اخبار قهوه, مزرعه قهوه

بیماری های گیاه قهوه | کپک باکتریایی |لکه قهوه ای وگیلاس لکه دار |فوما

بیماری گیاهان قهوه

 

بیماری گیاه قهوه : کپک باکتریایی

کپک باکتریایی که آن را ElgonDie-back نیزمی نامند، برای اولین بار درگارسا (سائوپائولو برزیل) شناسایی شد، ازاین رو نام آن را garcae گذاشتند.این کپک ها بطورمعمول بربافت و برگ گیاهان بسیار جوان تاثیر میگذارند.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

درابتدا برگ ها،خیس ازآب بنظر میرسند وبه دنبال آن ضایعات قهوه ای فاسدشده که توسط حلقه های زردرنگ احاطه شده،مشاهده میشوند. برگ ها سرانجام خشک شده، پیچ میخورندودرنهایت سیاه شده وازبین میروند.بااین حال این برگ های سیاه از درخت نمی افتند.

[Pseudomonas syringae pv garcae Brtcoffee.ir@

لکه های قهوه ای وگیلاس لکه دار

این قارچ ممکن است به برگ ها وگیلاس قهوه حمله کند.برگ های آلوده،لکه های برنزی بامراکز سفیدخاکستری رانشان میدهند. برروی انواع گیلاس های سبز مبتلا به این قارچ،ضایعات فرورفته قهوه ای رنگ بامرکز خاکستری وجودارد وبعضی اوقات توسط یک هاله بنفش یابافتی که به دلیل عفونت بصورت نارس است،احاطه شده اند. درمیوه های قهوه قرمز،ضایعات بزرگتر به رنگ سیاه بوده وبعضا میتواننددرتمام مسیرتا بذر نفوذکرده، باعث شوندکه پالپ به درون پارچمنت بچسبد وازبین بردن گیاه،باعث آسیب به میوه قهوه میشوند.

[Cercospora coffeicola Brtcoffee.ir@

فوما

فوما، قارچی خاکی است که میتواندبه برگ ومیوه قهوه حمله کند.دربرگ های گیاه که توسط قارج موردحمله قرارگرفته اند، لکه های سیاه یاقهوه ای مشاهده می گرددودرمیوه قهوه درحالیکه هنوز سبزونامرغوب است،لکه های سیاه ایجادمیکنند. آب وهوای سرد، مرطوب وبادشدید،حملات فوماراتسهیل میکندکه عموما این اتفاق پس ازشکوفه وقبل ازرسیدن میوه رخ میدهد. بااستفاده ازبادشکن درمناطقی که مستعد فوماهستند،میتوان اثرات آنها راکاهش داد.

مطالب مرتبط
هوای سرد غیرمعمول در برزیل باعث افزایش قیمت قهوه می شود

من

cPhoma costaricensis Elchandi Brtcoffee.ir@

بع :کتاب یک فنجان اسپرسو نوشته اسماعیل کیانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *