اخبار قهوه, مزرعه قهوه

فراوری قهوه بصورت کافئین زدایی ( Decaf )

فراوری کافئین زدایی

 

فراوری کافئین زدایی

فراوری کافئین زدایی اگرچه برخی افراد قهوه رابعلت کافئین که باعث افزایش هوشیاری ذهنی میشود. وهمچنین بعلت انرژی آنرا مینوشند،برخی ترجیح میدهنداز مصرف این کافئین خودداری نمایند.افرادی که به کافئین حساسیت دارندیابدنبال کاهش مصرف کافئین هستند. وهمچنان تمایل دارد تاازطعم لذیذقهوه بی بهره نباشند.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

قهوه بدون کافئین بهترین گزینه برای انهاست.قهوه بدون کافئین کاملافاقد کافئین نیست.مقرراتUSDA (دپارتمان کشاورزی ایالات متحده امریکا) تاکیدمیکندکه قهوه بدون کافئین نباید بیشتراز0.10درصد بصورت خشک دربسته وجودداشته باشد. اما مقایسه بین قهوه دم آوری شده معمولی وقهوه بدون کافئین نشان میدهدکه درقهوه فاقد کافئین، حداقل 97درصدکافئین حذف شد است.

برای شفاف ترشدن موضوع،بطورمتوسط یک فنجان حاوی 354میلی گرم شامل 180میلی گرم کافئین است. که این مقدار درقهوه بدون کافئین 4/5میلی گرم است.میزان کافئین موجوددر قهوه فاقدکافئین به نوع دانه های قهوه وفرایندکافئین زدایی بستگی دارد.دانه های قهوه فاقدکافئین معمولا توسط یکی از این سه روش تهیه میشود. درواقع از آب، حلال های آلی یا دی اکسیدکربن برای خارج کردن کافئین از دانه های قهوه استفاده می گردد.روش های خیساندن یا بخاردانه های سبزبرشته نشده تا زمانی که کافئین حل شود. ویا تا زمانیکه منافذ دانه ها بازگرددوجوددارد. کافئین پس از این مراحل استخراج میشود. دراینجا مختصری ازهرروش ونحوه استخراج کافئین توضیح داده میشود.

فراوری مبتنی برحلال: این روش ازترکیبی از متیلن کلراید،اتیل استات و آب جهت ایجادحلالی استفاده می نمایدکه کافئین رااستخراج میکند. درنتیجه هیچ ماده شیمیایی درقهوه یافت نمیشود،زیرا آنهاتبخیر میشوند.

مطالب مرتبط
قهوه اندونزی | جنوب شرقی آسیا

فراوری آب سوئیس: این تنهاروش ارگانیک وطبیعی کافئین زدایی قهوه است که بری استخراج کافئین مبتنی بر اسمز است. وتضمین میکند که یک محصول بدون کافئین 99.9% راتولیدمیکند.

فراوری دی اکسیدکربن: بااستفاده ازاین روش فقط کافئین حذف میشود وسایرترکیبات دست نخورده باقی میمانند. اگرچه این روش موثراست امابسیارگران است.بطورکلی کافئین زدایی عطروطعم قهوه را تغییرمیدهد،درنتیجه طعم ملایمتر ورنگ متفاوت تری ایجادمیکند.

3 نظر در “فراوری قهوه بصورت کافئین زدایی ( Decaf )

  1. بازتاب: قهوه و هیدراته ، آیا قهوه مایع محسوب می شود؟قهوه به هیدراته بدن شما کمک میکند؟ | brtcoffee.ir
  2. بازتاب: بهترین دانه های قهوه در جهان - بررسی 10 تا از برترین ها 2021 ( قسمت اول ) | brtcoffee.ir
  3. بازتاب: عملکرد ورزشی با نوشیدن قهوه در زنان و مردان بهبود می یابد | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *