آموزش قهوه, اخبار قهوه, طرز تهیه قهوه, نوشیدنی خنک

گرانیتا قهوه یک دسر ایتالیایی لذت بخش برای روزهای تابستانی

قهوه گرانیتا

در یک بعد از ظهر گرم تابستان ، تنها چیزی میتواند لذت بخش  باشد یک گرانیتا قهوه است. قبل از اینکه به سراغ آلاسکا یا بستنی بروید ، گرانیتا قهوه را در نظر بگیرید. این دسر ایتالیایی یک قهوه یخ زده شیرین با بافتی کرکی و یخی است. آنرا با کمی خامه فرم گرفته سرو کنید .

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک گرانیتا قهوه درست کنید با کافه بی آر تی همراه باشید.

از گرانیتا قهوه لذت خواهید برد!

تنها ترفند برای تهیه یک گرانیتا قهوه خوشمزه به خاطر سپردن هم زدن آن در هنگام یخ زدن است. ما دوست داریم برای یک طعم اضافی کمی Kahlua (یا لیکور قهوه خانگی) اضافه کنیم ، اما به راحتی می توانید از الکل صرف نظر کنید. از دسر نرم و شیرین خود لذت ببرید!

زمان مورد نیاز : قهوه

زمان آماده سازی  : 10 دقیقه
زمان انجماد :  3 ساعت و 30 دقیقه
کل زمان  : 3 ساعت 40 دقیقه

نوع دسر  :

ایتالیایی

تجهیزات:

  • قهوه ساز
  • قالب بزرگ فلزی
  • ظرف سرو
  • چنگال
  • فریزر

مواد لازم :

  • 2 فنجان قهوه دم کرده و خنک شده است
  • ½ فنجان شکر سفید
  •  قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1-2 قاشق غذاخوری کهلوا Kahlua (یک لیکور(یکی از انواع نوشیدنی‌های الکلی است) با طعم قهوه از کشور مکزیک است) (اختیاری)
  •  خامه فرم گرفته برای تزیین ( اختیاری)

دستورالعمل :

  1. در یک کاسه ، قهوه دم کرده و شکر سفید را مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس عصاره وانیل و کهلوا (اختیاری) اضافه کنید.
  2. این مخلوط را در قالب بزرگ ریخته و حدود 3 ساعت اجازه دهید یخ زده و هر 30 دقیقه هم بزنید.
  3. هنگامی که مخلوط نرم شد ، آن را از فریزر خارج کرده و حدود 30 ثانیه به شدت آن را هم بزنید. شما می خواهید کریستال ها یکدست و نرم بسازید.
  4. 30دقیقه دیگر گرانیتا را به فریزر برگردانید.
  5. گرانیتا را در ظرف سرو خود بریزید و از آن لذت ببرید! در صورت تمایل می توانید آن را با خامه زده شده پر کنید.
مطالب مرتبط
تهیه قهوه اسپرسو | زمان دم شدن قهوه

تغذیه :

کالری: 120 کیلوکالری

نکات و انواع دستور العمل هاگرانیتا قهوه

تهیه گرانیتا ی قهوه آسان است – به شرطی که بخواهید هر 30 دقیقه آن را هم بزنید!در اینجا چند روش برای تهیه گرانیتای خوشمزه شما وجود دارد.

قهوه

قهوه عالی مرکز این دسر است ، بنابراین توصیه می کنیم بهترین دستگاه قهوه ساز خود را بیرون بیاورید. این یکی از دستورالعمل هایی است که ما توصیه نمی کنیم از اسپرسو استفاده کنید.
قهوه دم کرده معمولی برای گرانیتا بهترین نتیجه را دارد.
گرد و غبار کمکس خود را پاک کنید ، یا فرنچ پرس خود را امتحان کنید. برای عطر و طعم بیشتر از دانه های قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید!

گرانیتا قهوه

کهلوا

افزودن لیکور قهوه کاملاً اختیاری است و اگر الکل نمی نوشید یا می خواهید کالری آن را کاهش دهید می توانید از آن صرف نظر کنید.  می توانید از کهلوا ، تیا ماریا استفاده کنید تا عطر و طعم غنی تر و غلیظ تری به گرانیتا اضافه کنید! و یا در خانه لیکور قهوه خود را درست کنید.اگر موافق آموزش لیکور قهوه در خانه هستید برای ما در انتهای این پست دیدگاه خود را اعلام کنید.

تزیینات

ساده ترین تزیین برای این دسر خامه فرم گرفته است. آن را در خانه با خامه تازه ، وانیل و کمی شکر درست کنید و یا یک شیرینی از قبل آماده شده خریداری کنید. همچنین می توانید ادویه های مورد علاقه خود را روی آن بپاشید یا برای تفریح بیشتر چند شکلات چیپس به آن اضافه کنید.

گرانیتا قهوه

هم زدن

برای تهیه گرانیتا ، باید طی فرآیند انجماد مرتباً هم بزنید. هم زدن بلورهای یخ را می شکند و آن بافت متمایز و صاف را تشکیل می دهد. اگر اصلاً هم  نزدید ، در نهایت با یک مکعب یخ قهوه غول پیکر روبرو خواهید شد! بنابراین یک تایمر تنظیم کنید و گرانیتا خود را مرتبا هم بزنید.

مطالب مرتبط
پروتئین قهوه | اسیدهای آمینه در قهوه

از همراهی شما سپاسگزاریم . آخرین اخبار ،محصولات، تخفیفات را در اینستاگرام ما Brtcoffee.ir@دنبال کنید.

شاد باشید.

یک نظر در “گرانیتا قهوه یک دسر ایتالیایی لذت بخش برای روزهای تابستانی

  1. بازتاب: Explorer Cold Brew ،در ماجراجویی بعدی خود این کنسانتره را فراموش نکنید | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *