مزرعه قهوه

خشک کردن قهوه سبز

خشک کردن قهوه

 

تجهیزات خشک کردن قهوه

چندین سیستم جهت خشک کن های قهوه وجود دارند . بسیاری از خشک کن های قدیمی تر ، خشک کن های غلات هستند که تبدیل به خشک کن قهوه شده اند که به اندازه خشک کن های بشکه ای جدید کارآمد نمی باشند .

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

قهوه خشک کن های جدید بصورتی طراحی شده اند که قهوه را بصورت یکدست مخلوط کنند تا خشک شدن یکنواخت تضمین شود . خشک کردن قهوه با استفاده از خشک کن های مکانیکی ، کندترین بخش فرآیند خشک کردن قهوه (11% – 15) را تسریع میکند و به جلوگیری از تخمیر کمک میکند .

در برخی محیط هایی که دارای رطوبت بالایی هستند ، کل فرآیند خشک کردن باید در خشک کن های مکانیکی انجام شود . خشک کن های مکانیکی هرگز نباید در دمای بالای 40-45 درجه سانتی گراد ، تنظیم شوند و این مسئله باید قبل از خریدن هر قهوه ای که به صورت مکانیکی خشک شده است ، پرسیده شود . دردمای بالاتر ، جنین دانه از بین میرود و پتانسیل طعمی قهوه نابود می گردد . در دمای شدید ، دانه کریستالیزه میشود و اگر با یک چکش ضربه زده شود ، مثل شیشه خواهد شکست .

دستگاه خشک کن Brtcoffee.ir@

سایر ماشین آلات مربوط به خشک کردن قهوه

بهترین روش خشک کن های قهوه که کمتر از سایر روش ها مورد استفاده قرار میگیرد . از طریق استفاده از میز های مخصوص خشک کردن است . در این روش ، قهوه پالپ زدایی شده و تخمیرشده ، روی بسترهای بلند پخش میشوند ، که این کار امکان عبور هوا در تمام جهات قهوه را بوجود می آورد . قهوه با دست مخلوط شده و خشک شدن یکنواخت تر میشود و احتمال تخمیر کمتر است . اکثر قهوه های آفریقایی به این طریق خشک میشوند و مزرعه قهوه منتخب سرتاسر جهان از آنها پیروی می کنند.

مطالب مرتبط
فراوری بصورت پالپ طبیعی Pulped Natural

خشک کن قهوه Brtcoffee.ir@

مرتب سازی دانه های قهوه بعدازفرآوری

مرتب سازی براساس رنگ جهت حذف دانه های قهوه معیوبی که درطی فرآوری قهوه و پوست کندن حذف نشده اند، مرتبا مورداستفاده قرار می گیرد. بسیاری ازکشورها بدلیل نیروی کار ارزان، دانه های قهوه را بادست مرتب میکنند. امااکثرکشورها بر روی دستگاه مرتب سازی یا جداکننده رنگ، سرمایه گذاری میکنند. انواع مختلفی از دستگاهای مرتب سازی رنگ دربازار وجوددارد که عمدتا توسط دوشرکت تولیدمیشود: Xeltron و Sortex.

دستگاهای مرتب سازی منطبق بررنگ

دستگاهای منطبق بررنگ، روش مشابهی دارند.رنگ هردانه قهوه بااستفاده ازسیستم دوربین CCD به سرعت بررسی شده وبسته به سنجش طوا موج دانه های قهوه، ازآن ها اجازه می یابند که سراریز شوند یابا وزش هوا به داخل کیسه ضایعات پرتاب شوند. دستگاهای تک رنگ، دانه های قهوه سفید وسیاه را حذف می کنندودستگاهای مرتب سازی دورنگ، که رنگ رااختصاصی ترتشخیص میدهند. دانه های قهوه سفید، نارس، شکسته، آسیب دیده توسط حشرات و دانه های سیاه راشناسایی میکنند و آنهارا ازبین میبرند. البته از دستگاهای مشابه، جهت شناسایی میوه های نارس ورسیده براساس رنگ پوسته، پس ازبرداشت و قبل ازفرآوری نیزاستفاده میگردد.

منبع : استفاده از کتاب یک فنجان اسپرسو نوشته اسماعیل کیانی

یک نظر در “خشک کردن قهوه سبز

  1. بازتاب: رشد گیاه قهوه | شرایط پرورش درخت قهوه | تکثیر درخت قهوه | ریشه قهوه | درخت قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *