نگهداری قهوه آسیاب شده
همانطور که قبلا اشاره کردیم،قهوه میبایست از چندچیز دوربماند که مهمترین آن اکسیژن است. چه قهوه ی آسیاب شده وچه آسیاب نشده بایداز اکسیژن که باعث خطراکسیدشدن میشود دورباشد.درغیراینصورت قهوه به زودی کهنه میشود.
برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.
اگر قهوه بعدازآسیاب شدن بلافاصله استفاده نشود.به خطراکسیدشدن دچارمیشود ونهایتا بعداز15دقیقه دیگر هیچ عطروطعمی درآن باقی نمی ماند.اگر رایحه های دانه ی قهوه که درسلول های آن به دام افتاده اند. وگازهایی که رایحه ها ودرنهایت طعم هارابوجود می آورد ازبین برود.
قطعا طعم های قهوه نیز ازبین خواهدرفت.دمای نگهداری باید ثابت وبین 15تا20 درجه باشد.حتماباید از نور به دور باشد.ودر ظرف ها و بسته بندی هایی که نور به داخل آن سرایت نکند. نگهداری شودچه نورفضای داخلی وچه نور آفتاب. همینطور ازرطوبت به شدت باید به دورباشد.و به دلیل اینکه دراثربرخورد با رطوبت به سرعت قهوه عصاره گیری را شروع میکند.این اتفاق سبب میشود زمان استفاده ازقهوه بامشکل روبرو شویدوهمین طور طعم تلخی زیادی ازآن گرفته میشود.
نگهداری قهوه دم شده
قهوه دم شده را به مدت یکساعت در دمای 80 تا 85 درجه به دوصورت میتوان نگهداری کرد: 1-در مخزن هایی که زیرآن heater گرم کننده قراردارد وقهوه راگرم میکند که خیلی پیشنهاد نمیشود چون بعداز 10دقیقه رفته رفته به سمت طعم تلخی میرود. 2- درفلاسک هایی که هوا درآن نفوذ ندارد.
دراین فلاسک ها، نگهداری ازقهوه بیشتر از 1ساعت نیزامکان پذیرخواهدبود. وسایلی که با آن میتوانید قهوه رادم آوری کنید: کتری، دماسنج، فیلتر وسیله ی دمآوری قهوه ، ترازو، تایمر، قهوه ی تازه برشته شده وآسیاب.
6 نظر در “نحوه نگهداری قهوه آسیاب شده | نحوه نگهداری قهوه دم شده”