اخبار قهوه, قهوه و سلامتی

کربن تولید شده توسط فنجان قهوه شما چه مقدار است؟

کربن و قهوه

دو محقق محیط زیست UCL می گویند: فرایندی که لاته صبحگاهی شما را به ارمغان آورد می توانست نیم کیلوگرم دی اکسید کربن تولید کند

لندن: برای بسیاری از ما ، قهوه ضروری است. این به ما امکان می دهد صبح کار کنیم و در طول روز انرژی مناسب داشته باشیم. اما در اسناد تحقیقاتی ما تاثیر کافئین مورد علاقه مان روی آب و هوای کره زمین وجود دارد. با توجه به وزن ، قهوه ای که با حداقل پایدارترین وسیله تولید می شود. به اندازه پنیر دی اکسید کربن تولید می کند. و این مقدار فقط نصف بیشترین تولید کننده ی کربن یعنی گوشت است. و این همه قبل از افزودن شیر است که چمدان محیطی سنگین خود را حمل می کند.

سالانه بیش از 9.5 میلیارد کیلوگرم قهوه در سراسر جهان تولید می شود. که ارزش تجاری آن 30.9 میلیارد دلار است. پیش بینی می شود تقاضای جهانی قهوه تا سال 2050 سه برابر شود. و این امر فشار را به جنگل ها و سایر زیستگاه های مناطق گرمسیری که در آنجا رشد کرده است افزایش می دهد. زیرا کشاورزان به دنبال زمین جدید برای بهره برداری هستند.

خوشبختانه روش های سبزتری برای پرورش قهوه وجود دارد

در مطالعه ما، ردپای کربن قهوه معمولی و پایدار عربیکا (دانه هایی که باریستاها از آن برای تهیه یک دم نوش با کیفیت استفاده می کنند.) از دو تولید کننده بزرگ جهان ، برزیل و ویتنام را محاسبه و مقایسه کردیم. ما دریافتیم که تغییر در نحوه رشد ، انتقال و مصرف قهوه می تواند میزان انتشار کربن محصول را تا 77 درصد کاهش دهد.

از بین بردن یک کوپا

با تولید یک کیلوگرم قهوه عربیکا در هر یک از کشورها و صادرات آن به انگلیس. انتشار گازهای گلخانه ای معادل 15.33 کیلوگرم دی اکسید کربن به طور متوسط ​​تولید می شود.

این دانه های خام ، بو داده (که در غیر این صورت “قهوه سبز” شناخته می شوند.) با استفاده از روش های معمول تولید می شود. اما با استفاده از کود کمتر ، مدیریت آب و انرژی با کارایی بیشتر در طی آسیاب و صادرات دانه با کشتی باری به جای هواپیما این رقم به 3.51 کیلوگرم معادل CO₂ در هر کیلوگرم قهوه می رسد.

یک فنجان متوسط ​​قهوه حاوی حدود 18 گرم قهوه سبز است. بنابراین 1 کیلوگرم آن می تواند 56 اسپرسو ایجاد کند. فقط یک اسپرسو دارای ردپای کربن متوسط ​​حدود 28/0 کیلوگرم است. اما در صورت پایداری رشد می تواند به 0.06 کیلوگرم برسد. اما اگر قهوه خود را با شیر دوست دارید چه؟ ردپای کربن حدود 0.55 کیلوگرم است. و بعد از آن کاپوچینو با 0.41 کیلوگرم و سفیده تخت با 0.34 کیلوگرم قرار دارند.

اما وقتی قهوه به طور پایدار تولید می شود. این مقادیر به ترتیب به 0.33 کیلوگرم ، 0.2 کیلوگرم و 0.13 کیلوگرم کاهش می یابد. استفاده از گزینه های شیر غیر لبنی یکی از راه های سبزتر شدن قهوه سفید است.

تغییر روشهای تولید

روشهای زیادی برای کوچک کردن اثر کربن قهوه پایدار وجود دارد. مانند جایگزینی کودهای شیمیایی با مواد زائد آلی و استفاده از انرژی های تجدید پذیر برای تأمین تجهیزات کشاورزی.

تفت دادن دانه های قهوه در کشور مبدأ باعث سبکتر شدن آنها در حین حمل و نقل نیز می شود. بنابراین کشتی ها می توانند سوخت کمتری را برای انتقال همان مقدار قهوه بسوزانند. البته فقط انتشار کربن نیست که طعم تلخی به جای می گذارد. صنعت قهوه گرفتار سایر موارد زیست محیطی مانند آلودگی آب و تخریب زیستگاه است. طرح های صدور گواهینامه برای اطمینان از رعایت حداقل استاندارد اخلاقی قهوه در طول سفر خود از مزرعه محصول به قفسه فروشگاه وجود دارد. این طرح ها با رشد صنعت به پیشرفت مداوم نیاز دارند. یکی از راه های انجام این کار شامل توصیه های ما برای پرورش قهوه سازگار با آب و هوا است. به طوری که مردم می توانند قهوه گواهی شده را با اطمینان بخرند. که لوکس بودن روزانه آنها هزینه زمین را ندارد.

منابع:channelnewsasia.com
en.wikipedia.org

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *