قهوه به زبان ساده

بخش چهارم : رست قهوه یا برشته کاری قهوه

رست قهوه

 

یه قهوه رو چرا رست میدند ؟

قهوه تون واسه رست کجاست ؟

توی رستر دقیقا چه اتفاقی میافته ؟

این قسمت چهارم قهوه به زبان ساده است و ما اینجا درباره رست قهوه صحبت کردیم. ویدئو رو تا آخر ببینید و اگر اطلاعات تکمیلی یا نظری دارید برامون همین زیر کامنت کنید.

به زبان ساده براتون مرحله تبدیل شدن دونه سبز قهوه به دونه برشته شده در فنجان شما.

تو قسمت قبلی درباره نژاد قهوه عربیکا و روبوستا و فرآوری آن کمی صحبت کردیم و این قسمت

این قسمت چهارم قهوه به زبان ساده است که درباره برشته کاری آن صحبت میکنیم.

برای آگاهی از جدیدترین محصولات و تخفیفات اینستاگرام ما را به آدرس Brtcoffee.ir@ دنبال کنید.

مطالب مرتبط
انواع رست قهوه لایت ، مدیوم و دارک و نحوه رست دادن قهوه

5 نظر در “بخش چهارم : رست قهوه یا برشته کاری قهوه

  1. بازتاب: پور اور بهترین دم آور قهوه،با نحوه درست کردن قهوه با Pour over در خانه آشنا شوید! | brtcoffee.ir
  2. بازتاب: انواع برشته قهوه - مقایسه قهوه روشن ، متوسط ، تیره | brtcoffee.ir
  3. بازتاب: سالم ترین فنجان قهوه را دم کنیم | brtcoffee.ir
  4. بازتاب: تفاوت قهوه اسپرسو با ترک فرانسه | brtcoffee.ir
  5. S. Th. Ch گفت:

    فایل خیلی خوبی رو گذاشتین. استفاده کردیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *