اخبار قهوه, مزرعه قهوه

برداشت قهوه بصورت انتخابی | روش های برداشت گیلاس قهوه

برداشت گیلاس قهوه بصورت انتخاب

 

روش های برداشت گیلاس قهوه

سه تا هفت سال طول میکشد تا یک درخت قهوه به بلوغ برسد، درابتدا خوشه های متصل به شاخه ی آن شروع به تولید میوه میکند.به میوه ی قهوه،گیلاس قهوه نیزگفته میشود.میوه درابتدا سبزبوده وهنگامیکه آماده برداشت میشوند،معمولا به رنگ قرمز درمی آیند.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

مدت زمان برداشت محصول گیلاس قهوه، براساس منطقه و ارتفاع متفاوت خواهدبود.درکشورهای شمالی خط استوا، فصل برداشت از ماه سپتامبرتا مارس میلادی است.

فصل برداشت درجنوب خط استوا، ازماه آوریل تا آگوست است.دربعضی ازکشورها که فصل مرطوب و خشک دارند، سالانه دو گلدهی وبرداشت وجود خواهدداشت.کنیا یکی ازاین کشورها است که تولیدمحصول دائمی دارد. جهت برداشت میوه قهوه دوروش برداشت انتخابی (Selective harvesting) و برداشت برهنه کردن(Strip harvesting) وجود دارد که هرکدام دارای مزایا ومعایبی هستند.

برداشت انتخابی گیلاس قهوه Brtcoffee.ir@

برداشت انتخابی

برداشت انتخابی صرفاشامل برداشت میوه قهوه ی رسیده بصورت دستی انجام می گردد.میوه های نارس قهوه تازمان رسیدن برروی درخت باقی می مانندومیوه های بیش ازحدرسیده، میتوانند روی درخت باقی مانده یا برداشت شده وازمیوه رسیده جدا گردند.پس ازچندهفته، افرادی که معمولا کشاورزان یک مزرعه قهوه هستند، مجددا بازمیگردند و میوه های رسیده را می چینند.

این روند تازمانی که تولیدکننده یاکشاورزتشخیص دهدکه محصول مزرعه، دیگرارزش برداشت ندارد،تکرار میگردد. افراد برداشت کننده، یک روز را صرف چیدن میوه های رسیده وپرکردن سبدهایشان میکنند. سبدهای کامل پرشده،بصورت مداوم درون یک کیسه بزرگتر جمع شده ودر پایان روز محصول برداشت شده جهت جداسازی میوه های نارس وبیش از حدرسیده برروی زمین پهن می شوند.

مطالب مرتبط
تفت دانه های قهوه به صورت اصولی چگونه است؟

درتصویر بالامیوه های رسیده ونارس برروی یک شاخه مشاهده می شوندودربرداشت انتخابی، تنها میوه های رسیده وقرمز برداشت می شوند.برداشت کنندگان معمولا سبدی را به دورکمر خود آویزان کرده وبصورت متناوب، میوه های را درون یک کیسه بزرگتر جمع میکنند.پس ازجمع اوری میوه های رسیده، محصول روزانه خودرا پهن کرده وهرنوع قهوه نارس یابیش ازحدرسیده وهمچنین موارداضافه همچون شاخ وبرگ های کوچک را جدامینمایند.سپس میوه های به مکانی جهت وزن کشی،منتقل میشوندوبه هربرداشت کننده براساس میزان برداشت خود،مبلغی پرداخت میگردد.

مزایای برداشت انتخابی

میوه های رسیده برداشت شده و درنتیجه درصدکمتری ازمیوه های نارس در قهوه برداشت شده،وجود خواهدداشت.اگر بخواهیم بصورت انتخابی میوه هارا برداشت انجام شود،میتوان درختان قهوه را دردامنه های شیب دارکه بسیاری از مناطق کشت قهوه دردنیا شامل میشود،کاشت ودرنتیجه اززمین های مناسب کشت، استفاده موثرتری نمود.

معایب برداشت انتخابی

برداشت انتخابی که بعنوان برداشت دستی نیزمرسوم است،نیازمندنیروی کار(کارگز)زیادی بوده که تمایل به انجام کار باحداقل دستمزدرا دارند.همچنین باافزایش دستمزدها،تولیدکنندگان تحمل هزینه کاربرداشت انتخابی را ندارند.درنهایت افزایش دائمی جمعیت شهری باعث کاهش نیروی کارموجود در روستا میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *