اخبار قهوه, کمربند قهوه جهان

دانه قهوه SIDAMO اتیوپی

Sidamo یکی از حاصلخیز و پر بارترین مناطق قهوه در حال رشد در اتیوپی است ، که سالانه حجم زیادی قهوه به طور مرتب و عالی می دهد. یک دانه قهوه Sidamo خوب بالانس خوبی دارد و نت طعمی توت و مرکبات(لیمو) با اسیدیته پیچیده ای است.

STARBUCKS

Starbucks سیدامو اتیوپی که بصورت آفتاب خشک میکنند فراوری میکنند، دیدگاههای عجیب و غریب از افرادی که قبلاً با قهوه Sidamo اتیوپیایی آشنا نبوده اند ، دیده شده است. طعم های میوه های رسیده و غنی و اشاراتی به یاس حتی با رست تیره می درخشد ، که نت های شکلات تیره را به شما منتقل می کند ، و مشخصات کلی فلاور (طعم) را تعریف می کند

دانه قهوه SIDAMO

دانه قهوه SIDAMO روی توری برروی تخت و زیر آفتاب خشک میشوند

این قهوه ها دستچین میشوند و مرتب سازی یا سورت می کنند ، سپس روی تخت های توری دار خشک می کنند تا قهوه آماده ارسال و رست شود.

مزرعه

قهوه های سبز Sidamo در استان Sidamo در ارتفاعات اتیوپی در ارتفاعات از 1500 تا 2200 متر از سطح دریا رشد می کنند.

این ارتفاعات دان ها را به عنوان Strictly High Grown (SHG) / Strictly Hard Bean (SHB) – ارتفاعات که در آن بهترین قهوه های اتیوپی کندتر رشد می کنند. و به همین دلیل زمان بیشتری برای جذب مواد مغذی و ایجاد طعم های مستحکم تر بر اساس آب و هوای محلی و شرایط خاک دارند.

مناطق رشد

دانه قهوه SIDAMO اتیوپی به دلیل داشتن بادی غنی وبسیار پیچیده ای است. وهمچنین افترتست روشن وپر جنب وجوشی دارد که هرسال به نسبت پایداراست.این قهوه اتیوپی رابرای هرنوع رست قهوه مناسب است.

قهوه بخش مهمی ازفرهنگ اتیوپی است و هرروزدرمراسم سنتی قهوه اتیوپی جشن گرفته می شود.اگر می خواهید درموردمنشاء قهوه در تیوپی بیشتر بدانید، می توانیدکل داستان جذاب دربهترین تاریخ قهوه جهان رابخوانید.

اززمان کشف قهوه، اتیوپی برخی ازبهترین قهوه های برتر دنیا.تیز وپیچیده راباطعم شراب خوشمزه،وحشی دراسیدیته فراهم کرده است.

ازمعروف ترین قهوه های اتیوپی،Yirgacheffes تندومعطر است که با مرکبات می درخشد. وبافت بسیارظریف وهمراه باشیرینی فوق العاده درطعم ورایحه گلهای موجوددرعطرارائه می دهد.

Harrar

قهوه های اتیوپیHarrar – که به خاطرعطروبادی سنگین محترم است. نیزجزو بهترین قهوه های اسپشیالیتی هستند وشامل Longberry(متشکل از بزرگترین دانه های قهوه) ، Shortberry )شامل دانه های قهوه کوچکتر).وموکا (Moka; Mocca) ، که شامل دانه باارزش peaberryاست.

Harrars بانت های گل ومیوه ای در اسیدیته طولانی باتن های خاص شراب روشن است.باآرومای تندومست کننده که اغلب اشاره ای به تمشک وانواع ادویه جات مانندهل،دارچین که یه افترتست پسندیده ای میدهد.

peaberry

یک گیلاس قهوه حاوی یک دانه گرد به جای دوعدد معمول، بخاطر عدم بارور شدن یک تخمچه یاعدم تکامل.چنین دان به دلیل طعم خوب وقوی خوددرمیان دوستداران قهوه بسیارمورداستقبال وقدردانی قراردارد.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *