اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه بروندی | آفریقا | Brondi coffee

brondi coffee

 

بروندی (قاره آفریقا)

تولید قهوه در بروندی با بافت و خیز همراه بوده است.طی زمانی این کشورمستعمره بلژیک بود،قهوه یک محصول درآمدزا(اقتصادی)بوده و صادرات آن معمولا به اروپاویاجهت رفع تقاضای اروپایی های موجوددرسایر مستعمرات بود.طبق قوانین بلژیک،کشورزان بروندیایی هریک مجبور به پرورش تعدادمعینی درخت بودند والبته پول اندکی رابرای اینکار دریافت میکردند.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

به محض اینکه بروندی در دهه اول1960استقلال خودرا بدست آورد،بخش قهوه خصوصی سازی شدوکنترل ازدولت خلع گردیدبه استثنای زمانی که جهت تحقیقات یاپایدارسازی یامداخلات قیمتی،ضرورتی باشد،امازراعت قهوه از محبوبیت افتاد،کیفیت کاهش پیداکردودرختان قهوه از بین رفته یابه حال خود رها شدند.

پس ازجنگ و انهدام کامل اقتصادکشور درسال1990 میلادی،قهوه به آرامی بعنوان ابزاری ممکن برای احیای بخش کشاورزی و افزایش مبادلات خارجی ظاهرشد.دردهه اول قرن بیست و یکم،باالهام گرفتن از موفقیت کشورهمسایه خود یعنی روآندا در بازسازی از تاسیسات وکمپانی های ایالتی وخصوصی قهوه سبب ایجاد فرصت وپایداری بیشتری شدوبه بروندی علیرغم داشتن وسعت کم وتاریخچه پرهیاهو،دراستقرارخود بعنوان یک کشور آفریقایی نوظهور درتولیدقهوه کمک کرده است.

همانند روآندا وبه میزان کمتراز جمهوری دموکراتیک کنگو، بروندی با نقص سیب زمینی دست وپنجه نرم میکند که میکروارگانیسمی است که عطروطعمی شبیه به سیب زمینی خام رادردانه های آلوده ایجاد میکند وبامشاهده قهوه دارای پوشش پارچمنت،سبز یا برشته،قابل تشخیص نیست.تلاش های تحقیقاتی برای ریشه کن سازی کامل این نقصیه،امیدهایی رانشان داده که این بیماری،تبدیل به یک خاطره دور گردد.

brondi coffee. brtcoffee.ir Brtcoffee.ir

بروندی همانند بسیاری از همسایگان خود در آفریقا ،قهوه هایی با کیفیت میکرولات را تقریبا بصورت پیش فرض تولیدمینماید.هرکشاورز بطورمیانگین مالک کمتراز یک هکتارزمین است ومیوه های خودرا به ایستگاه های متمرکز پالپ زدایی وشستشو یاهمان SOGESTALها تحویل می دهد.قهوه ها معمولا بانام ایستگاه شستشو فروخته میشوند.درایالت کایانزا 21ایستگاه شستشو وجود داردازجمله Butezi,Gackowe,Kiryama,Gatara. بسته به هدایت و مدیریت ایستگاه ها،چه خصوصی چه ایالتی،توجه خیلی دقیق،امری ضروری برای ایجادکیفیت ویکنواختی دربین قهوه ها است.روش معمول فرآوری دربروندی،تاحدودی مشابه کنیا است.

مطالب مرتبط
یک فنجان قهوه در اتیوپی چه جایگاهی دارد؟

مشخصات قهوه بروندی

مناطق پرورش: Gitega, Karuzi, Kayanza, Kirundo, Muyinga, Ngozi

زیرگونه های متداول : Mibirzi, Jackson, French Mission Bourbon, Bourbon

روش های متداول فرآوری: Washed/Wet, Natural/Dry

دوره برداشت: مارس-جولای

منبع:کتاب یک فنجان اسپرسو نوشته اسماعیل کیانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *