اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه اندونزی | جنوب شرقی آسیا

Indonesia coffee

 

جنوب شرقی آسیا

قهوه در قرن هفدهم درجنوب شرقی آسیاتوسط مستعمره های هلندی به ساکنین جزیره جاوا معرفی شد.بوته های قهوه در سراسر جزایر رشدکردندواندونزی هم اکنون یکی از تولیدکنندگان بزرگ قهوه جهان است.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

قهوه عربیکا اصلی ترین محصول به شمارمیرفت تازمانی که بیماری زنگ قهوه مشهوردرسال 1887 میلادی شیوع پیداکرد.درحال حاضراین گونه درحدود10درصد تولید می گردد،گرچه علائمی که نشان میدهدتولید قهوه عربیکادراین منطقه درحال افزایش است،که اساس آن تقاضای جهانی جهت قهوه های تک خاستگاه وتخصصی است.متخصصین قهوه در سراسرجهان ازکشاورزان قهوه آسیایی تشکرکرده اند چراکه قهوه های فوق العاده این منطقه کیفیتی عالی داشته وازمحبوبیت جهانی برخوردارندوهمگان آن را میشناسند.به گونه ای که مصرف کنندگان درسراسرجهان بطور روزافزون قدردان نوشیدن یک فنجان ازاین قهوه هستند.

دانه های قهوه درکشور اندونزی

خصایص طعمی:اسیدیته کم و تن واری حجیم

سوماترای اندونزی یکی از مناطق تولیدقهوه درجهان است.یکی از بهترین دانه های فراوری طبیعی قهوه مربوط به این منطقه است.برای اطمینان ازاینکه این دانه های قهوه بالاترین کیفیت رادارند،دوباره دست چین میشوند.طعم وعطرشدیدمیوه ای،مزه شربت مانند،ظرافت گیاهی وتن واری حجیم،باعث شده تااین گونه به قهوه ای لذیذ برای قهوه دوستان ومتخصصین قهوه به شمار رود.دانه های برشته شده این منطقه دردرجات متوسط، طعم تندوشیرینی دارند.فنجان قهوه آن به دلیل شیرینی متعادل وعطری تندهمچون دارچین،فلفل شیرین،میخک و… بسیار موثر وگیراست. اسیدیته آن بسیار کم است.تن واری بسیارسختی داردوپس ازنوشیدن این قهوه،طعم آن مدت هادردهان باقی می ماند.

برخی از دانه های محبوب دراندونزی :

مطالب مرتبط
فراوری بی هوازی وخواباندن درمحیط غنی ازگاز دی اکسیدکربن

1. قهوه گیو (جزیره سوماترا قهوه Gayo )

با منطقه کوهی که این قهوه برای اولین باردر آن کاشته است به همین نام رسیده است. این دانه های قهوه اندونزی که درارتفاعات منطقه مرکزی آچه پرورش می یابند،دارای طعم متمایز وطعم خوبی هستند. قهوه گیو به دلیل طعم عالی آن ، از تجارت بین الملل تجارت عادلانه در سال 2010 دریافت کرد. درحال حاضر،کشورهای آمریکا و اروپا مقصد اصلی صادراتی این قهوه است.

2. قهوه کینتمانی (بالی)

این قهوه دانه ای به سایزیااسکرین بزرگ و بدن بسیارقوی است. طعمی خیلی تلخ ندارد. قهوه Kintamani دارای دو نت اصلی،گل ولیمو است.دانه های قهوه اندونزیایی که دردامنه کوه Kintamani در جزیره بالی کاشته می شوند،تولید عظیمی دارد،تقریباً سالانه 2000 تا 3000 تن. در این مزارع،دانه های قهوه Kintamani باتکنیک سنتی آبیاری به نام Subak آبیاری می شوند.مقصد اصلی صادراتی این قهوه ژاپن ، استرالیا و عرب است.

3. قهوه Flores / Bajawa

جزیره فلورس همچنین دانه های قهوه اندونزی باکیفیت خوب تولید میکند.دانه های قهوه ازجزیره آن قهوه باجاوا نامیده می شوند.قهوه Bajava ازاسیدیته پایین وبدن کاملاً نیرومندی برخورداراست. اصلی ترین طعم های این قهوه شکلات ، وانیل وکارامل است.

این دانه های قهوه اندونزی درارتفاعات Bajawa ،رشته کوه Flores پرورش داده می شوند. محصول قهوه Bajawa به آمریکا صادر می شود.

4- قهوه جاوا

عمده ترین نوع قهوه جاوا دراصل Arabica و Robusta است.درجاوا مرکزی،دانه های قهوه تحت تسلط Arabica است درحالیکه درجاواشرقی اکثردانه های قهوه روبوستاهستند.مزارع مختلف قهوه درجزیره جاواوجود داردکه دانه های قهوه باکیفیت بالااندونزی،مانند Jampit ، Belawan و Kayu Mas راتولید می کنند.ازویژگی های این قهوه میتوان به اسیدیته متوسط​​،کاملاً چسبناک و معطرچای مانند و خاکی اشاره کرد.

مطالب مرتبط
فراوری بصورت پوست کنده خیس ( Wet Hulled )

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قهوه جاوا به پست بعدی مراجعه فرمایید.

5- قهوه Toraja

تفاوت اصلی قهوه Toraja باسایردانه های قهوه اندونزی این است که این قهوه طعم ترش رادردهان نمی گذاردوطعم اسیدیته درزمان اول،هیچ گونه حس اسیدی به زبان شمانمی گذارد.عطروطعم قهوه Toraja اساساًباقهوه Sulawesi دیگری مانند Kalosi ماننداسیدیته کم بانت های چوبی وکمی خاکی است.این طعم دهنده های خاص باروش سنتی ایجاد شده است که توسط کشاورزان برای برداشت دانه ها ایجاد می شود.بایدیک باردر زندگیتان،طعم تمام دانه های قهوه اندونزی راامتحان کنید.این یک تجربه کاملاًجدیدو عالی در مورد نوشیدن قهوه به شما می دهد.

مشخصات قهوه درجاوا اندونزی

مناطق پرورش:(Java (Ljen Plateau

زیرگونه متداول:Ateng,Catimor,Tim Tim, Typica

روش های متداول فراوری:Wet Hulled (aka Giling Basah) -Washed

دوره برداشت: جولای-سپتامبر

مشخصات قهوه در سوماترا اندونزی

مناطق پرورش:Sumatra (Aceh/Gayo, Lington, Takengon/Bener Meriah

زیرگونه متداول: Bourbon, Catimor, Caturra, Tim Tim

روش های متداول فراوری: Wet Hulled (aka Giling Basah) -Washed

دوره برداشت:جولای-سپتامبر

مشخصات قهوه در سولیسی اندونزی

مناطق پرورش:Sulawesi (Enrekang, Gowa, Mamasa, Sinjai, Tana Toraja

زیرگونه متداول: Jember, Typica, S795

روش های متداول فراوری:Washed, some wet-Hull

دوره برداشت:می-نوامبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *