اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه نیکاراگوئه در آمریکای مرکزی

nicaragua

 

نیکاراگوئه (آمریکای مرکزی)

طعم قهوه نیکاراگوئه تن واری سنگین ومعطربا یک اسیدیته قوی دارد.رایحه خشک آن دارای شیرینی فرآوان،گلی ومیوه ای است. نیکاراگوئه در دهه آخر 1800میلادی تحت کشت قهوه قرارگرفت، امادراواسط قرن نوزدهم بودکه این محصول خودرابعنوان یک صادرات مهم مستقر ساخت.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

فزایش تقاضای جهانی،بویژه ازآمریکای شمالی وکاهش عرضه از جزایر پاسیفیک (اقیانوس آرام) درتوسعه پایدار بازار قهوه دراینجانقش داشتندواولین مزار بزرگ حدودا دراین زمان درمنطقه ماناگوآ پدیدار شدندوبه جینتپ، ماتاگالپا،جینوتگا،ونوواسگوویا انتشار پیداکردند.

دولت نیکاراگوئه،مهاجران اروپایی از ایتالیا وآلمان رابه خرید زمین جهت کشت قهوه تشویق میکردو تا توزیع مجدداراضی،قطعات کوچکی اززمین (مالکین) سفیدپوستی کنترل شدکه از نیروی کارمحلی بادستمزدهای خیلی کمتروشرایطی ضعیف بهره برداری میکردند. درحالیکه نیکاراگوئه به لحاظ تاریخی تحت کشت وزیرگونه های دارای عملکردخوب، تیپیکا ،بوربون ،کاتورا، ماراگوگیپ وسایرارقام کلاسیک،قرارگرفته است، اما مناطقی باارتفاع نسبتاپایین (800-900متر بالاتر ازسطح دریا)، دوربودن مزارع کوچک ودرگیری بازنگ برگ قهوه دردهه اخیر،ب عنوان موانعی درمسیررسیدن کشوربه یک وضعیت آشکار، باارزش وتک خاستگاه باقی مانده اند. بااینحال بزرگترین کشور آمریکای مرکزی، نیکاراگوئه به توسعه اعتباروشهرت خودبه عنوان یک خاستگاه قهوه ادامه میدهد.قهوه هنوز مهمترین محصول کشوربوده ودربردارنده 1/2میلیارد دلار درآمد از صادرات است و15درصد نیروی کارکشور به نوعی دربخش قهوه درگیرهستند.

[Nicaragua Brtcoffee.ir@

خصایص طعمی : اسیدیته قوی وتن واری سنگین

برشته کاری هابه دانه قهوه آمریکای مرکزی،بویژه نیکاراگوئه، کاستاریکا و گواتمالا توجه ویژه ای دارند، چراکه آنها قهوه هایی فوق العاده تولیدمیکنند.طعم قهوه نیکاراگوئه تن واری سنگین ومعطربا یک اسیدیته قوی دارد.رایحه خشک آن دارای شیرینی فرآوان،گلی ومیوه ای است، عطرخیس آن یادآور شکوفه واقعی گل وشیرینی میوه توت فرنگی است.همچنین دارای یادداشت هایی ازمیوه گلابی، شیرینی کارامل،بهمراه اسیدیته قوی است که به آن استقامت وتن واری بالاوجذاب را میدهد.شیرینی و حس کامل بودن فنجان ازهر لحاط دراین قهوه نمایان است.

مطالب مرتبط
دانه های اسپرسو پوشیده شده با شکلات چه مقدار کافئین دارد؟

مشخصات قهوه نیکاراگوئه

مناطق پرورش: Jinotega, Matagalpa, Nueva Segovia

زیرگونه های متداول: Bourbon, Catuai, Catimor, Caturra, Maracaturra, Maragogype

روش های متداول فرآوری: شسته شده، برخی ازکشاورزان گاهی فرآیندهای دیگری را انتخاب میکنند.

دوره برداشت: اکتبر-مارس

یک نظر در “قهوه نیکاراگوئه در آمریکای مرکزی

  1. بازتاب: اسکرین قهوه | سایز دانه قهوه | اندازه صفحه | سایز AA | اسکرین سایز دانه قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *