آموزش قهوه, اخبار قهوه, کافه ها

خامه اسپرسو | تشخیص خامه یا فوم | عصاره گیری صحیح کرما در اسپرسو

کرما در اسپرسو

 

کرما در اسپرسو

کرما در اسپرسو بعنوان یکی از نشانه های تشخیص یک عصاره گیری صحیح از اسپرسو است. وجود کرما، کفی که بر روی اسپرسو است، نشان میدهد که شما در طیف وسیعی از متغییرهایی همچون دما، فشار ، فشرده کردن و غیره، نسبتا دقیق هستید، مگر اینکه دستگاه شما همچون نسپرسو بصورت اتوماتیک باشد، در اینصورت نیز باید کرمای قابل توجهی داشته باشید. اسپرسو صحیح عصاره گیری شده، نباید بصورت کامل حاوی کرما باشد.

در تعریف علمی آن ، لایه کرما متشکل از حباب های دی اکسید کربن بوده که توسط آب و روغن ها احاطه شده و معمولا حاوی ذرات معلق قهوه و روغن های امولسیونی شده است. این لایه میتواند تلخ باشد. کرما حداقل میبایست دو دقیقه قبل از تخلیه مولکول های معلق آب دوام بیاورد، گاز محبوس شده آزاد شود و مایع زیرین از آن عبور کند.

تشخیص کرما

گاهی اوقات علائمی که در کرما نمایان میشود، دربرگیرنده چندین مشکل زیر است. بخاطر داشته باشید که طعم اسپرسو برظاهر آن اولویت دارد. بنابراین ممکن است یک فنجان قهوه اسپرسو در کمتر از15 ثانیه عصاره گیری شده و یک کرمای روشن و محو شونده داشته باشد اما عطر و طعم آن قابل قبول باشد.

حالت شماره یک: عصاره گیری کمتر ازحد

فوم قهوه بیآرتی کافی

آیا کرمای رنگ برنزی متمایل به زردی دارد ؟

آیا عصاره گیری کمتر از 15ثانیه انجام میشود؟

راه حل ها:

زمان عصاره گیری را از طریق ریز تر کردن سابه قهوه ، بیشتر نمایید یا فشرده کردن را با قدرت بیشتری، انجام دهید.

میزان قهوه را افزایش دهید تا زمان عصاره گیری نیز بیشتر شود.

مطالب مرتبط
قهوه اکوادور در امریکای جنوبی

دمای آب را بررسی نمایید (کرمای روشن نیز میتواند نشان دهنده دمای پایین آب باشد).

دستگاه، گروپ و پورتافیلتر را بررسی نمایید که همگی بدرستی گرم شده اند یا نه.

اگر از قهوه برشته شده تازه استفاده مینمایید، باید طبق دستورالعمل (تشریح در فصل برشته کاری)، مدت زمان استراحت قهوه پس از برشته کاری را درنظر بگیرید.

حالت شماره دو : عصاره گیری بیشترازحد

 

آیا در قسمت وسط اسپرسو، کرمای بسیار تیره رنگ، لکه های بسیار روشن به رنگ برنزه وجود دارد؟

آیا برای اینکه اولین قطرات عصاره اسپرسو نمایان شود، 10ثانیه طول میکشد؟

آیا اسپرسو بصورت قطره ای بیرون می آید و هرگز جریان پیدا نمی کند؟

آیا عصاره گیری بیش از 30 ثانیه طول می کشد؟

راه حل:

کمی درشت تر آسیاب کنید.وقتی که قهوه را فشرده میکنید، میزان فشار برآن را کاهش دهید.

حالت شماره سه : عصاره گیری سریع یا درجه برشتگی روشن

 

آیا قهوه ای زیادی استفاده کرده اید؟

آیا اسپرسو رنگ کرمای فوق العاده ای دارد؟

آیا درسطح اسپرسو،حباب های ناپایدار بسیار بزرگی در کرما وجود دارد؟

آیا کرما کمرنگ است؟

راه حل:

این مشکل ترکیبی از عصاره گیری کوتاه و درجه برشتگی روشن است. اگر درترکیب خودتان از قهوه روبوستا استفاده کنید، کرمای ناپایدار تری تولید میشود. البته معمولا کرمای بیشتری از این بابت دارید، اما زودتر محو میشود.

حالت شماره چهار:عصاره گیری با سابه بسیار ریز

 

آیا مقدار بسیار کمی عصاره در زمان معمول در فنجان عصاره گیری شده است؟

آیا رنگ کرما بسیار تیره میباشد؟

راه حل: سابه قهوه را کمی درشت نمائید.

مطالب مرتبط
اهداف پیش روی استارباکس در زمینه کربن تولیدی قهوه های خود

حالت شماره پنج:یک اسپرسوصحیح عصاره گیری شده

 

آیا کرما رنگ تیره غنی از کف محکم فشرده شده است؟

آیا کرما شیار های تیره تری دارد؟

این دقیقا همان اسپرسوی صحیح عصاره گیری شده است.اما به یاد داشته باشید که این نوع عصاره گیری از اسپرسو، باتوجه به مقدار تعریف شده اسپرسو بصورت کامل است(20گرم قهوه به 40گرم عصاره،نسبت یک به دو ). حال اگر این نسبت عصاره گیری تغییر کند، ممکن است تغییراتی در ظاهر کرما پدید آید.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

4 نظر در “خامه اسپرسو | تشخیص خامه یا فوم | عصاره گیری صحیح کرما در اسپرسو

  1. بازتاب: قهوه یخ زده خود را در تابستان بروزرسانی کنیدو از آن لذت ببرید | brtcoffee.ir
  2. بازتاب: پانچ قهوه یک دسر شگفت انگیز با طعمی عالی و اعتیادآور | brtcoffee.ir
  3. بازتاب: طرز تهیه اسپرسو با دستگاه برقی | brtcoffee.ir | طرز تهیه اسپرسو با دستگاه برقی
  4. سیما گفت:

    بسیار عالی👍

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *