اخبار قهوه, رست قهوه, مزرعه قهوه

خشک کردن قهوه | رطوبت قهوه

 

خشک کردن قهوه

خشک کردن قهوه اندازه گیری رطوبت دانه قهوه

پیش از ارسال قهوه خشک شده،از یک رطوبت سنج قهوه جهت اندازه گیری رطوبت دانه ها، استفاده می گردد.قهوه باید ازمقدار رطوبت تقریبا 60%تا مقدار رطوبت11-12% خشک گردد.قهوه معمولا برروی پاسیوهای بزرگ آسفالتی یاسیمانی خشک شده و سپس به خشک کن های مکانیکی منتقل میشود.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

قهوه ای که برروی پاسیوها درحال خشک شده هستندهر 40-30 دقیقه جابجاشده و به شکل ردیف های طویلی باارتفاع کمتراز پنج سانتی متر درمی آید.درنزدیکی هرردیف،زمین بازوجودداردکه توسط نورخورشید، گرم و خشک شده است.سپس قهوه برروی بخش خشک سینی قرارگرفته واجازه داده میشود که مقطعی که قهوه قبلا درآن وجودداشته است، توسط خورشیدخشک شود.این کار، به تسریع وتشدیدفرایند خشک کردن قهوه کمک میکندوازتخمیر وایجاددانه های کپک زده جلوگیری مینماید.

خشک کردن قهوه Brtcoffee.ir@

این روش بطورگسترده ای دربرزیل مورداستفاده قرارمیگیرد.امادر گواتمالا یاکاستاریکا کمترشایع است.دراین کشورهااغلب بصورت عمودی روی پشته های قدیمی قرارداده میشوند.دراین مرحله تنهابااستفاده ازپاسیودرموردقهوه های فراوری شستشو 6-7روز، برای قهوه های فراوری عسلی8-9روز وبرای قهوه های فراوری طبیعی 12-14روز بطول می انجامدکه البته بسته به روش های مختلف،این زمان متفاوت است.به همین دلیل است که دانه های قهوه معمولا تارسیدن به میزان رطوبت 15%برروی پاسیوخشک شده وسپس خشک کن های مکانیکی منتقل میشوند.زمانیکه قهوه به مقدار رطوبت25%یا کمتررسید میتوان درطول شب آنهارا بصورت توده درآورده وباپارچه های پنبه ای پوشاندتاقهوه نفس بکشد.درصورت بارش باران این توده هارامیتوان باپلاستیک نیز پوشاند.نباید قهوه راباکیسه های کنفی پوشاند،چون اینکارعطروطعم مجزای کیسه ها رابه قهوه منتقل خواهدکرد.

خشک کردن قهوه

Brtcoffee.ir@

مراحل خشک کردن قهوه

مطالب مرتبط
آلکالوئید ها قهوه سبز

شش مرحله برای خشک کردن قهوه وجوددارد:

1-خشک شده پوستی:رطوبت55-45%

2-خشک شده تامرحله سفیدی:رطوبت44-33%

3-مرحله نرم سیاه:رطوبت32-22%

4-مرحله سیاه متوسط:رطوبت21-16%

5-مرحله سیاه سخت:رطوبت15-12%

6-قهوه کاملاخشک وتهویه:رطوبت11-10%

برای داشتن قهوه های باکیفیت ضروری است که برای مرحله سوم،خشک کردن زیرنورخورشیدانجام شود.دومرحله نهایی این بخش (رطوبت15-11%)فقط 6ساعت دردمای 40درجه سانتی گراد درخشک کن مکانیکی زمان میبرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *