آموزش قهوه, اخبار قهوه, کافه ها

تاریخچه موکاپات | درجه مناسب آسیاب

تاریخچه موکاپات | درجه مناسب آسیاب | نحوه صحیح دم کردن قهوه با قهوه ساز

 

تاریخچه موکا پات

موکاپات ” Caffettiera ” به زبان ایتالیایی است، قهوه ساز برتر و رایج ترین روش دم کردن قهوه در ایتالیا است. در طراحی کلاسیک خود در سال 1933 توسط آلفونسو بیالیتی اختراع شد و در دوره پس از جنگ به عنوان موکا اکسپرس (ساخته شده از آلومینیوم) ساخته شد.

موکا اسپرسو کلاسیک با فشار حدود 1 بار کار می کند ، مدل های ویژه ای مانند Bialetti، Brikka می توانند تا 2 بار فشار ایجاد کنند. اگرچه قهوه با فشار دمیده می شود ، اما نتیجه نهایی اسپرسو نیست – زیرا فشار و سایر عوامل لازم برای تهیه اسپرسو بسیار کم است. brtcoffee.ir

درجه مناسب آسیاب موکا پات

آسیاب برای اسپرسو ساز تاحدودی ریزتر ازDrip Brew و نه به اندازه دستگاه های فیلتردار  از دستگاه اسپرسو portafilter نیست.

راهنمایی خوبی برای درجه صحیح آسیاب :

اگر  قهوه رقیق باشد ممکن است آسیاب قهوه خیلی درشت باشد ، اگر طعم قهوه به تلخ زیاد یا طعم سوختگی دهد این آسیاب ممکن است خیلی ریز باشد.

نحوه صحیح دم کردن قهوه با موکاپات :

  1. | آب از پیش گرم شده

از آب از پیش گرم شده استفاده کنید (جوش نیاید) – روند تولید دم را سرعت می بخشد. این مرحله اجباری نیست ، اما کارشناسان Moka Pot تغییرات مثبت در طعم را گزارش کردند.

  1. | بویلر یامخزن آب را با آب پر کنید

بویلر را تا زیر یا برابر سوپاپ از آب پرکنید

  1. | آسیاب قهوه

قهوه را تازه آسیاب کنید چون بهترین روش برای بهبود طعم است.

  1. | قیف را با قهوه پر کنید
مطالب مرتبط
قهوه اوگاندا | افریقا

قیف را با قهوه پر کنید ، قهوه را صاف و یکدست کنید اما سطح آن را فشار ندهید.

نکته: در تجربه ما ، برخی از قهوه ها بیش از سایرین متورم می شوند و بنابراین ممکن است در طی فرآیند دم کردن خیلی صاف بر روی فیلتر فشار بیاورند.

اگر قهوه شما طعمی بسیار تلخ یا سوختگی احساس کردید ، سعی کنید از 1-2 میلی متر قهوه کمتری استفاده کنید (از لبه واشر). بنابراین ، قهوه فضای بیشتری برای تورم دارد و آب می تواند به طور مساوی (استخراج) و نفوذ کند و امکان دیگر استفاده از آسیاب درشت است (باید ریزتر آسیاب کنید).

نحوه صحیح دم کردن قهوه با موکاپات

  1. قیف را داخل مخزن آب و گلدان قهوه ساز را محکم ببندید.
  2. | روی شعله کم گرم کنید.

در مقیاس 1 (پایین) تا 10 (زیاد) تنظیم گرما را بین 3 تا 4 توصیه می کنیم.

  1. 7. | استخراج قهوه

به محض ریختن قهوه از محفظه ، با دقت گوش دهید تا بخار شروع به مخلوط شدن با قهوه کند.

در این لحظه قهوه شروع به استخراج شدن میکند.

  1. | قهوه ساز را ازروی شعله بردارید

به محض اینکه بخار بیشتر و بیشتر ظاهر شد ، موکا را از روی حرارت بردارید ، فشار باقیمانده هنوز مقداری قهوه را استخراج می کند.

می توانید بلافاصله با استفاده از یک حوله سرد و مرطوب که به دور قهوه ساز بسته شده است ، استخراج را متوقف کنید. این کار باعث کاهش گرما فشار) و در نتیجه متوقف کردن استخراج می شود.

مشخصات یه قهوه دم شده در موکاپات

مثل همیشه طعم آن به درجه رست و بِلِند قهوه و نوع آن و تازه اسیاب شده بستگی دارد.

به طور کلی قهوه دارای طعم شدید تری نسبت به قهوه بدون فشار است.

قهوه هایی که برای شروع با آنها شخصاً توصیه می کنیم عبارتند از:

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *