مزرعه قهوه

قهوه لات |قهوه میکرولات | قهوه نانولات | قهوه ماکرولات

قهوه های لات Lot

 

قهوه های لات

اصطلاح LOT به یک بخش، قطعه ویاسهم از چیزی اطلاق می گردد.دراینجا به جهت راحتی درک مطلب، بجای “LOT” ازمعادل نوشتاری فارسی آن یعنی “لات”،  استفاده می نماییم.سه نوع عمده قهوه لات ازمحبوبیت بالایی برخوردار هستندکه نظرمصرف کنندگان مختلف قهوه درسراسر جهان رابه خود جلب کرده اند.

قهوه میکرولات

برای درک انواع قهوه های لات، باید بدانید که میکرولات چیست.برای اینکه آن را خوب متوجه شوید، مثالی ازیک کلاس درس را درنظربگیرید.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

درهرکلاسی همیشه سه نوع داشن آموز وجود دارد: عالی، متوسط وضعیف. درمزارع قهوه نیز این موارد وجوددارند. ازمیکرولات میتوان بعنوان نبوغ باغ قهوه یادکرد. این ترکیب از بهترین دانه های قهوه است که نه تنها بزرگ تر، درخشان تر و سالم ترهستند، بلکه دارای طعمی متفاوت ومشخص هستند. قهوه های میکرولات باشرایط خاص آب و هوایی ، عوامل اقلیمی و حتی دلایل جغرافیایی مانند ارتفاع و ویژگی های خاک، ارتباط زیادی دارند. دانه ها ممکن است از یک بوته مخصوص قهوه یا نقاط جداگانه یک مزرعه حاصل شوند. نمونه ای ازیک قهوه میکرولات را درپایین مشاهده می نمایید.

قهوه میکرولات brtcoffee.ir@

قهوه نانولات

دربین نابغه ها، معمولا یک یا دونفر ازانتظارات تعیین شده فراتر میروند. این همان چیزی است که قهوه نانولات نامیده میشود. ان ها بهترین نوع قهوه هستند.درحالیکه معمولا قهوه میکرولات امتیاز 85 راکسب میکند،نانولا 92+ امتیاز درهرفنجان راکسب میکند. درمقایسه با ترکیبات معمولیف این یک نمره بسیار بالااست. توانایی و قابلیت قهوه های نانولات نادر ومحل تولید و میزان تولیدآن ازیک سال به سال دیگرمتفاوت است.

مطالب مرتبط
نگهداری قهوه سبز | نحوه نگهداری قهوه سبز

[قهوه نانولات Brtcoffee.ir@

قهوه ماکرولات

این نوع به قهوه معمولی نیز معروف است،ماکرولات به دانه های قهوه جمع آوری شدهازیک مزرعه یابسیاری ازمزارع، امادرهمان مکان اشاره دارد.این دانه ها به دلیل طعم خاصی که دارندکشت میشوند. بعنوان مثال،اگر دانه های قهوه خاصی عطرو طعم گل، اسیدی یاعمیق به انها ببخشند، نام تجاری ویژه ای به انها میدهندو سپس جمع آوری میشوند. درست مانند قهوه میکرولات، قهوه ماکرولات نیزممکن است دارای مکان های تولیدنامنظم باشد.

قهوه ماکرولات Brtcoffee.ir@

بااینحال درصورتی که یک مزرعه، عطروطعم موردنیاز خودرا تولیدنکند، آنگاه تولیدکنندگان سعی میکنند، ازمزارع دیگری همان منطقه استفاده نمایند. قهوه های لات بدلیل کیفیت بالاانتخاب میشوند. انهامعمولا ازنظر عطروطعم نسبت به قهوه های معمولی بهترهستند. قهوه های لات همچنین ازارزش مالی بالایی برخوردار هستند. تولیدکنندگان و تجار ازرشداین قهوه هابسیارسود میبرند.بعنوان مثال، قهوه میکرولات تاسه برابر قهوه معمولی قیمت گذاری میشود. این یک کمک عالی دراقتصادیک کشوراست. قهوه لات درهمین مزارع وزمین های کشاورزی ودرکنار دانه های قهوه معمولی رشدمی کنند. رشدودوام کلی مطلوبی دارند. بدین منظور سه نوع معروف ازاین نوع قهوه ها موردبررسی قرارگرفت. همه انها نمونه هایی عالی بودندو هم جهت عرضه کنندگان وهم مصرف کنندگان، مطلوب هستند.

منبع : کتاب یک فنجان اسپرسو نوشته اسماعیل کیانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *