طرز تهیه قهوه

طرز تهیه اسپرسو با موکاپات

طرز تهیه اسپرسو در موکاپات

موکاپات اولین بار توسط آنفونسو بیالتی ایتالیایی ساخته شد. بااین قهوه ساز روگازی میتونین اسپرسو قوی و پرکافئینی را تهیه کنید. دراینجا نحوه درست کردن اسپرسو باموکاپات را قدم به قدم جلو میرویم. ( اسپرسو به مدل دم کردن قهوه توسط موکاپات یا دستگاه برقی خانگی و صنعتی میگویند با درجه آسیاب کمی درشت تراز نمک میباشد).

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

طرز تهیه اسپرسو با موکاپات

مرحله اول :

ابتدا به اندازه قیف موکاپات خود قهوه آسیاب کنید. یااگر قهوه آسیاب شده خریداری کردید تا لبه قیف از قهوه پر کنید. به اضای هر نفر بایستی حدود 8 گرم قهوه استفاده گردد.

 

آسیاب قهوه موکاپات

آسیاب قهوه موکاپات بایستی کمی درشت تر نسبت به دانه نمک باشد.

 

مرحله دوم :

در این مرحله باید آب را درکتری جوش آورده . بهتر است از آبجوش استفاده کنید. اگراز آب خنک یا آب شیر استفاده کنید مدت زمان طولانی میکشد تا آب به جوش آید و احتمال اینکه قهوه شما طعم سوختگی بدهد زیاد است . بنابراین بهتراست از آبجوش استفاده کنید. تا زیر سوپاپ از آبجوش پرکنید.

 

آبجوش موکاپات

آبجوش موکاپات

 

مرحله سوم :

 قیف موکاپات را از قهوه تا لبه پرکنید و انگشتتان سطح آن را صاف کنید و یا با تمپر سطح آنرا میتوانید به آرامی بکوبید. و به آرامی داخل مخزن آب قرار دهید.

 

پرکردن قیف از قهوه

دقت کنید که باید قیف را تالبه ازقهوه پرکنید وگرنه قهوه مناسبی را ارائه نمی دهد.

 

مرحله چهارم :

قوری موکاپات را محکم ببندید و دقت کنید که مخزن آب داغ است و با دستمال مخزن آب را نگهدارید و قوری را محکم ببندید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه قهوه با ایروپرس AeroPress

 

بستن قوری موکاپات

بستن قوری موکاپات

 

مرحله پنجم :

موکاپات را برروی شعله ملایم قرار اجاق قرار دهید. اگر شعله زیاد باشد قهوه طعم سوختگی میدهد. پس صبورانه منتظر بالا آمدن قهوه از مخزن به قوری بمانید. در حدی که کل مخزن را شعله بگیرد کافیه .

 

شعله مناسب موکاپات

شعله مناسب موکاپات

 

مرحله ششم :

دراینجا آب از داخل قیف برروی سطح قهوه برخورد میکند و و از درون قوری بالا می آید. اگر قهوه به سمت بالا بحالت منفجر آید یعنی آب کاملا بجوش آمده ولی اگر به آرامی و بیحال به سمت بالا می آمد یعنی شعله را زیاد کنید. و شما میدانید که با صدای خش خش و جوشش به اتمام میرسد.

 

قهوه کاملا دم کشیده شده

قهوه کاملا دم کشیده شده و آماده نوش جان کردن با یک شکلات کاکائویی است.

 

هرگونه سوال و مشکلی در طرز تهیه اسپرسو با موکاپات خود داشتید میتوانید در قسمت نظرات بیان کنید وسریعا به شما پاسخگو هستیم.

اینستاگرام مارا دنبال کنید : Brtcoffee.ir@

4 نظر در “طرز تهیه اسپرسو با موکاپات

  1. آرش گفت:

    سلام وقت بخیر
    من موقع تهیه کردن قهوه با موکاپات احساس می‌کنم قهوه طعم تلخی می‌گیره
    دقیقا هم شبیه روشی که شما نوشتید انجام میدم
    حس میکنم قهوه ام میسوزه
    لطفاً راهنمایی ام کنید
    با تشکر

    1. qasem brt گفت:

      قهوه ای که تهیه میکنید خیلی دارک رست هستش. کمی لایت تر تهیه کنین. و سعی کنید داخل مخزن آب از آب به نسبت جوش استفاده کنید و زیرگاز بسیارکم باشد.

  2. بازتاب: نحوه استفاده از اسپرسو ساز Stovetop - دستورالعمل تهیه قهوه خوشمزه موکا پات | brtcoffee.ir
  3. بازتاب: آشنایی با 21 نوع اسپرسو جذاب که براحتی میتونین درست کنید | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *