آموزش قهوه, اخبار قهوه

شیر قهوه | شیر | شیمی شیر

شیر در قهوه

تا حالا قهوه تون رو با شیر درست کردید یا اطلاعات کاملی درباره  مخلوط شیر با قهوه مطالعه کردید؟ مااینجا و پست بعدی بیشتر درباره ساختار شیر صحبت میکنیم، این پست رو تاآخر بخونین.

نوشیدنی های برپایه شیر

در بحث نوشیدنی های تلفیقی، شیر یکی ازتاثیرگذارترین نوشیدنی هابرای ترکیب با قهوه محسوب میشود. بهترین شیرمصرفی برای ترکیب باقهوه، شیرگاو است امابرای استفاده از آن نکات بسیاری وجوددارد.اولین نکته این است که شیرحاصل شده ازهر نژاد گاو، بادیگری متفاوت است.بررسی انواع شیرباجزئیاتی که میطلبد، بحثی است که در این قسمت نمی گنجدامادرادامه بصورت کلی به بررسی عوامل تاثیرگذاردرشیرگاو خواهم پرداخت.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

معمولا شیرگاوی که برای ترکیب باقهوه استفاده میشودپاستوریزه، استریلیزه وهمینطور هموژنیزه شده است.این مهم است که شیرگاوی که مصرف میکنیم درچه فصلی بدست آمده است.این امرازلحاظ علوفه ای که درهرفصل گاو از آن تغذیه کرده است. اهمیت پیدامیکندچراکه نوع علوفه مصرفی برتازگی شیرتاثیر می گذارد.

علاوه برعلوفه، هموژنیزه شدن نیزازاهمیت بالایی برخوردار است چراکه درهموژنیزه کردن تمام مولکولها وذرات شیر راخرد وباهم تلفیق می کنند که سبب میشود هنگام گرم کردن شیر، چربی و آب آن ازهم جدا نشود.علاوه براین، مسائلی چون استریلیزه وپاستوریزه کردن شیر، گرفتن درصدچربی آن و جدا کردن لاکتوز نیزازعوامل تاثیرگذار برطعم شیر هستند.

قبل از استفاده کردن از شیر، دونکته بسیارمهم رادرنظرداشته باشید: تاریخ مصرف ودیگری زمانی که شیر را بازمیکنید حتما آن رابو کنید به دلیل اینکه اگرشیر درآفتاب ویاشرایط بدی به سربرده باشدطعم و عطرنامطلوبی پیدامیکند. فرآیند به عمل آوردن شیردردو مرحله رخ میدهد: اول گرفتن فوم از شیرو دوم گرم کردن آن. این دومرحله بایکدیگر کاملامتفاوت هستند که مابانازل دستگاه بخاراسپرسو هردورا باهم انجام میدهیم .

مطالب مرتبط
شنیده ها و حقایق قهوه ، کدام درست و کدام نادرست است؟

علاوه برنازل دستگاه بخار اسپرسو، باوسایلی چون همزن، فرنچ پرس یاهرچیزی که اکسیژن راباشیر تلفیق کند، میتوانید ازشیر فوم بگیرید.به بیانی ساده هنگام گرفتن فوم، مولکول های پروتئین اکسیژن را به دام می اندازندو باعث حجیم شدن شیروتولید فوم میشوند. برای گرم کردن شیر، نازل بخاردستگاه، بادرصد کمی آب گرم که بخار محسوب میشود. وهمینطور فشار اکسیژن، علاوه برفوم گرفتن ازشیر، آن راگرم میکند که درنهایت سبب قوام شیرمیشود. شما از تجربتون از مخلوط شیر با قهوه تو قسمت نظرات بنویسید. واگر اطلاعات ما جامع بوده براتون بهمون ستاره بدید.

برای خرید محصولات کافی میکر یا کافی میت اینجا کلیلک کنید.

2 نظر در “شیر قهوه | شیر | شیمی شیر

  1. بازتاب: کاهش وزن: دلایل شگفت انگیزی که قهوه سرعت کاهش وزن را افزایش می دهد | brtcoffee.ir
  2. HOVDA2322 گفت:

    Thank you!!1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *