دانه های قهوه در کشور اوگاندا
اوگاندا خصایص طعمی:اسیدیته پایین و تن واری کامل
برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.
ازمناطق معروف کشت قهوه دراین کشور،کوه الگون است.کشاورزان دراوگاندا پافراتر از عادات وسنت های خودنهاده اند. و صنعت قهوه اوگاندا راکه دارای کیفیت عالی است را بوجود آورده اند.قهوه اوگاندا ماهیت های سختی دارد. در دشت ها رشد میکند،تن واری سنگین واسیدیته پایینی دارد.رایحه خشک آن واضح است وبوی خوش بیسکوئیت لیمویی وشیرینی ملایم میوه هارا میدهد.سابه های خشک این قهوه،عطربیسکوئیت شکلاتی دارند. وعطرمیوه هایی همانندالو درعطرو رایحه خیس آن احساس می گردد.دراین قهوه بدون شک عطروطعم های وحشی وجوددارد،چیزی که درپس زمینه اش بیشترجنگلی ومربوط به دشت است.
در اتیوپی سه منطقه برتر تولید قهوه وجود دارد که هر منطقه بطور مجزا قهوه تولید می کند.
Yirgacheffe اتیوپی
Sidamo اتیوپی
Harrar اتیوپی
منطقه Gedeo جنوبی اتیوپی ، معروف به فرآوری قهوه بصورت مرطوب (شسته شده) بنام Yirgacheffes میباشد که نت طعمی تند و معطر با بادی خوشمزه ، فلاور و آروما شیرین و عطر گل از جمله ازخانواده مرکبات را تولید می کند.
این دانه های قهوه به طور مداوم بالاترین امتیازهایقهوه در جهان رادارند، و گرچه اغلب گران قیمت هستند،اما بیشتر قیمت آن مقرون به صرفه تر از اکثر Konas یا Jamaican Blue Mountain هستند.
متد های رشد طبیعی (از جمله کنترل آفات) باعث شده است تا گواهینامه ارگانیک به آسانی به کشاورزان بفروشد و گواهینامه Fair Trade Organicبرای قهوه های معتبرفراوان هستند.
در حالی که Yirgacheffe از لحاظ سیستمی بخشی از Sidama است ، کیفیت بالاتر و شناخت نام آنها باعث می شود آنها از هم جدا باشند.
مناطق
مناطق کمتر مشترک شامل موارد زیر است:
Guji
Illubabor
Amaro
Kaffa
Tepi
Welayta
Bebeka
Borena
Arsi
Bale
قهوه DJIMMAH اتیوپی
قهوه جیمه ، که در مناطق Illubabor و Kaffa در ارتفاعات از 4.400 تا 6000 فوت از سطح دریا پرورش یافته است ، یک قهوه اتیوپی با اسید کم و عالی درفرآوری بصورت مرطوب (شستشو) میدهد. درحالیکه بصورت خشک وطبیعی فرآوری شود طعم دارویی وشفا بخش را انتقال میدهد.
جنوب غربی قاره آسیا
مهمترین محصولات درجنوب غربی آسیا،قهوه و موز است.متاسفانه،تنهاکشوری که قهوه رادراین منطقه موردتوجه قرارمیدهد.یمن است.قبل از اواسط قرن هفدهم هیچ قهوه ای درخارج ازیمن واتیوپی وجود نداشت. حاکمان یمن اقدامات سختگیرانه ای را برای محافظت ازاین محصول انحصاری وجلوگیری از صادرات میوه ها وبوته های قهوه انجام می دادند. تمام دانه های قهوه ای که ازبنادر دریای سرخ صادر می شدند،ابتدا برشته یا آب پز میشد، تااگر کسی سعی میکردآنها رادر جای دیگری کشت کند، امکان جوانه زنیآن وجود نداشته باشد.