کمربند قهوه جهان

قهوه گواتمالا در آمریکای مرکزی

Guatemela coffee

 

قهوه گواتمالا (آمریکای مرکزی)

گرچه همانند اکثرکشورهای تولیدکننده درآمریکای جنوبی ومرکزی ،قهوه دراواخر قرن هجدهم به گواتمالا آمد. امازراعت این محصول دردهه اول1860میلادی شروع به رواج یافتن کرد. که باآمدن مهاجران اروپایی که توسط دولت گواتمالا جهت برپاسازی مزارع ترغیب شده بودند،همراه بود.ب

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

ذرونهال قهوه جهت تشویق و ترغیب کشاورزان توزیع شدند.زیرا محصول صادراتی اصلی کشور(یعنی گیاه نیل) اخیرا با شکست مواجه شده. وجمعیت کشاورز راتاحدودی برای پیداکردن یک جایگزین،ناامیدکرده بود.تااواخر1800،گواتمالاتقریبا بیش از300 میلیون پوندقهوه را سالانه صادر میکرد.

تاسال2011،گواتمالا دربین پنج کشور دارای بیشترین تولیدقهوه درجهان بود.گرچه درسالهای اخیر هندوراس ازآن پیشی گرفته است.اکثرکشاورزان، خرده زمین دارانی هستند که بطورمستقل ازیکدیگرکارمیکنند. وارتباط سستی به واسطه مجاورت وپیوندهای فرهنگی دارند،یااینکه بطور رسمی عضوموسسات تعاونی هستند.درسال1960قهوه کاران،اتحادیه خودشان راتشکیل دادند که ازآن زمان تبدیل به موسسه ملی قهوه آناکافه شد. که یک  مرکز تحقیقاتی،عامل بازاریابی ویک سازمان مالی است که وام هایی رافرآهم کرده وازقهوه کاران مناطق مختلف،حمایت میکند.

Guatemala Brtcoffee.ir@

وسعت گواتمالا

علیرقم کم بودن وسعت اراضی،مناطق تولیدقهوه درگواتمالادارای مشخصات منطقه ای مجزایی هستند.که عمدتا تحت تاثیرزیرگونه ها وزیراقلیم،است. آنتیگوا دارای مزارعی است که اغلب وسعتی میان 300تا600 متردارند وبسیاری ازآنها برروی یکی ازسه آتشفشان اصلی به نام های آگوا، فوجو و آکاتنانگو واقع شده اند.خاک آتشفشانی به رطوبت مناسب کمک میکند.زیرا این مناطق آفتابی تربوده ونسبت به باقی مناطق بارش کمتری را دریافت میکنند. آتیتلان به لطف آتشفشان هایی که رودخانه آتیتلان را احاطه میکنند،دارای ترکیب خاکی غنی هستند.

اقلیم بادی و مرطوب درخصوصیات درشتی دانه وشکلاتی بودن عطروطعم کمک میکند. که با اسیدیته لیمویی ومقدارگلی توازن پیدامیکند. هئوهئوتنانگو مشهورترین منطقه است وبابالاترین ارتفاع رادرکشور را داردکه به200متربالاتر از سطح دریا میرسد.قهوه های این منطقه شیرینی تافی مانند،اسیدیته مرکبات،حالت تردی و تنومندی داردکه بهترین حالت میوه ای راداشته و مجموعه ای ازدانه های باکیفیتی است که گواتمالا میتواندعرضه کند. نوواورینته منطقه کوچکی در لبه شرقی کشوراست که درمقابل مرز هندوراس قرارگرفته است.اقلیم آن، ابری تر وبارانی ترازبرخی مناطق دیگراست ودمایی نسبتا پایدار ونور خورشیدمحدود، قهوه ای درشت راهمراه با بارمتوازن بوجودآورده است.

مطالب مرتبط
بهترین قهوه در جهان - 10 تا از برترین ها 2021 ( قسمت اول )

مشخصات قهوه گواتمالا

مناطق پرورش:Acatenango, Antigua, Atitlan, Chimaltenango, Coban, Fraijanes, Huehuetenango, Nuevo Oriente

زیرگونه های متداول:Bourbon, Caturra, Catuai, Typica, Maragogype, Pache,

روش های متداول فرآوری:Washed

دوره برداشت:سپتامبرتاآوریل

منبع : کتاب یک فنجان اسپرسو نوشته اسماعیل کیانی

3 نظر در “قهوه گواتمالا در آمریکای مرکزی

  1. بازتاب: بهترین دانه های قهوه در جهان - بررسی 10 تا از برترین ها 2021 ( قسمت اول ) | brtcoffee.ir
  2. Rahim گفت:

    شما قعوه گواتمالا دارید؟

    1. qasem brt گفت:

      ارادت. در حال حاظر در محصولات ما موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *