اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه جامائیکا در آمریکای مرکزی

Jamica coffee

 

جامائیکا (آمریکای مرکزی)

افسانه قهوه،بازگوکننده قصه یک دریانوردکاشف فرانسوی بنام گابریل دوچلیو است.که بطور وسیعی امتیاز حمل ونقل گیاه قهوه ازفرانسه به جزیره مارتینیک درکارائیب را خریداری کرد. اماگفته میشودکه گیاه قهوه او،والد اولین مزارع قهوه دنیای نوین است.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

طبق گفته ها نیکولاس لاوز،حاکم جامائیکا درسال1725 ،نهال هایی که بازماندگان گیاه دوچلیو بودندراخریداری کردوبه این صورت داستان قهوه درجامائیکا آغازشد.منطقه کوهای آبی،که مرتفع ترین منطقه جامائیکااست.یکی از مناطق کشت قهوه بابالاترین مشخصات درجهان است،یکی از دلایل این مسئله،محدودبودن عرضه قهوه بوده واینکه این جزیره درسرتاسرجهان بعنوان یک مقصد اشرافی برای تعطیلات شناخته میشود. وحس اگزوتیسم (غریبه گرایی) و رومانس و علاقه به قهوه را برای بازدیدکنندگان این جزیره (یاکسانیکه در رویای بازدیدازاین جزیره هستند)القامیکند.

قهوه های کوه های آبی دارای اهمیت بسیاری برای اقتصاد قهوه جامائیکا است. به حدی که خود قهوه هاباید پیش ازبرچسب خوردن بانام کوهای آبی، توسط انجمن صنعت قهوه مورد بررسی قرارگرفته وگواهی شود. یک کشاورز جامائیکایی معمولا بین 80-170درخت قهوه دارد. ومیوه های قهوه را درجعبه هایی (برابربا 60 پوند) جمع آوری میکند تا به مرکز فرآوری یاکارخانه بفروشد.یک جعبه 60پوندی ازمیوه های قهوه حدودا 12پوندقهوه سبزقابل صادرات را به دست خواهدآورد.

[jamaica coffee Brtcoffee.ir@

دانه های قهوه درکشور جامائیکا

خصایص طعمی: اسیدیته کم تامتوسط و تن واری سنگین

جامائیکا مکانی عالی برای سفراست اما قهوه ان فوق العاده گران ویکی از معروفترین قهوه های جهان است.یک قهوه ملایم و عالی که اگرهزینه زیادی بابت نوشیدن یک فنجان قهوه بپردازید.قطعا پشیمان نخواهیدشد.قهوه های کوه های آبی قهوه ای استثنایی است. تن واری خوبی داردو برخی از طعم های ملایم ودلپذیر فندقی اش با رایحه گیاهی اش،شماراگاهی بیادبابونه معطرویا ادویه جات می اندازد. ویژگی فنجان قهوه های کشت شده درمنطقه کوهای آبی بسیار دلپذیراست.دانه های قهوه دارای برخی از ترکیبات معطرگل هستند.شیرینی ای درآن وجودارد که اثری ماندگارپس از نوشیدن آن دردهان باقی میگذارد.

مطالب مرتبط
کمبود عمده قهوه چالش پیش رو که با آن مواجه خواهیم بود

مشخصات قهوه جامائیکا

مناطق پرورش : Blue Mountains

زیرگونه های متداول: Bourbon, Typica , Blue Mountain

روش های متداول فرآوری: Washed

دوره برداشت: فوریه-ژوئن

یک نظر در “قهوه جامائیکا در آمریکای مرکزی

  1. بازتاب: تفاله قهوه را دور نریزید از آنها اسکراب پوست ، رنگ مو و کود بسازید | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *