اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه برزیل در امریکا

brazil coffee

مشخصات قهوه برزیل ، نت طعمی قهوه برزیل در زیر برایتان کاملا توضیح دادیم

قهوه برزیل (امریکای جنوبی)

تصور شروع قهوه در برزیل ،دشوار است زیرا برزیل وقهوه مترادف هم شدند (بابردن نام برزیل،قهوه به ذهن انسان خطورمیکند.)طبق گزارش ها،اولین گیاهان قهوه تقریبادراوایل قرن هجدهم به برزیل آورده شدوطی 50سال،ازایالات شمالی پارا درسال 1727 تا ریودوژانیرو منتشرشد.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

درابتدا قهوه تقریبابطور انحصاری جهت مصرف محلی وبومی توسط مستعمره نشین های اروپایی،پرورش داده می شد.اماباشروع افزایش تقاضادرایالات متحده وقاره اروپادراواسط قرن نوزدهم،ذخایر قهوه درتمام مناطق جهان شروع به کاهش کرد.شیوع عمده بیماری زنگ برگ قهوه،عملا سبب نابودی مناطق اصلی پرورش گردیدواین امر تبدیل به آغازی برای شکوفایی صنعت قهوه درامریکای مرکزی وجنوبی شد.

brazil coffee Brtcoffee.ir@

وسعت برزیل و ریزاقلیم های آن،پتانسیل تولیدشگفت انگیزی رانشان داد.ومجاورت ان با ایالات متحده،برزیل را تبدیل به یک شریک صادرات و واردات قابل دسترس برای بازار غرب کرد.یکی دیگرازمسایل جالبی که برزیل درسرتاسرجهان باقهوه شناخته شده ودرآن نقش داشته است،تعداد زیرگونه ها وجهش های متنوع قهوه ای است که یابطورطبیعی ویاتوسط تولیدآزمایشگاهی پدیدار شده اند.کاتورا ،ماراگوگیپ وموندو نوو تنهاتعداد کمی از انواع ظاهرا بی شمارقهوه هستندکه منشا انهادربرزیل بوده ودرحال حاضردربین کشورهاپرورش دهنده قهوه درهمه جاانتشار پیداکرده اند.

برزیل بزرگترین صادرکننده دان های قهوه درجهان است.

 دارای طعمی ملایم است که ازرست تیره بسیارمعمولی ایجاد میشود.حدودیک سوم قهوه های جهان در برزیل پرورش می یابد وبیشتر قهوه های برتربرزیلی ازبندری که ازطریق آن ارسال می شود.سانتوس نامگذاری می شودبرزیل بزرگترین صادرکننده قهوه درجهان است. و تقریباً 60٪ قهوه جهان راتأمین می کند.بدلیل وسعت بالای این کشور است. درحالی که صادرکننده فراوان است. ،میانگین ارتفاع برای تولیدقهوه تنها در حدود1100 نیازهست.این کشورواجد شرایط داشتن قهوه هایی بعنوان ارتفاع خیلی بالاHigh Grown Coffee (900-1,200 meters)می باشد،امابرخی ازمحصولات زراعی آن زیرآستانه میباشد.بسیاری ازترکیبات اسپرسوباکیفیت بالاازبوربون سانتوس یابرزیل سرادو(Bourbon Santos یا Brazil Cerrado)میباشد.به دلیل توانایی این قهوه ها که رست تیره بدون تلخی بیش ازحدساخته شده اند.که این امرتاحدودی طعم ملایم وبالانس دان های قهوه برزیل است.

نت طعمی

بهترین قهوه های برزیلی ازاسیدیته ای نسبتاً کمی برخوردارهستندوطعمی فندقی وشیرین رانشان می دهند.اغلب تلخی بارست شکلاتی بوجودمیاید.بیشتر دان های سبزکه بصورت خشک(بدون شستشو،طبیعی) فرآوری میشوند.مطلوب ترین کیفیت یک قهوه برزیل باقیمت آن است.امابعدازآن،بالانس عالی دان های قهوه مناسب استفاده دربِلِند(ترکیب)های بسیارعالی رامیباشد.

مطالب مرتبط
دوره خشکی مناطق کشت قهوه هند ونگرانی تولیدکنندگان قهوه درکارناتاکا

مشحصات قهوه برزیل

مناطق پرورش : Bahia, Espirito Santo, Minas Gerais(including Carmo de Minas, Cerrado Mineiro, and Sul de Minas), Nambuco, Parana, San Janeiro, sao Paulo (including Mogiana)

زیرگونه های متداول: Catuai, catimor, Bourbon(including Yellow Bourbon), Typica, Marago gype, Caturra

روش های متداول فرآوری: Pulped Natural,Brazil Natural, Natural/Dry,washed/wet(کمترمتداول)

دوره برداشت: آوریل-سپتامبر ، اکتبر-دسامبر

منبع سایت https://espressocoffeeguide.com/

8 نظر در “قهوه برزیل در امریکا

  1. بازتاب: رشد گیاه قهوه | شرایط پرورش درخت قهوه | تکثیر درخت قهوه | ریشه قهوه | درخت قهوه
  2. بازتاب: هوای سرد غیرمعمول در برزیل باعث افزایش قیمت قهوه می شود | brtcoffee.ir
  3. بازتاب: دم کردن قهوه با آب گرم،آب داغ یا آب سرد،چه تفاوتی دارند؟ | brtcoffee.ir
  4. بازتاب: حقایق جالب از قهوه که به این زودی ها فراموش نمی کنید | brtcoffee.ir
  5. بازتاب: قیمت های قهوه در سراسر جهان در حال افزایش است، 3 دلیل افزایش قیمت قهوه | brtcoffee.ir
  6. بازتاب: کمربند قهوه چیست؟ آیا این کمربندی محیط ایده آل برای رشد قهوه را دارد؟ | brtcoffee.ir
  7. بازتاب: آموزش کاشت و پرورش گیاه قهوه | قلمه زنی گیاه قهوه | شرایط آب و هوایی گیاه قهوه | brtcoffee.ir
  8. بازتاب: کمبود عمده قهوه جالش پیش رو که با آن مواجه خواهیم بود | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *