اخبار قهوه, طرز تهیه قهوه

طرز تهیه کاپوچینو

طرز تهیه کامل کاپوچینو با تمام ابزارهای موجود

چطور میتونم طرز تهیه کاپوچینو خوب و عالی را داشته باشم؟ اگر عاشق کاپوچینو هستید و نمیتوانید به کافی شاپ بروید. ما طرز تهیه این نوشیدنی پرطرفدار را باهر آنچه شما درمنزل دارید قدم به قدم گذاشتیم. با استفاده از یکی از مراحل پائین میتونین یکی درست کنید. از نوشیدن کاپوچینو دست ساز خود لذت ببرید.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

طرز تهیه کاپوچینو خانگی

کاپوچینو از ترکیب شیر و فوم شیر و یک شات قهوه میباشد. یکی از پر طرفدراترین نوشیدنی های برپایه قهوه ، کاپوچینو است. در اصل تاریخچه این نوشیدنی از ایتالیا میباشد. که توسط کاپوزین های ایتالیایی (راهبان ایتالیایی ) بدلیل رنگ لباسهای آنها که شبیه این نوشیدنی میباشد. بنام کاپوچینو نامیده شد. ما اینجا قدم به قدم طرز تهیه این نوشیدنی خوشمزه را یاد میگیریم.

قهوه اسپرسو موکاپات

یک شات قهوه اسپرسو موکاپات

1 – برای تهیه اسپرسو ابتدا مخزن آب موکا را تا زیر سوپاپ از آبجوش پر کنید

سپس قیف موکاپات را تا لبه پر از قهوه کنید و انگشت دست سطح آن را صاف و بسیار آرام با تمپر بکوبید. و برروی مخزن آب قرار دهید. قوری موکاپات را ببندید و برروی شعله ملایم قرار دهید. بین 5 تا 7 دقیقه طول میکشد تا قهوه به سمت بالا حرکت کند و داخل قوری پر شود از قهوه. هم اکنون قهوه شما آماده است.

2 – برای تهیه قهوه اسپرسو از ایروپرس هم میتونین استفاده کنید

فیلتر را داخل درپوش فیلتر قرارداده ودر محفظه بچرخانید. محفظه را برروی لیوان موردنظر برای سرو کاپوچینو قراردهید. بادقت آبجوش را تا یک نقطه برروی قهوه بریزید.اسپرسو را به مدت 10ثانیه هم بزنید. سپس پیستون را داخل محفظه یا لوله قراردهید.  سپس به آرامی پیستون را به سمت پایین بکشی. بااینکار اسپرسو استخراج میشود.

مطالب مرتبط
پانچ قهوه یک دسر شگفت انگیز با طعمی عالی و اعتیادآور

♦   از قهوه ریز آسیاب شده در ایروپرس استفاده کنید.

♦   بعداز ریختن قهوه داخل محفظه و آبجوش بااطمینان کامل هم بزنید تا اسپرسو بطور مساوی استخراج شود.

3 – دستگاه اسپرسو یکی از بهترین راه ها برای تهیه اسپرسو با فوم (کف) بالایی است

دستورالعمل های دستگاه خود رادنبال کنید. پورتافیلتر رااز قهوه پرکنید و به آرامی سطح قهوه راصاف و تمپ کنید. پورتافیلتر را به دستگاه ببندید و یک قهوه دوبل بگیرید. کاپوچینو را باهرمقدار اسپرسو که دوست دارید تهیه کنید.برای فنجان کوچک از یک شات و برای فنجان بزرگتر از دوشات یا دوبل استفاده کنید.

شیربرای تهیه کاپوچینو

شیربرای تهیه کاپوچینو

4 – دراین مرحله باید شیر مناسب را انتخاب کنید که کمی قوام داشته باشد و بتوانید یک فوم غلیظ ازش بگیرید

حتی میتونید از شیر شکلات نیز استفاده کنید. میتونید از هر شیری که ترجیح میدهید استفاده کنید. شیر سرد را داخل پارچ یا ظرفی که میخواهید کاپوچینو درست کنید بریزد. شیر سرد باعث طولانی ماندن فوم شیر که بافت صاف تری ایجاد میکند.

5 – قبل از اینکه استیم وند یا نازل بخار را داخل پیچر قرار دهید حتما آنرا تمیز کنید و برای چندثانیه ای روشن کنید

تا آب مانده در لوله استخراج شود. بعداز اینکه کمی بخار شد آنرا خاموش کرده و درون پیچر یا پارچ شیر قرار میدهیم. بلافاصله روشن کنید و با زاویه کمی تمایل کنید.بنابراین شیر گرم شده و چرخش پیدامیکند.

6 – گهگاه نازل بخار را نزدیک به سطح شیر بگیرید.بااینکار هوا وارد شیر میشود و فوم (کف) ایجاد میکند.

فقط کافیه چند ثانیه اینکار را انجام دهیدو شاهد کلی کف خواهید شد. تازمانیکه حجم شیر دوبرابر شد کافیه و همان موقع استیم وند یا نازل را خاموش کنید. سطح شیر باید صاف و براق باشد.

مطالب مرتبط
کودکان در اثر مصرف قهوه با مشکل رشد مواجه خواهند شد؟

♦   حتما بعداز استفاده از استیم وند یا نازل بخار دوبار بخار بگیرید تا شیر یا آب مانده استخراج شود و سطح آنرا تمیز کنید.

7 – اگر شما نازل بخار استیم وند ندارید و با موکاپات یا ایرورس اسپرسوی خودراآماده کردید و منتظر درست کردن فوم از شیر هستید.

بدون داشتن امکانات استیم وند؟ میتوانید نصف یک ظرف در بسته از شیر پرکنید و داخل ماکروویو یا از شیر گرم شده داخل ظرف استفاده کنید و همانند فیلم بین 30ثانیه تا یک دقیقه تکان دهید.بنابراین شیر کف زیادی بدست می آید. کف با این روش چنددقیقه قوام می آید.

8 – شما بعلاوه از روش قبلی نیز میتوانید بااین روش به قوام یا فوم (کف ) شیر برسید.

شیر را روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید. برای ایجاد کف شیر از یک لیسک یا همزن دستی استفاده کنید. فقط کافی ایست شیر را هم بزنید تا موقعی که شیر کف کند . دراین مرحله احتمالا حباب های بزرگتری نسبت به استیم وند موجود در دستگاه برقی ایجاد کند.

9 – دراین مرحله شیر به فوم رسیده را با ضربه به زمین بکوبید تا مایع شیر از فوم شیر جداشود.

مایع در پایین میماند و فوم یا کف شیر در بالا می ماند.

10 – اسپرسو را داخل فنجان خود بریزد.

برای یک کاپوچینوی کوچک از فنجان 30 میلی لیتر و برای کاپوچینوی بزرگتر از فنجان 60 تا 80میلی لیتری استفاده کنید.

  ♦   سعی کنید قبل از اضافه کردن شیر و اسپرسو داخل فنجان، از قبل فنجان خود را گرم کنید. بااینکار نوشیدنی شما مدت زمان طولانی تری گرم میماند.

شیر را داخل فنجان اسپرسو بریزید. فنجان اسپرسو را دردست بگیرید. و کمی به پهلو کج کنید.وبااستفاده از دست دیگر خود شیر را به آرامی در مرکز فنجان بریزد. با پر شدن فنجان ، آنرا صاف کنید و سریعا بریزد تا فوم آن برروی سطح برسد . اگر در ریختن شیر و کف راحت نیستید. میتونید از یک قاشق برای نگهداشتن کف استفاده کنید. سپس کف را با قاشق بر سطح کاپوچینو بریزید.

مطالب مرتبط
پروتئین قهوه | اسیدهای آمینه در قهوه

اگر سوالی درباره طرز تهیه کاپوچینو خانگی با روش های بالا داشتید. حتما درقسمت نظرات برامون کامنت کنید تا دیگران نیز جواب سوال خود را پیداکنند.مادراسرع وقت پاسخگوی شماهستیم.

اینستاگرام مارا دنبال کنید: Brtcoffee.ir@

3 نظر در “طرز تهیه کاپوچینو

  1. 9393865610 گفت:

    سلام درود… بسیارعالی… خستگی یک روز کاری با یک فنجان قهوه کاپوچینو☕🍰🍬🍫داغ مشتی…

  2. بازتاب: طرز تهیه کارامل ماکیاتو | brtcoffee.ir
  3. بازتاب: Explorer Cold Brew ،در ماجراجویی بعدی خود این کنسانتره را فراموش نکنید | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *