اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه پاناما Panama در آمریکای مرکزی

 

پاناما (آمریکای مرکزی)

قهوه پاناما همراه با مهاجمان اروپایی درقرن نوزدهم،تقریبا50سال پس از استقلال کشورازاسپانیا به این کشوررسید اما بعنوان یک محصول کشاورزی،تا20سال پیش، جای پای محکمی برای خوددرست نکرده بود.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

مناطق پرورش قهوه متشکل از میکرواقلیم هایی هستندکه ازنظرکیفیت خاک(برای مثال دراینجاکمی خاک آتش فشانی نیزوجوددارد) وارتفاع(از1000تا1650 متربالاترازسطح دریا)متفاوت بوده وآب فرآوان برای فراوری وجوددارد.خوداین کشور،مدت های برای مردم اروپاوآمریکای شمالی که درجستجوی زندگی ایده آل دریک کشورزیبا،گرمسیری ونسبتا پایدارآمریکای لاتین بودند،جذاب بودوتقاضای بالابرای املاک و مستغلات،قوانین ملی نسبتاحفاظتی کار و دستمزد وتاثیر بالاازقسمت شمال جهانی همگی باهم همکاری کردندتاقهوه پاناما دربین گران ترین قهوه ها،هم ازنظرتولید هم ازنظرخریدقرارگیرد.بعلاوه،درمقیاس تولیدقهوه جهانی، سهم پاناما بسیار کوچک استوطی چندسال گذشته،عملکردهادرحال کاهش بوده اند.بااینحال مشخصات مطبوع وملایم این قهوه هاوحالت آجیلی/شیرینی قابل دسترس،همچنین طرفدارانی رابخود جذب میکنده جلوه ای ازاسیدیته بالاترازسایرمشخصات قهوه آمریکای مرکزی است.

Panama coffee Brtcoffee.ir@

ازاوایل دهه2000،کلمات پاناما و گیشاتقریبا مترادف یکدیگر بوده اند.این زیرگونه مجددادربوکوت درمزرعه مشهور هاسیندا لا اسمرالدا که متعلق به خانواده پتروسون است،تولیدشد.درسال2004،خانواده پتروسون،میوه های گیشا رادر مزرعه خود انتخاب کرده وجداسازی کردندوآنها را دررقابت بهترین مزه پاناما وارد کردند.آنها بسرعت توجه کل جهان به قهوه های تخصصی رابدست آورده وبه سرعت قیمت قهوه های گیشامزرعه اسمرالدا صعودکرده و درمزایده آنلاین خصوصی به 140 دلار به ازای هرپوندرسید. موفقیت اعجاب انگیز گیشای اسمرالدا طبیعتاسایرتولیدکنندگان را تشویق به ایزوله سازی(جداسازی) زیرگونه های خود وحتی کاشت درخت های جدیدگیشا درمزارعی که قبلا تنهاتحت کشت کاتورا وبوربون بودند،کرد.گیشا همچنین از پانامابه سایرکشورهای تولیدکننده انتشار یافت که درآنهاکشاورزان درآرزوی کسب سرمایه به واسطه نام قهوه ومشخصات بی چون وچرای گل مانند،ظریف و چای گونه هستند.

مطالب مرتبط
با قهوه دالگونا (Dalgona ) یا قهوه هم زده آشنا شویم

مشخصات قهوه پاناما

مناطق پرورش: Boquete, Renacimiento, Volcan

زیرگونه های متداول: Catuai, Caturra, Geisha, Mundo, Novo

روش های متداول فرآوری: Washed, Natural

دوره برداشت: نوامبر-مارس

3 نظر در “قهوه پاناما Panama در آمریکای مرکزی

  1. بازتاب: قهوه برزیل در امریکا | brtcoffee.ir | مشخصات قهوه برزیل
  2. بازتاب: قهوه روبوستا عربیکا | انواع قهوه ها |قسمت دوم | brtcoffee.ir | انواع روبوستا
  3. بازتاب: تغییرات آب و هوایی می تواند پایان قهوه کلمبیایی را رقم بزند. | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *