اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

قهوه کاستاریکا در آمریکای مرکزی Costarica

 

کاستاریکا (آمریکای مرکزی)

کاستاریکا کمتراز یک درصداز قهوه جهان را دربرمیگیرد،با اینحال شهرت عظیمی جهت تولیدقهوه نسبتاخوب و اغلب باکیفیت دارد.یکی از راه هایی که کاستاریکا امیدواربوده که خودرا دربین کشورهای تولیدکننده قهوه متمایز سازد،به واسطه تنوع مشخصات درمناطق پرورش قهوه خود، علیرقم وسعت جغرافیایی نسبتا کوچک کشوراست.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

احتمالا تارازو مشهورترین منطقه تولیدقهوه دراین کشوراست.ارتفاع بالای آن سبب اسیدیته واضح قهوه آن شده است.دره غربی دارای درصدبالایی از برندگان مسابقه فنجان برتر بوده ومقدار فراوانی ازهر دوزیرگونه مخصوص کاستاریکا یعنی ویلاسارچی و ویلالوبوس وهمچنین بخشی از زیرگونه های آزمایشی که به این کشور آمده اندنظیرSL28 و گیشا را پرورش میدهد.قهوه ترس ریوز دارای مشخصات ملایم تری است و شیرینی تافی وطعم مرکباتی نرمی را درمقایسه با قهوه های پیچیده کاستاریکایی دارد.دره مرکزی دارای بخشی از متمایزترین الگوهای آب وهوایی کشوراست. درسال های اخیر،تولیدکنندگان قهوه به طرز فزاینده ای تمایل به استفاده از گزینش زیرگونه بعنوان راهی دیگرجهت باقی ماندن دربازار رقابتی دارند.SL28 وگیشا درحال متداول تر شدن درکنار زیرگونه های محلی مانند ویلاسارچی و ونسیا هستند.

[costarica coffee brtcoffee.ir@

دانه های قهوه در کاستاریکا

خصایص طعمی: اسیدیته ملایم، متعادل و تن واری کامل و سرسخت

این دانه های سخت دارای یک اسیدیته خوب،تن واری کامل وطعمی متنوع دارندکه به آن یک ویژگی متمایزکننده،تعادل خوب و شیرین ملایمی میدهد.رایحه خشک آن یادآورتوت فرنگی،شیرینی شکرقهوه ای وبادام بوداده است.وقتی این قهوه در فنجان ریخته میشود،مقداری زمان نیاز داردتا خنک شودوعطروطعم آن شکوفاگردد. درابتدا در تن واری بسیار متعادل است.ازلحاظ رنگ پذیری طعم های برشتگی دردرجات بالاتر مشابه آجیل های مغزدار، بین بادام زمینی بادرصد بودادگی ملایم و فندق بسیار خفیف است وبیشتراز هرچیزی شیرینی فنجان قهوه تان مشهود است.

مطالب مرتبط
دانه قهوه SIDAMO اتیوپی

مشخصات قهوه کاستاریکا

مناطق پرورش: Central valley,West Valley, Guanacaste, Tres Rios, Turrialba,Orosi, Brunca, Tarrazu

زیرگونه های متداول: Caturra,Catuai, Bourbon, Vila Sarchi, Vila Lobos, SL28<Gesha

روش های متداول فرآوری: Natural, Honey, Washed

دوره برداشت: دسامبر-آوریل

یک نظر در “قهوه کاستاریکا در آمریکای مرکزی Costarica

  1. بازتاب: کمربند قهوه چیست؟ آیا این کمربندی، محیط ایده آل برای رشد قهوه را دارد؟ | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *