اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه روآندا در آفریقا

قهوه رواندا

 

رواندا (قاره آفریقا)

همانند اکثرکشورهای آفریقایی تولیدکننده قهوه (به استثنای اتیوپی)،رواندا توسط استعمارگران اروپایی تحت کشت قرارگرفت تااین بازار پررونق را مجددا به قاره وطنخود بازگردانند.زیرگونه های دارای عملکردبالاوهزینه پایین،دردهه اول 1930 میلادی معرفی شده وکشاورزان توسط استعمارگران بلژیکی ملزم به پرورش آن شدند واهمیت کمی با انگیزه کیفی یاتوسعه ای داده میشد.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

قهوه به قصدتولیدیک کالای ارزان بادسترس پذیری فراوان کاشته شده ودولت استعماری،دستورات محکمی را برروی صادرات وضع کرده،همچنین مالیات های بسیار بالایی رابرای قهوه کاران درنظرگرفت وعملا آنهارا دراین صنعت به بردگی گرفته بود.تقریبا75% از اراضی رواندا جهت کشاورزی استفاده شده و بیش از 34% جمعهیت آن،ازکشاورزان معیشتی هستندکه بسیاری ازآنها حداقل بعنوان بخشی از درآمدخود،به قهوه متکی هستند.

درحالی دردهه اول 1990 (علیرقم نرخ های پایین بازار)،قهوه تبدیل به یک صادرات ثابت کشاورزی شده بوداماتولید آن و به طورکلی اقتصادملی،به واسطه نسل کشی درسال 1994 به نابودی کشیده شد.تقریبایک میلیون نفر دراین تراژدی ملی کشته شدندکه این امرسبب توقف توسعه و کندشدن پیشرفت به میزان تقریبا یک دهه شد.برنامه های هدفمندی که در دهه اول2000میلادی توسط دولت آغاز شدند،مردم رواندا را به استفاده از قهوه های تخصصی بعنوان ابزاری برای احیا و ایجاد یک بازار کشاورزی ترغیب کرد.

احداث اولین ایستگاه شستشو درسال 2004واینکه این کشور اولین میزبان مزایده فنجان برتربود،سبب شناخته شدن بین المللی رواندا، “سرزمین هزاران تپه” بعنوان تولید کننده بالقوه قهوه هایی با کیفیت استثنایی گردید.امروزه این کشورکوچک، کمتر از 0/2درصد ازعرضه جهانی قهوه راتشکیل میدهد،اماشهرت واعتباری که جهت تولید کیفیت ویژه وخصوصیات منحصربفرددارد،برای رواندا جایگاه دوم رابعنوان مکانی مهم درجدول دربین خاستگاه هایی افریقایی به ارمغان آورده است.

مطالب مرتبط
فرآوری قهوه بصورت طبیعی(خشک) و خیس Natural/ Washed

مشخصات قهوه روآندا

مناطق پرورش: Southern Province (Butare, Nyanza), Western Province (including Kabrizi, lake Kivu, and Gisham-wana Island), (North Province (Rulindo), Eastern Province (Ngoma District

زیرگونه های متداول: Mibirizi, Caturra, catuai, French Mission Bourbon, Bourbon

روش های متداول فرآوری: Washed

دوره برداشت: مارس-ژوئن

منبع: کناب یک فنجان اسپرسو نوشته اسماعیل کیانی

یک نظر در “قهوه روآندا در آفریقا

  1. بازتاب: قهوه بروندی | آفریقا | Brondi coffee | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *