اخبار قهوه, نوشیدنی گرم

چای سبز شیزووکا

چای سبز

شیزووکا مدتهاست که به عنوان پرکارترین تولید کننده چای  در ژاپن سلطنت می کند. اما این سلطنت ممکن است به زودی پایان یابد.

شیزووکا ، فقط دو ساعت یا با قطار محلی از توکیو واقع شده است. با چند چیز معروف است؛ مناظر زیبا از کوه فوجی یکی از این موارد است. اما مزارع پربار چای سبز یکی از معروف ترین موارد است. در واقع ، این استان ساحلی به طور گسترده ای به عنوان “بهترین تولید کننده چای سبز ژاپن” شناخته شده است. اما ممکن است آنها مدت طولانی تری این عنوان را نداشته باشند.

برای استفاده بهتر از امکانات سایت لطفا اپلیکیشن قهوه آنلاین را از کافه بازار دانلود نمایید.

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط وزارت کشاورزی ، جنگلداری و شیلات ، اگرچه آنها از سال 1959 تولید کننده شماره یک چای سبز در کشور بوده اند ، اما به زودی ممکن است یک استان دیگر از آنها پیشی بگیرد.

چای سبز

چای سبز

استان جنوب غربی کاگوشیما آماده است تا خیلی زود از شیزووکا سبقت بگیرد

اگرچه شیزووکا برای بیش از 60 سال موقعیت بالای خود را حفظ کرده است. اما از سال 1980 تاکنون تعداد تولید چای تصفیه نشده آن روند کندی داشته است. در همین حال ، تولید چای کاگوشیما از سال 2000 به سرعت در حال افزایش است. و به طور پیوسته فاصله با شیزوکا را کاهش میدهد. سال گذشته ، شیزووکا 25200 تن چای سبز تصفیه نشده یا برگ چای فرآوری نشده تولید کرد. این مقدار 34 درصد از کل تولید داخلی را تشکیل می دهد. کاگوشیما 23900 تن تولید کرد که اختلاف آن کمتر از 2000 تن است. این تعداد قابل توجه است. با توجه به اینکه کاگوشیما کار خود را با پرورش فقط حدود 2700 تن چای در سال 1959 آغاز کرد.

چای سبز

چای سبز

وزارتخانه معتقد است كه موفقیت كاگوشیما در تولید به این دلیل است كه آنها مکانیزاسیون بسیار بهتری را به فرآیند برداشت خود وارد كرده اند

مزارع چای کاگوشیما ، که روی پرورش چای برای نوشیدنی های بطری تمرکز دارند. در مقایسه با 13700هکتار شیزووکا تنها 7،970 هکتار زمین دارند. و با این وجود آنها موفق به تولید چای تقریبا به اندازه شیزووکا شده اند. زیرا 97.5 درصد مزارع چای کاگوشیما از ماشین های برداشت زیرنظر انسان استفاده کرده اند.  در شیزووکا جایی که چای برای غوطه ور شدن در آب گرم اغلب در دامنه های شیب دار کوه کشت می شود فقط 65.8 درصد مزارع از ماشین آلات استفاده می کنند.

BRT Coffee

مطالب مرتبط
کمبود عمده قهوه چالش پیش رو که با آن مواجه خواهیم بود

هیچ یک از دو استان به تنهایی به سطح بالای تولید علاقه ندارند

برخی از کشاورزان شیزووکا سوالی را مطرح می کنند. که آیا اصلاً تأکید بر تعداد تولید ضروری است؟ و آیا تولید چای با کیفیت و لذیذ که مصرف کنندگان می خواهند بنوشند از اهمیت بیشتری برخوردار نیست؟ برای کاگوشیما نیز ، پیشی گرفتن از شیزووکا به عنوان بهترین تولید کننده چای تصفیه نشده از اهمیت کمک به بهبود صنعت  به طور کلی در پی کاهش تقاضای چای به دو صورت بطری و شکل خام شده ، اهمیت کمتری دارد. یکی از اعضای صنعت گفت: “حتی اگر از شیزووکا پیشی بگیریم ، از آنجا که صنعت در وضعیت دشواری قرار دارد. ما واقعاً نمی توانیم جشن بگیریم. من ترجیح می دهم که با همکاری شیزووکا برای گسترش محبوبیت چای در سراسر ژاپن کار کنیم.”

چای سبز در ژاپن سابقه طولانی دارد و نوشیدن چای قسمت بسیار مهمی از فرهنگ ژاپن است. بنابراین شرم آور خواهد بود اگر تولید کنندگان چای به دلیل یک بیماری همه گیر مجبور به تعطیلی برای همیشه شوند.

اینستاگرام BRT Coffee
منبع:soranews24.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *