اخبار قهوه, قهوه و سلامتی

قهوه در بارداری

قهوه در بارداری

 

شما تا چه حد درباره ضرر یا فایده خوردن قهوه در دوران بارداری میدانید؟ ما اینجا مو به مو براتون فایده و ضرر کافئین دردوران بارداری رو توضیح میدیم.

قهوه در بارداری

میخواهیم نوشیدن قهوه در بارداری رابرایتان شفاف سازی کنیم. قهوه حاوی صدها ترکیب فعال زیستی است و در حقیقت بزرگترین منبع آنتی اکسیدان ها برای بسیاری از افراد هستند.مطالعات نشان میدهد افرادی که قهوه می نوشند کمتر در معرض خطرابتلا به دیابت نوع2 ، اختلالات عصبی و بیماری های کبدی قرار میگیرند.کافئین یک ماده محرک ومتداول ترین دارو در جهان است. هرروزه میلیون ها نفر آن را جهت افزایش هوشیاری ، کاهش خستگی و بهبود تمرکز مصرف میکنند. کافئین موجود در گیاهان بعنوان یک حشره کش طبیعی عمل میکند.

در واقع حشراتی که سعی در تغذیه آنها دارند را فلج کرده و ازبین میبرد.کافئین بطور طبیعی در برگ ها،دانه ها یا میوه های بیش از 60گونه گیاهی مشاهده گردیده است،ازجمله دانه های قهوه،برگ وجوانه چایی،آجیل ها،دانه های کاکائو ،برگyerba mateو… . میزان کافئین قهوه بسیار متغییر است،50تابیش از 400میلی گرم درهر فنجان وجود دارد.یک فنجان قهوه خانگی حاوی50میلی گرم بوده درحالیکه لیوان های 475میلی گرمی،بیش از 600میلی گرم کافئین دارد.

قهوه در بارداری

قهوه در بارداری

بعنوان یک قاعده کلی میتوانید فرض کنید که یک لیوان متوسط240 میلی گرمی،قهوه حدودا 100میلی گرم کافئین دارد. منابع مختلف حاکی از آن است که مصرف روزانه 400میلی گرم کافئین معادل4فنجان قهوه (945میلی گرم) برای اکثر بزرگسالان سالم،بی خطر است.با اینحال افرادی هستند ک میزان بیشتری قهوه می نوشند و هیچ مشکلی برای آنها بوجود نمی آید.بخاطر داشته باشید که چایی،نوشیدنی های ملایم،نوشیدنی های انرژی زا،شکلات و برخی داروهای خاص از جمله منابع بسیار زیاد کافئین هستند.این ژن ها بر روی آنزیم هایی که باعث تجزیه کافئین در کبد میشوند و نیز گیرنده های مغز که تحت تاثیر کافئین قرار میگیرند،اثر میگذارد.

مطالب مرتبط
قهوه کلمبیا | قهوه آمریکای جنوبی

اثرات کافئین بر خواب از نظر ژنتیکی مشخص میشود. مثلا ربخی افراد پس از نوشیدن قهوه، می خوابند، درحالیکه برخی دیگر با نوشیدن قهوه، کل شب را بیدار میمانند. بسته به نوع ژنتیکتان شاید بتوانید کافئین بسیار زیاد یا بسیار اندکی را تحمل کنید.همچنین درک این نکته نیز مهم است که شرایط پزشکی میتواند بر حساسیت کافئین تاثیر بگذارد. اگر دچار اضطراب ، آریتمی قلبی،فشار خون بالا،دیابت یا سایر حالات پزشکی هستید، کافئین کمتری را مصرف نمایید.

قهوه و خطر بیماری

قهوه همچنین باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های مختلف میشود. از جمله:

♦ دیابت نوع دو : هرچه افراد قهوه بیشتری مصرف کنند، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کاهش می یابد. مطالعه ای با کاهش 7درصدی ابتلا به دیابت نوع2 را با مصرف روزانه قهوه نشان میدهد.

♦  سیروز کبدی : نوشیدن 4فنجان قهوه یا بیشتر در روز باعث کاهش 84درصدی سیروز کبدی می شود که یکی از شدیدترین بیماری کبدی است.

♦ سرطان کبد : با نوشیدن دو فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد 44درصد کاهش می یابد.

♦ آلزایمر : ر مطالعه ای نشان داده شد که نوشیدن 3 الی 5 فنجان قهوه درروز 65درصد خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش میدهد.

♦ پارکینسون : با نوشیدن 5فنجان قهوه در روز احتمالا خطر ابتلا به پارکینسون به میزان زیادی کاهش می یابد.

♦ افسردگی : مطالعات نشان میدهد که نوشیدن 4فنجان قهوه یابیشتر در روز 20 درصد خطر ابتلا به افسردگی و53درصد خودکشی را کاهش می دهد.

در نتیجه نوشیدن 4الی 5 فنجان قهوه در روز مطلوب بنظر میرسد. از آنجایی که تمامی این مطالعات براساس مشاهده طبیعی بوده اند، نمیتواند ثابت کنند که قهوه باعث کاهش بیماری شده است، تنها این نکته را اذعان میکنند که افرادی که قهوه می نوشند، کمتر در معرض این بیماری ها قرار میگیرند.

مطالب مرتبط
چای سبز و قهوه: کدام یک برای سلامتی شما بهتر است؟

قهوه و طول عمر

اگرچه مصرف زیاد کافئین باعث عوارض جانبی منفی می گردد. اما قهوه مزایای بسیار زیادی برروی سلامتی می شود. در مطالعات انجام گرفته بر روی 402260نفر در سنین بین 50تا71سالگی بودند، افرادی که روزانه 4 تا5 فنجان قهوه در روز مصرف می کردند درطول مدت آزمایش 12تا 13ساله، کمتر در معرض خطر مرگ قرار گرفتند. دو بررسی دیگر نیز نتایج مشابهی را شان دادهاند. بااین وجود نتایج تحقیقات یکسان نیست.

توجه کنید که این مطالعات دقیقا مشخص نمی کنند که منظورشان از یک فنجان قهوه دقیقا یک فنجان240میلی گرمی است یا یک لیوان معمولی که مردم برای نوشیدن قهوه از آن استفاده می کنند و به حجم اشاره نکرده اند. بااین وجود تغییرات در حجم بین فنجان های قهوه با اندازه های مختلف عموما خیلی زیاد نیست.

مصرف کافئین در دوران بارداری

قهوه در بارداری میتواند از جفت عبور کندو به جنین برسد. با این حال جنین در متابولیز کردن کافئین دچار مشکل می گردد. برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف زیاد کافئین در دوران بارداری باعث افزایش خطر سقط جنین ، مرده بدنیا آمدن بچه، زایمان زودرس و وزن کم هنگام تولد می شود.

بطور کلی توصیه میشود زنان باردار میزان مصرف خود را به 100 تا 200 میلی گرم کافئین در روز محدود کنند، چیزی حدود یک الی دو فنجان قهوه (275-240 میلی گرم). بااین حال بسیاری از متخصصین توصیه میکنند در دوران بارداری به هیچ وجه قهوه مصرف نکنید. اگر میخواهید نوزاد شما کاملا سالم بمانند ، این بهترین گزینه است.

مطالب مرتبط
طرز تهیه قهوه با کمکس

تا بحال از مشخصات و خرید قهوه رژیمی استفاده کرده اید؟

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

2 نظر در “قهوه در بارداری

  1. بازتاب: بیماری های مختلف و ارتباط آن ها با قهوه | brtcoffee.ir | اخبار قهوه
  2. بازتاب: آشنایی کودکان با قهوه | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *