قهوه السالوادور (آمریکای مرکزی)
السالوادور که با نام سرزمین آتش فشان هاشناخته میشود. کوچکترین کشور آمریکای مرکزی است، اما بویژه از دهه اول 2000 میلادی شهرت آن در بین مناطق پرورش قهوه های تخصصی ، بسیار زیاد است.
برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.
گرچه درالسالوادور،قهوه امریکا اغلب برای مصرف بومی از اواسط قرن هفدهم میلادی کاشت گردیده. اما طی 100سال بعدی، تبدیل به یک محصول مهم و پایدار شد. و طی اواخر قرن هجدهم که صادرات گیاه نیل به واسطه توسعه و خرید و فروش وسیع رنگ های مصنوعی با تهدید مواجه شد.
اهمیت ملی آن افزایش پیدا کرد. اغلب گفته میشودکه مسابقه فنجان برتر که درسال2003 به السالوادور آمد. موج جدیدی از علاقه به قهوه السالوادوری را به راه انداخت و سبب شناخته شدن تعدادی از زیرگونه های ویژه این کشور کوچک شد. ازسویی دیگر تا حدودی به علت آسیب دیدن و متضرر شدن مزارع قهوه درسال 1980 و همچنین به لطف تعداد پیوند محلی خاص و ارقام منحصربفرد. السالوادور توانسته است شهرت و اعتباری را بعلت تنوع عالی خود بدست آورد.
مشخصات قهوه السالوادور
مناطق پرورش : Apaneca, Apaneca LIamatepec, EL Balsamo-Quetzaltepec, Cacahuatique, Chalatenango, Chinchontepec, Metapan, Santa Ana, Tecapa-Chinameca
زیرگونه های متداول: Bourbon, Parcamara, Pacas, Typica
روش های متداول فرآوری : Washed, some experimentation with Natural and Honey
دوره برداشت :نوامبر-آوریل