مزرعه قهوه

نگهداری قهوه سبز | نحوه نگهداری قهوه سبز

ذخیره سازی دانه قهوه سبز

 

نگهداری (ذخیره سازی) قهوه سبز

اگرشمابه قهوه خوداهمیت میدهید وزمانیکه بحث پیداکردن منبع، نمونه برداری، مشخصات، ترکیب سازی، بسته بندی و حتی دم آوری و آماده کردن قهوه به میان می آیدو درواقع به همه جزئیات توجه میکنید، باید بدانید نگهداری قهوه سبز دریک حوزه بسیار مهم می گنجدو معمولا برای برشته کاران حائز اهمیت است.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

اگراین سوال پیش آیدکه شرایط ایده آل برای نگهداری وذخیره سازی قهوه سبز کجاست؟ پاسخ براساس گفته های افراد باتجربه دراین زمینه: “جای خشک و خنک” واقعا همین شرایط لازم است.دربرخی از انبارها، دمابین 21-15 درجه سانتی گراد درنوسان است.همچنین مهم است که محیط تفاوت های گسترده ای راتجربه نکند، برای مثال روزهای بشدت گرم و شب های سرد، یااینکه قهوه درنقطه ای درمعرض نورمستقیم خورشیدقرار داشته باشد. دربرخی ازبرشته کاری ها، کیسه های قهوه سبز را به دستگاه برشته کاری تکیه داده و کنارآن قرار می دهند که بهتراست اینکارصورت نگیرد.

قهوه بطورمداوم تغییرکرده ودرجستجوی تعادل زیست محیطی تطبیق پیدامیکند. برای مثال اگر مقداررطوبت آن بالاترازمقدار رطوبت هواباشد، بطورمیکروسکوپیک شروع به ترشح رطوبت به محیط میکند. عکس این قضیه نیزصدق میکند، قهوه خشک تر درمحیط های مرطوب ت، مقداری از آن رطوبت اضافی را جذب خواهدکرد.قهوه های بدست آمده از نقاط مختلف جهان، باعمرهای مختلف، بافرآوری متفاوتاززیرگونه های مختلف، ازلحاظ مقدار رطوبت نیزکمی متفاوت خواهندبود که این خصوصیت درجستجوی توازن وتعادل، واکنش خواهدداد. قرارنست یک اتاق بامحیط خاص را برای هرقهوه بسازید،اماباید حداقل هارغایت شود که بنظر،بهترین شرایط کلی باشد.رطوبت حدود50-60 درصدبنظر خیلی خوب است.

مطالب مرتبط
برداشت قهوه بصورت انتخابی | روش های برداشت گیلاس قهوه

نگهداری قهوه سبز Brtcoffee.ir@

GrainPro

این رطوبت نسبت به دمای بیرون،پایین ترازمواقع مرطوب سال وبالاتر ازمواقع واقعاخشکسال است. به زبان کاربردی این بدین معناست که قهوه خودرااز درها وپنجره ها،رادیاتورها، ظرفشویی ها،رطوبت گیرها وهرچیزدیگری که میتواندبارطوبت درمحیط تداخل ایجادکند،دورنگه دارید.بستن کیسه هانیزمسئله مهمی است،زیرا راه رطوبت رامسدود میکند.میتوانید ازکیسه های GrainPro استفاده کرده و آنها رابسته نگهدارید.برای اکثرقهوه ها،قرارداشتن درGrainProبهترازنبودن درآن است،امابهتراست بجای صرفاقراردادن قهوه درآن، درب آن را هم ببندید.اگرازسطل های پلاستیکی استفاده میکنید، احتمالا آنها راحت هستند اما عالی نیستند.البته بستگی به این دارد که آیا درپوش های آنهایک حالت مهروموم اصلی ومحفوظ ازهوا راایجادمیکند یاخیر.

اگردرپوش شما ارتباط بامحیط را ازبین نبرد،بازهم درهمان شرایط قراردارید.نگهداری کوتاه مدت دراین سطل هااحتمالا مناسب باشداماجهت مقاصددیگر، بهترات ازکیسه GrainPro محکم بسته شده، استفاده کنید. اگربتوان دمای 20 درجه سانتی گراد و رطوبت 50% رافرآهم کرد، عالی است، اگرهزینه های پیش رو داریدومیتوانید بین بخشی از فضابا دمای 28درجه سانتی گراد وبخش دیگری بادمای 25درجه سانتی گرادانتخاب کنید، فضای دارای دمای25درجه راانتخاب کنید.اگردو مکان راجهت این کاربرد داشته باشیدو یکی از آنها آفتابگیر باشد، مگانی بایدانتخاب کرد که کمتر آفتاب گیرباشد.

یک نظر در “نگهداری قهوه سبز | نحوه نگهداری قهوه سبز

  1. بازتاب: انواع رست قهوه لایت ، مدیوم و دارک و نحوه رست دادن قهوه | brtcoffee.ir | ویژگی انواع رست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *