مزرعه قهوه

برداشت مکانیکی قهوه

برداشت مکانیکی قهوه

 

برداشت مکانیکی قهوه

روش سوم جهت برداشت برهنه کردن، یک ماشین برداشت مکانیکی است.این ماشین هاکه برای اولین بار دراوایل دهه 1970 معرفی شده اند،ازچکش های لرزاننده وچرخشی جهت ضربه زدن به میوه های قهوه وجمع آوری انهااز درخت استفاده میکنند.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

باتنظیم میزان چرخش،لرزش و همچنین سرعت حرکت دستگاه برداشت دربین ردیف های درختان، میتوان برداشت محصول نارس را کاهش داد.یکی از روش های رایج در استفاده از این دستگاه ها، خارج کردن چکش های پایینی درابتدای برداشت است، چراکه قهوه دربالای درخت بطورمعمول باسرعت بیشتری میرسدوچکش های پایینی جهت جمع آوری محصول همان گیاهان، بعدااضافه خواهدشد.

Mechanical harvesting Brtcoffee.ir@

مزایای برداشت قهوه بصورت مکانیکی :

دراین روش نیروی کارکمتری نیازاست وبرداشت محصول سریع تر انجام میشود.

معایب برداشت مکانیکی قهوه :

دراین روش میوه های قهوه بادرجات مختلف رسیده،برداشت شده واگرتفکیک نشود،میتواند منجربه خشک شدن غیریکنواخت و تولیدیک محصول باکیفیت پایین شود.

بهترین روش برداشت

ازنظرتاریخی، برداشت انتخابی روش غالب برداشت قهوه بوده است.بااین حال، درمناطقی همچون برزیل که نیروی کار کمیاب ودستمزدهای بالاتری نیزدارند،برخی ازانواع برداشت مکانیزه، درحال افزایش است. انتخاب روش برداشت محصول تاحد زیادی مبتنی بر دردسترس بودن وهزینه نیروی کاراست، اماکیفیت موردنظر قهوه نیز موثراست.

منبع: کتاب یک فنجان اسپرسو نوشته اسماعیل کیانی

مطالب مرتبط
قهوه و تاریخچه قهوه جهان (قسمت اول)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *