کمربند قهوه جهان

قهوه هندوراس Honduras در آمریکای مرکزی

honduras

 

قهوه هندوراس (آمریکای مرکزی)

احتمالا تعجبی نداردکه داستان خاستگاه قهوه هندوراس مشخص نیست. گزارش های رسیده درباره زمان و نحوه اولین ورودقهوه به این کشور،مختلف و متنوع است.گرچه عقیده عمومی این است که اولین برداشت قابل توجه درسال1804 درحوزه کومایاگوآ انجام شد.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

صرف نظرازاینکه این گیاهان اولین بار به اینجاآورده شدند.این گیاهان نقش بسیار مهمی را دراقتصادملی ایفاکرده اند،تاحدی که اعتبارزیادی به قهوه بخشیده میشود.تا از ورشکستگی دولت ملی درحین بحران اقتصادی سال2009 جلوگیری شود. علیرقم فقدان شهرت واعتبارجذاب سایرکشورهای تولیدکننده قهوه امریکای مرکزی مانند کاستاریکا، السالوادور وگواتمالا، هندوراس به آرامی تبدیل به تولیدکننده بزرگتری شده است. وحجم بیشتری را درمقایسه باتمام کشورهای منطقه صادرکرده وازنظر صادرات جهانی دررتبه هفتم قرار دارد.

درحالیکه قطعا حجم زیادی قهوه ازهندوراس صادر میشود. امایافتن قهوه های باکیفیت دراین کشورمیتوانددشوارترباشد. زیرااین کشورفاقدزیرساخت لازم برای پشتیبانی ازبازار قهوه های تخصصی ای است که همسایگان اودر آن شرکت دارند. رواج مسابقات کیفی ومزایده های مشخصات بالانظیرفنجان برتر،تولیدکنندگان برتر وثروتمندتررابه کشت زیرگونه های جدید، آزماش بافرآوری وایجاد بهبودها واصلاحات تکنیکی وزیرساختی ترغیب میکند.افزایش خدمات ترویجی وتحقیقاتی توسط IHCAFF نیزدربالا رفتن آگاهی درباره بازار قهوه تخصصصی دربین تولیدکنندگان هندوراسی نقش داشته است. وبابالارفتن توجه رسانه هابرروی این کشور،پتانسیل مستمری وجوددارد.

honduras Brtcoffee.ir@

مشخصات قهوه هندوراس

مناطق پرورش : 15حوزه از 18حوزه کشوری قهوه را پرورش میدهند اما Agalta, Comayagua, Copan, Mentecillos, Opalca, el paraiso برجسته ترین مناطق میباشند.

زیرگونه های متداول : Bourbon, Caturra, Catuai, IHCAFE 90, lempira, Typica, some experimental varieties

مطالب مرتبط
قهوه عربیکا قهوه روبوستا | انواع قهوه ها

روش های متداول فرآوری : Washed

دوره برداشت: نوامبر-آوریل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *