اخبار قهوه, رست قهوه, مزرعه قهوه

معایب دانه سبز قهوه | Coffee Bean Defects

دانه خراب قهوه

 

معایب دانه سبز قهوه

معایب دانه سبز قهوه به دانه هایی اطلاق می گردد که در مزرعه ( درطول زمان رشد ، برداشت و فراوری ) یا درمراحل آماده سازی درکارخانه ویادرحین انتقال،تحت تاثیر منفی عواملی قرارگرفته ودچارعیوب ونقص شده، درنتیجه منجر به تاثیرزیادی برعطروطعم بدفنجان قهوه میگرددویاممکن است جهت سلامتی مضرباشند.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

همچنین  به تجهیزات برشته کار نیز موثرهستند.یکی از معایب برشته کاران قهوه،خریداری دانه های سبزاست که بدون هیچ گونه بررسی کیفیتی،آنها را بی چون و چرا قبول میکنند. درواقع میبایست بادقت بیشتری نسبت به تهیه قهوه موردنظراقدام نمود.جهت انجام اینکاربه چشمانی تیزبین، یک لامپ خوب ویک پس زمینه تیره نیازاست.درواقع تصمیم گیری درمورداینکه یک دانه سبز باظاهری متفاوت،واقعامعیوب است ویاصرفازیباترین آفریده طبیعت نیست.کارسختی است.برخی ازدانه های معیوب ازسایردانه هاسنگین ترهستندومیتوانندطعمی تخمیری شبیه به کپک،ترش یاتند ودودی به قهوه بدهند.همچنین ریسک وجود اوکراتوکسین هاشامل خانواده ای از متابولیت های ثانویه سمی تولیدشده توسط چندین گونه از قارچ های جنس آسپرژیلوس و پنیسیلیوم هستند،دراین دانه هابیشتراست.

معایب دانه قهوه

Brtcoffee.ir@

آسیب های واردشده توسط حشرات باعث یک دست برشته نشدن وکاهش وزن دانه شود.بسته به شدت آسیب،دست کم5تا10 دانه آسیب دیده توسط حشرات باید درمیان دانه هاباشند تایک نقص برای قهوه سبز محسوب شوند.تعداددانه هایی معیوب،وابسته به خاستگاه دانه ها،متغییراست.دسته بندی دانه هابه طریق مختلفی انجام میگردد.دربرخی از خاستگاه هاازدرجات عددی(1و2و3و..)استفاده میکنند.امادربرخی دیگرازمناطق درجه بندی باحروف الفبایابراساس روش های مختلف آماده سازی دانه ها(اروپایی یاامریکایی)انجام میشود.معیارهای تعیین “برابربایک نقص” درروش های مختلف،متفاوت است.اگربرچسب درجه کیفی یکسان باشد،درواقع کیفیت دانه هاباهم متفاوت خواهدبود.

مطالب مرتبط
دوره خشکی مناطق کشت قهوه هند ونگرانی تولیدکنندگان قهوه درکارناتاکا

درقهوه درجه یک اتیوپیایی تعداددانه های مشکل داربسیارکمتراز قهوه درجه یک اندونزیایی است.وممکن است بازرگانی ای که باوی همکاری میکنددرجه بندی مختص به خودراداشته باشد.این درجه بندی طی توافقی با تهیه کننده دانه قهوه ،تعیین میگردد.بنابراین جهت دریافت نتایج بهتر،برشته کاران بایداز نحوه آماده سازی قهوه ای که تهیه مینمایند،مطلع باشند.نسبت به درجه بندی محصول روی برچسب وتوضیحات آن مطلع باشند.اگرچه استانداردهای درجه بندی درمناطق مختلف،متفاوت است،کتاب “راهنمای نقص دانه های قهوه” که توسط انجمن تخصصی قهوه (SCAA) ارائه شده است،ابزاری بسیارمفیددراین خصوص محسوب میشود.

عیوب دانه ها وشدت تاثیربرعطروطعم فنجان نهایی رابانمرات 1تا6مشخص شده است:

نمره عیب و نقص تاثیرآن برروی عطروطعم
1 کم
2 متوسط به پایین
3 متوسط
4 متوسط به بالا
5 زیاد
6 بسیار زیاد

یک نظر در “معایب دانه سبز قهوه | Coffee Bean Defects

  1. بازتاب: دانه های کپک زده | دانه های ترش |آسیب قارچی | آسیب دیده وکرم خورده | دانه های نارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *