اخبار قهوه, قهوه و سلامتی, مزرعه قهوه

ترکیبات فرار قهوه سبز

اسید درقهوه

 

ترکیبات فرار

ترکیبات فرار قهوه سبز شامل زنجیره کوتاه اسیدهای چرب، آلدئیدها و مولکول های آروماتیک حاوی نیتروژن مانند مشتقات پیرازین ها (عطروبو علف های سبز وخاکی) است.برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

بطورخلاصه، چنین ترکیبات فراری، عطرورایحه کمتری درقهوه های سبزدر مقایسه باقهوه برشته شده دارند. هنگامی که دانه های قهوه سبزبرشته میشوند، مولکول های دیگری بارایحه خوشبومعمول قهوه تولید میشوندکه درقهوه سبزتازه وجود ندارند.

درهنگام برشته کاری،بخش عمده ای ازترکیبات فرارنامطبوع خنثی میشوند. ترکیبات فرار قهوه سبز که عطروبوی آن برای انسان تهوع آوراست. وشامل اسیدپروپیونیک (بوی شیرترش یاکره). اسید بوتانوئیک بوی کره فاسد، درقهوه سبز 100g/2mg موجوداست.

اسید پنتانوئیک (عطروطعم نامطلوب میوه ای، موجود در قهوه سبز به میزان 100g/40mg)، اسید هگزانوئیک (بوی چربی مانندفاسد)، اسیدهپنائونیک (بوی چربی)، اسید اکتانوئیک (بوی تهوع آور ترشی)، اسیدتری متیل والریک (ترش،گیاهی علفی، بوی ناخوشایند)، استالدئید (بوی تندوتهوع آور، حتی درصورت رقیق شدن بسیارزیاد، درغلظت حدود 5mg درکیلوگرم دردانه های قهوه سبزخشک وجوددارد)، پروپانال (اثرخفگی برسیستم تنفسی،تهوع آور)، بوتانال (اثرتهوع آور، موجود دردانه های قهوه سبزخشک به میزان 2تا7mgدر کیلوگرم)، یا پنتانال (اثرتهوع آور بسیارشدید) هستند.

ترکیبات فرار قهوه سبز

منابع : کتاب یک فنجان اسپرسو نوشته آقای اسماعیل کیانی
perfectbrew.com
مطالب مرتبط
قهوه بروندی | آفریقا | Brondi coffee

یک نظر در “ترکیبات فرار قهوه سبز

  1. بازتاب: کربوهیدرات قهوه | لیپیدها و چربی های قهوه | مزرعه قهوه | brtcoffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *