اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه کلمبیا | قهوه آمریکای جنوبی

colombia coffee

 

دانه های قهوه کلمبیا

عطر و طعم قهوه کلمبیا : اسیدیته قوی وتن واری سنگین

قهوه کلمبیایی دانه های بزرگ،طعم و مزه ثابت، تن واری و اسیدیته قوی دارند.این عوامل قهوه کلمبیایی را به یک قهوه خوب روزانه تبدیل کرده است.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

این قهوه یادآور آب نبات های میوه ای،نیشکروهلو دارد.در درجات برشتگی تیره،شیرینی دانه های قهوه ازبین میرود،بطوری که با مزه مزه کردن قهوه متوجه آن خواهید شد.طعم های ملایم میوه زردآلو،به همراه طعم پرتقالی وجوددارد واین طعم مدتی دردهان باقی می ماند.

تاریخچه

قهوه در دهه اول 1700 میلادی به واسطه کشیش هاکه دربین استعمارگران اسپانیایی بودند،به کلمبیاآمده است و اولین مزارع در شمال کشور درحوزه های سانتاندر وبویاکا قرار داشتند.درتمام قرن نوزدهم،گیاهان قهوه درکشر پراکنده شدندوبطور میانگین،مزارع اندازه کوچکتری نسبت به سایرکشورهای تولیدکننده امریکای لاتین دارا می باشند.تولیدتجاری وصادرات قهوه،دردهه اول قرن نوزدهم آغازشد،اماتا قرن بیستم نسبتامحدود باقی ماند.برپایی فدراسیون ملی قهوه کلمبیا پیشرفت عظیمی برای صنعت برای صنعت قهوه کشوربود وکلمبیا به سرعت خود را به عنوان یک منطقه عمده تولیدکننده قهوه مطرح کردکه دررقابت با برزیل وویتنام برسر عنوان برترین تولیدکننده جهان است.

کلمبیا هنوزبطور انحصاری قهوه عربیکاتولید می کند.گرچه این کشوراز پسرفت هاوعملکردهای پایین ترناشی از شیوع بیماریزنگ برگ قهوه در دهه اول 2010 میلادی رنج میبرد،اما به لف توسعه و انتشارگیاهان مقاوم به بیماری و همچنین تکنیک های فعالانه حفاظتی ودرمان،تولیدتقریبا به جایگاه خودبازگشته است. وسعت کلمبیا به تنهایی درداشتن قهوه های مختلف نقش دارد،به نحوی که 20حوزه پرورش قهوه آن(ازبین32حوزه) به تولیدقهوه می پردازند،اماحتی دردرون مناطق پرورش دهنده،اختلافات فراوانی وجوددارد که ناشی از ریزاقلیم هایی است که به سبب عوارض کوهستانی زمین،الگوهای باد، نزدیکی به استوا و البته تفاوت زیرگونه ها وتکنیک های فراوری،ایجاد میشوند.
colombia coffee Brtcoffee.ir

مطالب مرتبط
قهوه فروشی آنلاین در کرج

مناطق شمالی کشور (نظیرسانتامارتا وسانتاندر) بادماهای بالاوارتفاعات پایین خود،قهوه های درشت با تن واری بالاوروشنی کمتررا عرضه میکنند. کمربندقهوه مرکزی آنتیوکینا،کالداس وکوئیندو که درآن حجم عظیم قهوه قرارگرفته است،انواع قهوه کلمبیا با ویژگی نوشیدن آسان “قهوه ترکیبی صبحانه” راباحالت آجیلی ملایم وشیرینی زیادواسیدیته کم تولید میکنند. حوزه های جنوب غربی یعنی نارینو، کائوکا وهویلا،مزارع مرتفع تری دارند که سبب اسیدیته پیچیده تروافزایش عطرگل در مشخصات طعمی میشوند.

مشخصات قهوه های کلمبیایی

مناطق پرورش : Santander, Tolima, Valle, Risaralda, Quindio, narino, Meta, Magdalena, Huila, Guajira, Cundinamarca, Antioquia, Boyaca, Caldas, Cauca, Cesar, Caqueta, Casanare

زیرگونه های متداول : Typica, Colombia, Caturra, Catimor, Castillo, Bourbon

روش های متداول فرآوری : Washed

دوره برداشت: کائوکا و نارینو : می-ژوئن(اصلی)، نوامبر-ژانویه(دومین برداشت)، هویلا:نوامبر-ژانویه(اصلی)، می-جولای (دومین برداشت)

منبع: کتاب یک فنجان اسپرسو اسماعیل کیانی

4 نظر در “قهوه کلمبیا | قهوه آمریکای جنوبی

  1. بازتاب: تغییرات آب و هوایی می تواند پایان قهوه کلمبیایی را رقم بزند. | brtcoffee.ir
  2. بازتاب: بهترین دانه های قهوه در جهان - بررسی 10 تا از برترین ها 2021 ( قسمت اول ) | brtcoffee.ir
  3. بازتاب: کمربند قهوه چیست؟ آیا این کمربندی، محیط ایده آل برای رشد قهوه را دارد؟ | brtcoffee.ir
  4. بازتاب: تفاله قهوه را دور نریزید از آنها اسکراب پوست ، رنگ مو و کود بسازید | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *