طرز تهیه قهوه, نوشیدنی خنک

طرز تهیه آیس کافی

طرز تهیه آیس کافی

طرز تهیه آیس کافی یک نوشیدنی عالی و جذاب تابستون هست . این نوشیدنی خوشمزه بسیار پرطرفدار و محبوب بین مردم در سرتاسر کشور میباشد. میخواهیم براتون آموزش آیس کافی قدم به قدم گذاشتیم. باما همراه باشید.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

با دو روش طرز تهیه آیس کافی آموزش میدیم با تمام وسایل هایی که شما در اختیار دارید توضیح دادیم. میتونید از هر کدام از روش های پایین استفاده کنید.

مواد مورد نیاز طرز تهیه آیس کافی

  • 1/3 فنجان (30 گرم) قهوه درشت آسیاب شده ( برای قهوه فرانسه)
  • 1 ونیم فنجان (350 میلی لیتر) آب سرد ، ترجیحا فیلتر شده
  • شیر یا نصف فنجان
  • یخ

روش اول

اگر میخواهید خیلی سریع یک قهوه دم سرد یا آیس کافی درست کنید این بهترین روش و آسانترین روش است.

روش اول طرز تهیه آیس کافی

مرحله اول :

  • به هرروشی که همیشه قهوه تان را آماده میکنید درست کنید. یعنی اگر با قهوه ساز و با آب داغ قهوه درست کنید و سپس داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. درست کردن قهوه داغ خیلی سریع تر از دم کردن با آب سرد هست. به همین علت ابتدا قهوه داغ آماده کنید و داخل یخچال یا فریزر قراردهید تا سرد شود.

مرحله دوم روش اول طرز تهیه آیس کافی

مرحله دوم :

  • میتونید از پودر قهوه فوری به میزان 1 قاشق غذاخوری در 2قاشق غذاخوری آب داغ حل کرده و سپس تکه های یخ را برروی آن بریزید و یک لیوان آب سرد اضافه کنید و با قاشق بلند هم بزنید. وبلافاصله نوش جان کنید. این روش ساده ترین و راحترین روش درست کردن است.
مطالب مرتبط
تکنیک های تهیه قهوه ایروپرس با جیمز هافمن - قسمت سوم

بجای یک لیوان آب یخ میتونید از یک لیوان شیر سرد استفاده کنید که طعم دلچسب رو میده.

مرحله سوم :

  • قهوه را دم کنید و داخل ظرف یخ بریزد و تکه های قهوه را بدست آورید. این یکی از روش هایی عالی برای نگهداری قهوه در فریزر است که هرموق از روز دلتان قهوه خواست تکه های قهوه یخ زده را داخل یک لیوان بریزد و نوش جان کنید.

این یکی از روشهای عالی برای قهوه های مانده بجای دورانداختن آن است.

تهیه آیس کافی

مرحله چهارم :

  • از شربت ها یا سیروپ های کاراملی و شکلاتی برای شیرین کردن قهوه تان میتونید استفاده کنید طعم بی نظیر این شربت ها با قهوه یک میکس فوق العاده ای میشه که نمیتونید تصورش رو کنید. شاید در کافه های بالاشهر و کافه های لوکس از این نوشیدنی سرو شود که شما براحتی میتونید در منزلتان درست کنید.

روش پنجم آیس کافی

روش پنجم :

  • برای داشتن قهوه با خامه ، قهوه سرد را با بستنی میکس کنید. 1 فنجان ( 240 میلی لیتر ) قهوه را با با یک فنجان ( 59 لیتر ) شیر را داخل یک لیوان بلند بریزید. لیوان را از یخ پر کنید سپس نوشیدنی را با یک اسکپ ( قاشق بزرگ ) بستنی وانیلی پر کنید.

اگر ترجیح میدهید میتونید تکه های یخ را حذف کنید و بجاش بستنی اضافه کنید.

روش ششم طرز تهیه آیس کافی

مرحله ششم :

  • از میکس قهوه یخ زده یک فراپ درست کنید. 1 فنجان ( 240 میلی لیتر ) قهوه سرد را داخل مخلوط کن بریزد و 3 فنجان ( 420 گرم ) مکعب یخ را به همراه 2 قاشق غذاخوری ( 250گرم ) شکر اضافه کنید. درب مخلوط کن را بزارید و میکسر را روشن کنید و کاملا همزده سود تا یکنواخت شود. سپس فراپه را داخل لیوان بریزد و روی آن را خامه فوم گرفته اضافه کنید.
مطالب مرتبط
با قهوه دالگونا (Dalgona ) یا قهوه هم زده آشنا شویم

اگر دوست دارید میتونید 2قاشق غذاخوری ( 30میلی لیتر ) شربت کارامل یا شکلات به آن اضافه کنید.

روش  دوم

طرز تهیه آیس کافی

مرحله اول :

  • قهوه آسیاب شده (به ازای هرنفر 30 گرم قهوه) را داخل فرنچ پرس بریزید و آب سرد (برای هرنفر یک فنجان ونیم 350لیتر)  به آن اضافه کنید.و با قاشق به آرامی حل کنید.

اگر فرنچ پرس ندارید میتونید این مراحل را در لیوان بلند یا ماگ انجام دهید. البته در انتها بایستی تفاله قهوه را با صافی گیر جدا کنید. ( خوردن تفاله های قهوه بسیار برای معده مضر میباشد.)

طرز تهیه آیس کافی با فرنچ پرس

مرحله دوم :

  • فرنچ پرس را داخل یخچال قرار دهید. البته لازم بذکر است که قهوه بسیار سریع مزه میگیره. پس حتما درب آن را با یک کیسه فریزر بپوشانید تا هوا نکشد. و حداقل 12 ساعت یا یک شب در یخچال بماند.
  • اگر میخواهید عصاره قوی از قهوه رو داشته باشید مدت زمان طولانی تر یعنی 24 ساعت اجازه بدید داخل یخچال بماند.

مرحله سوم :

  • فرنچ پرس را از یخچال خارج کنید و کیسه فریزر را از درب آن بردارید. و درب فرنچ پرس که دارای توری و نازل میباشد را داخل فرنچ پرس قراردهید و به سمت پایین بکشید تا قهوه های غوله ور ته نشین شود.

طرز تهیه آیس کافی

مرحله چهارم :

  • تفاله های قهوه را حتما از یک فیلتر کاغذی رد کنید. این فیلتر علاوه بر گرفتن تفاله های قهوه ، روغن موجود قهوه را نیز میگیرد و نوشیدنی بدون رسوب ارائه میدهد.
  • اگر از ظرف شیشه ای برای تهیه قهوه استفاده کردید حتما از صافی گیر باید رد کنید تا رسوبات  قهوه جداگردد.
  • اگر روغن قهوه برایتان مشکلی ندارد میتوانید بدون فیلترکاغذی ادامه دهید.
مطالب مرتبط
طرز تهیه قهوه با ایروپرس AeroPress

طرز تهیه آیس کافی1

مرحله پنجم :

  •  دراین مرحله بایستی یک لیوان بلند انتخاب کنید و تکه های یخ را داخل آن بریزید. سپس قهوه ازقبل تهیه شده را تا نصف لیوان بر روی تکه های یخ بریزد. سپس نصف دیگر را از شیر پر کنید.(میتوانید بجای شیر از آب سرد نیز استفاده کنید.)
  • سپس با یک قاشق میکس قهوه وشیر و تکه های یخ را هم بزنید تا کاملا هم بخورد وقبل از ذوب شدن تکه های یخ آن را میل کنید.

کنسانتره باقیمانده یخ را میتوانید تا یک هفته داخل ظرف با روکش ضد هوا نگهداری کنید.

تخفیفات را در اینستاگرام مابه آدرس Brtcoffee.ir@ دنبال کنید.

یک نظر در “طرز تهیه آیس کافی

  1. بازتاب: (Cold Brew vs Iced Coffee)دم کرده سرد یا آیس کافی : تفاوت چیست؟ | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *