اخبار قهوه, رست قهوه

چرا دانه قهوه را رست میکنیم؟

رست قهوه

 

دانه های قهوه هسته گیلاس درخت قهوه است. هر گیلاس به طور معمول حاوی دو لوبیا است که طرف های صاف آن با یکدیگر قرار دارند. دانه های قهوه هنگامی که در آب گرم قرار می گیرند, عطر و بویی میگیرد که ما آن را به عنوان قهوه میشناسیم.
رست قهوه سبز باعث ایجاد تغییرات شیمیایی بی شمار ، تولید و تجزیه هزاران ترکیب می شود ، و این امیدواری را به رست کننده میدهد که زمانی که دانه های رست شده‌ی قهوه آسیاب شود و در معرض آب داغ قرار گیرند طعم های گوناگونی را با خود به همراه خواهند داشت.
برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه فروشی آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.
در میان تمامی این تاثیرات و تغیرات, رست دانه های قهوه منجر میشود به:
• تغییر رنگ از سبز به زرد, سپس به قهوه ای و در نهایت مشکی
• دو برابر شدن اندازه دانه های قهوه
• نصف شدن میزان چگالی آن
• افزایش و سپس کاهش شیرینی طعم
• اسیدی شدن بیشتر
• ایجاد بیش از 800 ترکیب به وجود آورنده عطر های متفاوت در قهوه
• ترکیدن با صدای بلند در اثر انتشار گار های تحت فشار و بخار آب
هدف از رست قهوه بهینه سازی طعم های محلول های شیمیایی درون قهوه است. مواد جامد محلول ، طعم قهوه دم کرده  را تشکیل می دهند، در حالی که ترکیبات معطر و روغنهای معطر مسئول ایجاد عطر دورن قهوه هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *