اخبار قهوه, مزرعه قهوه

قهوه کنیا | قاره افریقا

brtcoffee.ir

 

خصوصیات قهوه در جهان

آفریقا دانه های قهوه براساس محلی که رشدمیکنندعطروطعم متفاوت دارند.آن چیزی که عطروطعم قهوه راتعیین میکند،درواقع تنوع وگوناگونی درخت قهوه،نوع خاکی که قهوه درآن رشدمیکند،شرایط آب وهوایی وارنفاع کشت زارها،مراقبت های حین برداشت میوه،وچگونگی ارزیابی وپردازش قهوه هااست.بایدبه این نکته توجه داشت که هرچقدرقهوه درمناطق باارتفاع بیشتری رشدکند،احتمال اینکه خوش طعم تر ودلپذیرتر باشد،بیشتراست.به بررسی خصوصیات طعمی وعطری قهوه های برخی ازکشورهای تولیدکننده قهوه درقاره های مختلف دنیامی پردازیم.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

قاره آفریقا

مشکلات سیاسی و نظامی دراکثراین کشورهاکیفیت ودر دسترس بودن راازسالی به سال دیگرتغییرمی دهند.این مشکلات میتواندعرضه قهوه تمام فصل راتهدیدکند. جنگ های داخلی میتواندقهوه را برای سالیان درازی ازبین ببرندودرحین حال بدبختی،بیشتر گریبان گیرکشورهایی میشودکه درآمدی راازقهوه بدست می آورندرانادیده بگیرند. همچنین این مشکلات میتوانندعرضه تمام فصل راتهدیدکرده وقهوه دریکسال تولیدی دراین کشورهاناپدیدشود. دانه های قهوه دراین قاره،نشاط وشادابی وهیجان رادر زندگی روزمره مافراهم میکند. ویژگی طعم آنها،بسته به کشوری که درآن تولیدمیشوند،درطعم هایی مانندانواع توت ها،ادویه ای،وانیلی، لیمویی وغیره وجوددارند.اگر قهوه ای که تهیه میکنیدازکشور اتیوپی باشد،احتمالابه دلیل داشتن عطروطعم انواع توت هاومزه وحشی آن به مراتب بیشترموردپسند است.

قهوه کنیا نسبت به هردانه قهوه درجهان اسیدیته اشباع شده تری داردبجز دانه های قهوه کاستاریکا و گواتمالا.ارتفاع قطعایکی ازعواملی است که باعث برتری قهوه کنیاشده است.کنیا دشت های بسیارزیادی ازقهوه دارد.طبقه بندی،شستشو وآماده سازی دانه های قهوه ازجمله پیچیدگی هایی است که درکشورهای قاره آمریکا(کاستاریکا،کلمبیا،جامائیکا)وچندکشوردیگرنیزرایج است که همانندکنیاپشتیبانی وحمایت دولت درپشت تجارت قهوه وجوددارد.هیچ کشوردیگر آفریقایی الهام بخش وفاداری واشتیاق اتیوپی وکنیابه قهوه رانداشته اند.امااوگانداقهوه ای تولیدمیکندکه بسیارباارزش است.قهوه اوگانداشبیه قاره اتیوپی است.آنهادارای طعم شیرین میوه ای هستندوتن واری کاملی دارند.

مطالب مرتبط
خشک کردن قهوه | رطوبت قهوه

دانه های قهوه درکشورکنیا

خصایص طعمی:اسیدیته بالا وتن واری نسبتاکم

brtcoffee.ir

Brtcoffee.ir@

قهوه کنیاطعمی پرتقالی،شیرین واسیدیته بالایی داردکه منبع اصلی این قهوه،آفریقای شرقی است.این قهوه برای افرادی که اسیدیته بالا قهوه رادوست دارندمناسب است.قهوه کنیا بسیارمتنوع است وطعم های میوه ای جالبی دارد(توت فرنگی ومرکبات) وگاهی نیزدارای طعم تنداست.دانه های قهوه کنیاشفاف وتمیزهستند.رایحه آن نیز مشابه کارامل سیب،وانیل،رایحه شدیددارچین وشکراست.پس از چشیدن قهوه کنیایی،طعم دارچین وپوست پرتقالی نشاط بخشی دردهان باقی می ماند.بادام بوداده شده درپس زمینه فنجان باتن واری نسبتاکم اماقابل توجه همراه است.درکنیا اختلافات منطقه ای درعطروطعم قهوه های کشت شده،وجوددارد.قهوه منطقهNyeri دارای قندفروکتوز بیشتر،احساس دهانی آبدارواسیدهای قوی است.مشخصات قهوه منطقهEmbu پیچیده تراست.میوه جنگلی تیره تر وشکرقهوه ای،بیشترودرکل مقداری تعادل بیشتراست.قهوه منطقه Kirinyaga نوشیدنی هایی باطعم گل مانندوظریف درکل کیفیت وپیچیدگی خالصی رانشان میدهد.

یک نظر در “قهوه کنیا | قاره افریقا

  1. بازتاب: خصوصیات قهوه در مناطق مختلف جهان | قهوه در آفریقا | قهوه کشور بروندی | Brondi coffee

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *