اکوادور (آمریکای جنوبی)
قهوه در اواسط قرن نوزدهم به اکوادور آمد ودرمنطقه پست وکم ارتفاع مانابی که دارای ارتفاع 500-700 متراست،کاشته شد.این منطقه هنوز بزرگترین منطقه تولیدگونه عربیکابوده وحدود50درصدمحصول عربیکاکشور را تولیدمیکند،گرچه درمناطق دیگردر ارتفاع بالاتر میتوان عربیکایی باکیفیت بالاترراپیدا کرد.
برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.
تادهه 1920که صنعت کاکائو به واسطه بروز بیماری به خطرافتاد،قهوه تبدیل به یک گیاه اقتصادی مهم نشد، حتی آن زمان هم،قهوه عمدتابصورت راه ثانویه ای برای اقتصادملی باقی ماندوطی بحران های قیمتی در سال1990-2000میلادی،دچار افت شدیدی شد.اقتصاداکوادور به میزان زیادی وابسته به پتروشیمی است ووابستگی آن به کشاورزی ،کمترازسایر کشورهای تولیدکننده قهوه است.
واقعیت عجیب دیگری که درمورد اکوادور وجوددارد،این است که بیش ازچیزی که تولید میکند،وارد میکند.صنعت بزرگ قهوه دراین کشورنیازبه این دارد که قهوه روبوستای ارزان قیمت از ویتنام خریداری شود تاتقاضای مصرف داخلی رابرآورده کند،درحالیکه اکوادوری های روبوستای سبزخودرا باقیمت بالاتری به کشورهای تولیدکننده قهوه مجاور(مانندکلمبیا)میفروشند. ارتفاع اکوادور تا2000متربالاتر از سطح دریااست،یعنی دارای تفاوت وسیعی دراقلیم بوده که همراه باچالش های خاص مربوط به موقعیت آن برروی خط استوا،چالش های منحصربفردی راایجاد میکندکه غلبه برآنها غیرممکن نیست.چالش مهم دیگر،تغییراقلیم است.ازآنجا که این کشوربه واسطه قرارگیری برروی خط استواوارتفاعی که دارد-اینکه درشرق آن جنگل ودرغرب آن اقیانوس قراردارد-تغییرات آب وهوای نامحسوس داردوتغییرات اقلیمی کوچک نیزتاثیرعظیمی بر اراضی زراعی دارند.
یکی از جالبترین توسعه های رخ داده درخاک اکوادور، ظهور زیرگونه جدیدی بنام سیدرا است.این قهوه که پیوند بین زیرگونه بوربون و تیپیکا هستند،میتوانند عطر و طعم قهوه اکوادور را به یک طعم میوه ای بسیارمنحصربفرد راهمراه باعطرگل القاکنند. زمانیکه این زیرگونه درارتفاعات بلندتر رشدکرده وبه دقت فرآوری شود،این قهوه میتوانندخودی نشان دهند.اکوادور بعنوان یک کشور پیشرو،پتانسیل ارتقای تولید قهوه تخصصی دارد.
مشخصات قهوه اکوادور
مناطق پرورش: Carchi, El Oro, Loja, Galapagos, Manabi, Pichincha, Zamo-\ra-Chinchipe
زیرگونه های متداول : washed, Natural, some Honey and experimental processes
دوره برداشت : درکل سال
یک نظر در “قهوه اکوادور در امریکای جنوبی”