اخبار قهوه, مزرعه قهوه

فراوری بصورت پوست کنده خیس ( Wet Hulled )

wet hulled

 

فراوری پوست کنده خیس

فراوری خیس برداشت میوه: پالپ قهوه بطورکلی طی 24-48 ساعت جدامیگردد. تازمانیکه توسط یک شرکت خریداری شودویابه Coffee Millتحویل داده شود.موسیلاژ روی دانه های قهوه باقی میماند.

تخمیر: ازلحظه ای که قهوه چیده میشودشروع شده وتازمانیکه قهوه کاملاخشک شودوبه رطوبت11درصدبرسد ادامه می یابد.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

زمان خشک کردن: 12-15روز

مشخصات: طعم طبیعی،گیاهی، تن واری سنگین،شکلات تیره،فندقی

مناطقی ازاندونزی مثل سوماترا،جایی که بیشترشناخته شده است،از این روش فراوری خاص، استفاده میشود. بطورکلی روند پوست کنده خیس،نتیجه ترکیبی ازشرایط محیطی،دسترسی به بازار وسنت های موجود دراندونزی است که این قهوه هارا ازسایرنقاط جهان متمایز میسازد.پیش از دهه1970میلادی، قهوه در سوماترا به دو روش بسیار معتدل وشناخته شده درسرتاسر جهان یعنی روش طبیعی و شسته شده،فراوری می شدند. دردهه 1970 تمایل ژاپنی هابه قهوه سوماترایی منجربه معرفی روش پوست کنی مرطوب شد، که این سبک تاحد زیادی از خصوصیات طعمی بی نظیر قهوه دارد.سپس گیلاس های قهوه رابه Coffee Mill تحویل میدهند. و باقیمانده موسیلاژ چسبیده به دانه ها دردسترس میکروارگانیسم ها قرار میگیردو در آنها متابولیزه قندها،اسیدها، رطوبت وسایرترکیبات موجودرا شروع می کنند.سپس قهوه بارطوبت بالابه بازار یا جایی که خریداری میشودتحویل میدهند و جهت پوست کندن به کارخانه منتقل میشود.

دراینجا قهوه 35-50 درصد رطوبت دارد. موسیلاژ وپارچمنت دانه های قهوه بطور همزمان توسط ماشین هاحذف میشودو سپس برای خشک کردن برروی پارچه های برزنتی قرارمیگیرد.

فراوری پوست کنده خیس

ازبین بردن لایه محافظ، پوست قهوه درمراحل اول عطرو طعم ویژه ای را ازاین مناطق تولید میکندکه باخطر کمی است،زیرادانه ها دربرابر عوامل محیطی وسایر موانع یا آلودگی ها (حیوانات،خاک،زباله) آسیب پذیرهستندبخشی از Wet Hulling سرعت خشک شدن قهوه پس از پوست کندن است.آب وهوای مرطوب سوماترا بکارگیری سایرروش های خشک کردن را دشوارمیسازد.Wet Hulling همچنین به تولیدکنندگان اجازه میدهد تا قدرت بیشتری در فروش خودداشته باشند که این امر برای کشاورزان خرده فروش در مناطق روستایی دورافتاده بسیارمهم است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *