اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه اندونزی | جاوا | قهوه جهان

Java coffee

 

قهوه جاوا

جاوا فقط یک اصطلاح یایک زبان عامیانه برای قهوه نیست،جاوا درواقع نام یک جزیره دراندونزی است. یکی ازبزرگترین جزایرپنج کشوراندونزی است که ازقرن1600 بعنوان یکی ازقدیمی ترین مکان های پرورش قهوه به مدت قرن هاشناخته می شود.مزرعه قهوه به دلیل آب و هواوحاصلخیزی وبه دلیل نزدیکی به کوههای زیاد ،مناسب پرورش در این جزیره هستند.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

سرزمین های اندونزی توانایی پرورش قهوه رادارند. اماقبل ازآمدن هلندی ها قهوه ای نداشتندوبه آنها گفتندکه قهوه راکاشت کنید.پس ازرسیدن گیلاس قهوه،هلندی ها آنهارابرای نمونه به آمستردام می فرستندوفروش آنهاراآغازمیکنند. درآن زمان،قهوه زیادی برای مصرف وجود نداشت وجاوا بزرگترین تولیدکننده قهوه بود.

به همین دلیل مردم قهوه راجاوا می نامند.هلندی ها بیش از 350 سال براندونزی حکومت کردندویک سیستم کار اجباری راباحداقل دستمزدبه اجراگذاشتند.اما، تا قرن 19 ،جاوا بهترین تولید کننده قهوه Arabica درسراسر جهان بود.تااینکه زنگ زدگی قهوه دراواخر دهه 1880 به این جزیره رسید وبازار رابه فاجعه رساند.برای ادامه تولید ، هلندی ها قهوه Arabica را جایگزین قهوه Robusta کردندکه از نظرکاشت آسان ترو دربرابر زنگ زدگی ها یا آفات مقاوم تراست.

جزیره جاوا

امروزجزیره جاوا در سال 1949 استقلال به دست آورد. وتوسعه یافته ترین جزیره اندونزی است.به طور سنتی ،جاوا تحت سلطه یک طبقه نخبه است،درحالیکه طبقات پایین درکشاورزی کار میکنند.اگرچه جاوا درحال نوسازی است،فقط 75٪ از این جزیره دارای برق هستند.جاوا به دلیل داشتن محل کار کشاورزی ،به توسعه یافته ترین جزیره اندونزی تبدیل شده ودارای صنایع پیشرفته زیادی است.همچنین راه آهن های بسیاربیشتری درجاوا وجودداردکه توسط هلندی ها ساخته شده است تابتواند قهوه راازجاهایی به مکانهای دیگردرطول شغل حمل کند.دراین روز،جاوا هنوز قهوه رابرای کمک به صادرات قهوه اندونزی درسراسر جهان تولید میکند. واندونزی رابه عنوان چهارمین تولید کننده بزرگ قهوه درجهان به دنبال برزیل ، ویتنام و کلمبیا تبدیل میکند.

java coffee

Brtcoffee.ir@

قهوه عربیکا

از جاوا این قهوه فرآوری شده مرطوب (شسته شده) است.این بدان معناست که گیلاس های قهوه سبزدست چین و پس ازبرداشت شسته می شوند. ودر عین حال مرطوب هستندتامواد میوه ای قهوه را از بین ببرند.این فرآیند طعم بسیارتمیز انجام میشود.البته ، جاوا قهوه Arabica را نیزرشد می دهد.آنها بافراوری شسته شده، درحدود 1400متر ازسطح دریاکاشته شده اند. واین قهوه دارای بدن قوی،عطر مغذی قوی واسیدیته پایین تا متوسط ​​است.دردهه 1600 هلندی ها قهوه رابه جنوب شرقی آسیامعرفی کردند.آنهادرختان قهوه رابه جاهایی مانند بالی و سوماترا،جایی که امروزه هنوزرشدمی کند ،حتی تقریباًدر سراسر اندونزی،آورده اند. جزیره دیگری که آنها شروع به کاشت قهوه در جاوا کردند ، و از این جزیره است که نام “جاوا” به وجود آمد.

مطالب مرتبط
نحوه استفاده از کمکس (Chemex) برای تهیه قهوه پور اور (Pour over )

مشخص نیست که چگونه این اصطلاح برای اولین بار استفاده شده است. احتمالاً هلندی ها اولین کسانی بودند که از این نام استفاده می کردند و احتمالاً آنها از آن برای اشاره به قهوه تک منشا از جاوا استفاده کرده بودند. هرچند با رشد تجارت قهوه ، این اصطلاح توسط بیشتر و بیشتر مردم در سراسر جهان به تصویب رسید. و هر گونه ویژگی از بین رفت. امروزه “جاوا” به یک اصطلاح عمومی برای قهوه تبدیل شده است. و دیگر فقط به قهوه جاوا اشاره نمی شود. در ایالات متحده ، مردم وقتی قهوه می خواهند جاوا می گویند و این مانند ایالات متحده است.

یک نظر در “قهوه اندونزی | جاوا | قهوه جهان

  1. بازتاب: معایب دانه سبز قهوه | Coffee Bean Defects | brtcoffee.ir | قهوه سبز دیفکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *