزن کمک کنند. ال-تانین موجود در چای سبز ممکن است یک حالت روانی آرام و هوشیار ایجاد کند.

نکات منفی احتمالی:

اگرچه قهوه و چای سبز به دلیل مزایای آنها شناخته شده اند ، اما ممکن است دارای اشکالاتی نیز باشند.
از یک طرف ، مواد اضافه شده – مانند شیرین کننده ها ، خامه ها و شربت های طعم دار – ممکن است میزان کالری و قند قهوه یا چای شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
تحقیقات نشان می دهد قهوه و چای شیرین از جمله غذاهایی هستند که موجب مصرف زیاد قند در بزرگسالان ایالات متحده می شود. این امر با افزایش وزن ، دیابت نوع 2 ، بیماری قلبی و حفره های دندانی مرتبط است.
از طرف دیگر ، حتی اگر کافئین به عنوان یک داروی مفید در نظر گرفته شود ، اما مصرف زیاد آن ممکن است منجر به عوارض جانبی ناخواسته ای مانند اضطراب ناشی از کافئین و اختلالات خواب شود .

شواهد نشان می دهد که مصرف مزمن کافئین ممکن است منجر به افزایش هوشیاری و اضطراب شود.

اگر کافئین در دوزهای بالای 400 میلی گرم در روز مصرف شود ، می تواند علائم اضطراب ، اختلال وحشت و بی خوابی را تشدیدکند.
بعلاوه ، استفاده از کافئین ممکن است در بعضی از افراد به وابستگی به کافئین منجر شود. کسانی که به کافئین وابستگی دارند ممکن است بخواهند مصرف کافئین را ترک کنند اما با وجود تجربه اثرات مضر به استفاده از کافئین ادامه دهند.

شواهدی وجود دارد که روغن های موجود در قهوه ، از جمله کافستول و کهول ، ممکن است سطح کلسترول خون را افزایش دهند.
تجزیه و تحلیل مطالعات نشان داد که مصرف قهوه ساخته شده بدون فیلتر کاغذی با افزایش کلسترول کل و LDL (بد) در خون ارتباط دارد.
با این حال ، محققان دریافتند که سطح کلسترول افراد هنگام نوشیدن قهوه ای که با استفاده از فیلتر قهوه کاغذی درست شده است ، افزایش نمی یابد.

خلاصه

مصرف کافئین بیش از حد یکی از نقاط ضعف قهوه و چای سبز است و ممکن است اثرات مخربی داشته باشد. همچنین افزودن منظم قند به قهوه یا چای ممکن است منجر به مشکلاتی برا ی سلامتی شود.

نکات آماده سازی

قهوه و چای سبز ممکن است مزایای متعددی برای سلامتی داشته باشد. با این حال ، نحوه تهیه آنها می تواند تفاوت بین یک نوشیدنی مغذی یا کم مغذی را ایجاد کند.
برای دم کردن یک فنجان سالم این نکات را دنبال کنید:
از فیلتر قهوه استفاده کنید. فیلترهای کاغذی به کاهش میزان کافستول از قهوه کمک می کنند ، که با افزایش سطح کلسترول خون مرتبط است .
شیر کامل یا خامه گیر خود را به شیر کم چرب تبدیل کنید. انجام این تغییر ساده به کاهش کالری کل و چربی نوشیدنی کمک می کند.

مطالب مرتبط
موکاپات را بشناسید و بهترین قهوه ممکن را تحویل بگیرید

از شکر صرف نظر کنید. افزودن بیش از حد شکر ، عسل ، شربت یا سایر شیرین کننده ها به قهوه یا چای ممکن است آنها را به نوشیدنی های کم مغذی تبدیل کند.
دارچین یا جوز هندی را به قهوه خود اضافه کنید. به جای استفاده از شربت های شیرین برای عطر و طعم ، دارچین یا جوز هندی را به قهوه خود اضافه کنید. این ادویه ها ممکن است به پیشگیری و درمان دیابت نوع 2 و چاقی کمک کنند
آب لیمو را به چای خود اضافه کنید. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که افزودن آبلیمو به چای سبز ممکن است. آنتی اکسیدان های آن را در دسترس بدن قرار دهد .
خلاصه
فقط با پرهیز از افزودن قندها و شیر کامل چربی یا خامه گیرها یا افزودن موادی مانند دارچین ، هل و آبلیمو ، ممکن است یک فنجان قهوه یا چای سالم تهیه کنید.

چای سبز یا قهوه ، کدامیک بهتر است؟

هر دو نوشیدنی های بی خطری هستند. که فواید کافئین و آنتی اکسیدان ها را برای شما فراهم می کنند. همچنین هر دو با کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها همراه هستند.
با این حال ، افراد مبتلا به اضطراب ، بی خوابی و اختلالات وحشت باید به دلیل داشتن مقدار کافئین کم در چای سبز ، آن را به جای قهوه ، انتخاب کنند. زیرا چای سبز حاوی ال تانین است و آمینو اسید موجود در آن حالت هوشیاری آرامش را ایجاد می کند.

میزان کافئین بیشتر در قهوه در مقایسه با چای سبز منجر به وابستگی به کافئین می شود. از طرف دیگر ، اگر بدنبال افزایش هوشیاری یا بهبود عملکرد بدن هستید. قهوه گزینه مناسب تری خواهد بود.
تعیین اینکه کدام یک بهتر است در نهایت به نیازهای شما برمی گردد.

خلاصه:

چای سبز و قهوه هر دو سالم و بی خطر هستند. چای سبز برای افرادی که اضطراب یا بی خوابی دارند ممکن است گزینه بهتری باشد. در مقابل ، اگر بدنبال افزایش هوشیاری یا بهبود عملکرد بدنی هستید ، قهوه بیشتر برای شما گزینه مناسب میباشد.

حرف آخر

چای سبز و قهوه دو نوشیدنی اصلی در رژیم های غذایی بسیاری از افراد هستند. که به دلیل دارا بودن کافئین و آنتی اکسیدان بسیار مزایای سلامتی مانند اثرات ضد سرطانی و خواص کاهش وزن را به همراه دارند. همچنین دارای نقاط ضعف احتمالی با موادی که معمولاً اضافه میشوند. مانند قند ، خامه ، و شربت های طعم دار مرتبط هستند.
در نظر گرفتن محتوای بیشتر کافئین در قهوه و مقدار ال تانین در چای سبز. به شما کمک کند تصمیم بگیرید کدام یک برای شما بهتر است.

منبع:healthline.com

یک نظر در “چای سبز و قهوه: کدام یک برای سلامتی شما بهتر است؟

  1. بازتاب: قهوه نوشیدنی مورد علاقه جهان و 6 دلیل برای این محبوبیت | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *