طرز تهیه قهوه

طرز تهیه قهوه بدون قهوه ساز

قهوه تی بگ

اگر برای بیدار شدن از خواب صبحگاهی نوشیدن یک فنجان قهوه روز پرانرژی رو میسازه ولی فاجعه است اگر متوجه بشید قهوه سازتون خراب شده…! ما اینجا براتون چند تکنیک طرز تهیه قهوه بدون قهوه ساز آموزش بدیم.

طرز تهیه قهوه بدون قهوه ساز

1 الی 2 قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده یا 1 تا 2 قاشق چایخوری اسپرسو فوری

180 تا 250 میلی لیتر آب گرم

 

جوشاندن آب داغ-مرحله اول

مرحله اول :

آب را در قابلمه ای یا کتری برقی یا کتری روگازی گرم کنید. آب را به میزان فنجانتون پر کنید و روی اجاق قرار بدهید تا جوش بیاید.

مرحله دوم :

قهوه آسیاب شده را به اندازه نیاز اندازه گیری کنید (2قاشق غذاخوری) . آب جوشیده شده و آماده را به قهوه اضافه کنید.

  •    تقریبا باید از 1 تا 2 قاشق غذاخوری ( 15 تا 30 میلی لیتر ) قهوه در هر یک فنجان ( 250 میلی لیتر ) آب استفاده کنید.
  •    از بزرگترین فنجان برای اندازه گیری مایعات خود استفاده کنید. مخصوصا اگر قصد دارید بیش از یک فنجان قهوه درست کنید.
  •    اگر فنجان اندازه گیری بزرگ ندارید میتوانید از یک کاسه ییا پارچ بزرگ ضد حرارت استفاده کنید.

مرحله سوم :

آب داغ را مستقیما روی لیوان یا پارچ اندازه گیری بریزد . برای این روش، به هیچ فیلتری نیاز نیست. محلول آب و قهوه میتوانند براحتی مخلوط شوند.

تهیه قهوه بدون قهوه ساز

مرحله چهارم : 

قهوه را در سطح کمی شیب دار قرار دهید. به مدت 3 دقیقه اجازه بدهید تا خنک شود. خوب هم بزنید و 3 دقیقه شیب دار کنید.

  •    مدت زمان ممکن است بسته به نوع قهوه ای که استفاده میکنید و میزان غلظتی که شما دوست دارید متفاوت باشد. اما این زمان استاندارد یک فنجان متوسط میباشد.

مرحله پنجم :

قهوه را از یک صافی رد کنید. یک صافی چای را روی لیوان یا ماگ یا فنجانتون قرار دهید . مایع را از صافی رد کنید.

مطالب مرتبط
دم آوری قهوه ایروپرس با جیمز هافمن - قسمت دوم

صافی باید ریز باشد تا دانه های قهوه را گرفته و از ورود آنها به لیوان قهوه شما جلوگیری کند.

درپایان این مرحله، قهوه باید برای نوشیدن آمادست و به دلخواه شکر یا شیر اضافه کنید و لذت ببرید.

روش دوم : استفاده از فیلتر

مرحله اول :

آب را گرم کنید. از کتری اجاق گاز ، قابلمه یا کتری برقی استفاده کنید.

مرحله دوم :

به اندازه موردنیاز قهوه از قبل آسیاب شده را در وسط فیلتر قهوه بریزید.با استفاده  از یک نخ یا ریسمان بالای آن را همانند فیلم ببندید.

  • فیلتر را محکم با نخ بسته تا از لیز خوردن قهوه به داخل مایع جلوگیری کنید. در واقع شما قهوه را مانند تی بگ (چای کیسه) ای ساخته اید.
  • در انتها ریسمان را بلند قیچی کنید تا از لیوان آویزان شود. و اجازه بیرون آوردن آن از لیوان دهد.
  • این روش بهترین نتیجه را میدهد.اگ فقط قصد دارید یکبار فقط یک فنجان قهوه تهیه کنید. اگر میخواهید به اندازه کافی قهوه برای پرکردن چندین فنجان تهیه کنید، باید به اندازه فنجان هاتون از این فیلترها درست کنید.
  • قهوه تولید شده توسط این روش کمی قویتر و غلیظ تر از قهوه تولید شده از روش صافی (روش بالا) است. در نتیجه حداقل 2قاشق غذاخوری (30میلی لیتر) پودر قهوه در یک فنجان (250میلی لیتر) آب استفاده کنید. هرکدام از این مقدار کمتر ممکن است قهوه ضعیفی را تولید کند.

مرحله سوم :

آب گرم شده را مستقیما روی بسته فیلتر خود بریزید.

  • اگر از چند بسته استفاده میکنید، هرکدام را روی لیوان خود قرار بدهید. سعی نکنید با ترکیب فیلتر ها در یک کاسه بزرگ یا فنجان اندازه گیری، یک دسته بزرگ ایجاد کنید.
مطالب مرتبط
طرز تهیه کاپوچینو با فرنچ پرس

قهوه تی بگ

مرحله چهارم :

بعد از ریختن آب داغ روی فیلتر قهوه به مدت 3 الی 4 دقیقه صبر کنید. اگر قهوه غلیظ تر و قوی تری را ترجیح میدهید، میتوانید آن را به مدت 4 الی 5 دقیقه نگه دارید. برای قهوه ضعیف تر و رقیق تر آن را ب مدت 2 تا 3 دقیقه قراردهید. در این مدت نیازی به هم زدن نیست.

طرز تهیه قهوه با فیلتر

مرحله پنجم : 

فیلتر را بردارید و لذت ببرید. رشته نخ را بکشید و فیلتر را از داخل فنجان به بیرون بکشید. در صورت تمایل شیر و شکر اضافه کنید.

روش سوم : با استفاده از یک قابلمه

مرحله اول :
محلول قهوه و آب را درورن یک قابلمه کوچک قرار دهید. مخلوط را کمی هم بزنید تا باهم ترکیب شوند.
  • در ازای یک فنجان (250میلی لیتر) آبی که اضافه میکنید از 1 تا 2 قاشق غذاخوری (15 تا 30 میلی لیتر ) قهوه استفاده کنید.

مرحله دوم :

روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و حرارت را روی متوسط تا زیاد کنید. اجازه دهید تا جوش بیاید.
  • گاهی جوش می آید قهوه را هم بزنید.
مرحله سوم :

بگذارید 2 دقیقه بجوشد.تایمر را پس از جوش آمدن کامل آب شروع کنید. قبل اینکه قابلمه را از روی حرارت بردارید ، بگذارید قهوه به مدت 2 دقیقه کاملا بجوشد. به محض خاموش کردن حرارت، قهوه باید ته نشین شود.

طرز تهیه قهوه بدون قهوه ساز

مرحله چهارم : 

قهوه را داخل فنجان خود بریزد. اگر به آرامی و با دقت میریزید ، باید قهوه ته نشین شده در قابلمه بماند و نیازی به استفاده از صافی نمیباشد.

مطالب مرتبط
تکنیک های تهیه قهوه ایروپرس با جیمز هافمن - قسمت سوم

با این اوصاف ، میتوانید از یک صافی چای استفاده کنید. بااینکار هنگام ریختن قهوه از ورود هرگونه لرده قهوه به لیوان شما جلوگیری میشود.

روش چهارم : استفاده از قهوه فوری

جوشاندن آب داغ-مرحله اول

مرحله اول :

آب را گرم کنید. از کتری اجاق گاز ، قابلمه یا کتری برقی استفاده کنید.

مرحله دوم :

قهوه فوری را اندازه گیری بگیرید. هر برند قهوه فوری متفاوت است. اما معمولا باید بین 1 تا 2 قاشق چایخوری ( 5 تا 10 میلی لیتر) گرانول یا اسپرسو فوری در هر 180 میلی لیتر آب استفاده کنید.

مرحله سوم :

آب جوش آمده را بریزید و هم بزنید. خوب هم بزنید تا مخلوط آب و قهوه حل شود. سپس به دلخواه خودتان میتوانید شیر یا شکر اضافه کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو فوری

ما به شما کمک می کنیم تا بهترین لوازم ، قهوه ها و تکنیک های مناسب را پیدا کنید.  اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین بی آر تی را در گوشی همراه خود نصب کنید و بروز ترین اخبار قهوه را بخوانید .

اینستاگرام مارو دنبال کنید و از جدیدترین محصولات قهوه مطلع بشید : Brtcoffee.ir@

طرز تهیه قهوه بدون قهوه ساز

2 نظر در “طرز تهیه قهوه بدون قهوه ساز

  1. 1289Moda گفت:

    خیلی سایت خوبی دارین. همیشه بخش طرزتهیه و اخبار قهوه رو میخونم

  2. Saghar گفت:

    من از قهوه فوری زیاد استفاده میکنم و خیلی راضی ام.
    اما سه روش اولتون خیلی خوب توضیح دادین. حتما امتحانش میکنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *